user_nicolas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Τα συγχαρητηρια μου για το πολυ ωραιο forum σας (μας) που παρακολουθω εδω και χρονια. Αποφασισα ννα ζητησω τη βοηθεια σας. Φτειαχνω ενα site (δεν ειμαι επαγγελματιας του χωρου) με web page maker και θελω να ρωτησω πως μπορω ενα μεγαλο κειμενο να κοβεται και για να το δουμε ολοκληρο σε νεο παραθυρο να χρειαζεται κλικ επανω στο read more. Παραδειγμα οπως http://www.vivoverde.gr/framecleanproionta.php πατωντας επανω στις περιγραφες των προιοντων. (φανταζομαι χρειαζεται καποιο script αλλα ποιο?) Λυπαμαι αν σας κουρασα... και σας ευχαριστω για το χρονο σας... και τις τυχον απαντησει σας.
bikey77 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Αν θέλεις πχ να εμφανίζονται πχ οι 20 πρώτες λέξεις από το κείμενο και μετά να έχει link "read more" μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον παρακάτω κώδικα σε PHP: > <? $words = explode(" ",$row_products['description']); $intstr = array_slice($words,0,19); $newstr = implode(" ", $intstr); echo $newstr.'... <a href="product.php?id=$row_products['id']">Read more</a>'; ?> O παραπάνω κώδικας λειτουργεί στην περίπτωση που έχουμε ένα query (products) και διαβάζουμε από αυτό το πεδίο description. "Σπάμε" το description με την explode και στη συνέχεια, απο το array που δημιουργείται ως αποτέλεσμα της explode, παίρνουμε τα 20 πρώτα στοιχεία με την slice (δηλ τις 20 πρώτες λέξεις του κειμένου) και τις ξανακάνουμε ένα string με την implode.
user_nicolas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Σε ευχαριστω bikey77 για την απαντηση σου, αλλα οπως ανεφερα ειμαι ασχετος περι του αντικειμενου. Θα προτιμουσα αν μπορει καποιος να γινει πιο αναλυτικος ( π.χ. αυτο ειναι το script και εδω θα βαλεις το κειμενο...) Σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.