FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 http://www.nasa.gov/externalflash/apollo11_landing/index.html
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Τι τρελα κουβαλάει ο κόσμος άλλοι πεινάνε και άλλη μας λένε ότι μπορούμε να δούμε το φεγγάρι από το pc μας, και άμα το δεις τι έγινε?
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Τι τρελα κουβαλάει ο κόσμος άλλοι πεινάνε και άλλη μας λένε ότι μπορούμε να δούμε το φεγγάρι από το pc μας, και άμα το δεις τι έγινε? αμα το παρεις ετσι τοτε αλλοι πεινανε και αλλοι γραφουν σε forums παντως εγω μολις τωρα εφαγα...
Drop_Dead Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Πλακα εχει ρε σεις το φεγγαρι. Αν και μου φαινοταν μικροτερο
kaloferis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Αρκετά καλό αν και θα ήθελα να μάθω γιατί είναι τόσο περιορισμένες οι κινήσεις μου??
SpellStormer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 πάντως και στο φεγγάρι και στον άρη παντού μα παντού έχει κύκλους... δεν ξέρω από τι μπορεί να δημιουργούνται αυτοί οι κύκλοι πάντως από μονοι τους δεν νομίζω... βρε μπας και ο λιακόπουλος έχει δίκαιο??? πάντως αν αυτοί οι κύκλοι έχουν γίνει από κάποιο αντικείμενο για να φαίνονται πχ στο φεγγάρι που είναι τεράστιο τόσο μεγάλοι τότε φαντάζεστε και το μέγεθος του αντικειμενου έτσι?
G_Zisis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Όταν λες κύκλους,εννοείς τις "λακούβες" που φαίνεται σα να έχουν χτυπηθεί από κάτι?Αν ναι,αυτά είναι όντως από χτυπήματα.Γι' αυτό και δεν μπορούμε να πάμε να κατοικήσουμε (αν χρειαστεί) στη σελήνη,θα 'μαστε εύκολος στόχος για κάθε μετεωρίτη.
SpellStormer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Όταν λες κύκλους,εννοείς τις "λακούβες" που φαίνεται σα να έχουν χτυπηθεί από κάτι?Αν ναι,αυτά είναι όντως από χτυπήματα.Γι' αυτό και δεν μπορούμε να πάμε να κατοικήσουμε (αν χρειαστεί) στη σελήνη,θα 'μαστε εύκολος στόχος για κάθε μετεωρίτη. αυτές τις λακκούβες εννοώ ναι... βασικά αν αυτοί οι κύκλοι είναι από μετεωριτες τότε θα πρέπει να ήταν τεράστιοι γιατί πχ σε ένα σημείο στη σελήνη δείχνει μια λακκούβα που είναι όσος ολόκληρος ο βόρειος πόλος (σχήμα λόγου πάντα) και λογικά θα έπρεπε στο zoom να φανεί ο μετεωρίτης εστω και λιγο αλλα δεν φαίνεται τίποτα.. βεβαια ίσος και να τις προκαλούν απλά μικρά πετραδάκια γιατί με την ταχύτητα που πέφτουν άνετα κάνουν κρατήρα... πάντως μακάρι η επιστήμη να φτάσει σε σημείο ώστε να κατοικήσουμε και σε άλλους πλανήτες.. πραγματικά η google κάνει απίστευτη δουλειά και αν αυτή η εικόνα που βλέπουμε είναι από πραγματικές φωτογραφίες τότε σίγουρα στο μέλλον θα έχουμε ακόμα και τι δυνατότητα να παρακολουθούμε σε ζωντανή σύνδεση τι γίνεται στη γη και όχι μονο! Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2009 από dimitris2006
G_Zisis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ναι,αυτές οι "λακούβες" είναι από χτυπήματα (τώρα δεν ξέρω αν είναι μόνο από μετεωρίτες).Κι αυτό συμβαίνει γιατί η σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα για να προστατεύεται. Και να παρακολουθούμε ζωντανά τι θα καταλάβουμε?Θα κοιτάμε μπας και δούμε κανά σπουργίτι να πετάει στο διάστημα?
Dimitris1948 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 και τι έχει το φεγγάρι για να δεις? λέτε να πετύχουμε κανένα εξωγήινο?
kostasfalcon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Απο αρκετα ντοκυμαντερ που εχω δει η σημαια κυματιζει.....! μπας και εχει οξυγονο και μας δουλευουν? Μπας και δεν εχουν παει ποτε και ολα ειναι κινηματογραφικα τραβηγμενα στην area 51? Edit: Οποιος δεν εχει το ντοκυμαντερ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ? να το δει πολυ καλο, το εχει προβαλλει και ο ΣΚΑΙ και φυσικα ειναι διαθεσιμο για download και απο το Internet.
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Απο αρκετα ντοκυμαντερ που εχω δει η σημαια κυματιζει.....! μπας και εχει οξυγονο και μας δουλευουν? Μπας και δεν εχουν παει ποτε και ολα ειναι κινηματογραφικα τραβηγμενα στην area 51?Edit: Οποιος δεν εχει το ντοκυμαντερ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ? να το δει πολυ καλο FarCry τι ελεγες???
kostasfalcon Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγω προσωπικα το αμφησβιτω! για να μην γινομαι κουραστικος και πολυλογας το εν λογω ντοκυμαντερ εχει πολυ καλη επιχειρηματολογια και οι υπευθυνοι της ΝΑΣΑ δεν με επεισαν. Και μονο οτι τα ποσα ραδιενεργειας ειναι πολυ μεγαλα εκει εξω και οι στολες δεν ειχαν καμια προστασια λεει πολλα + αλλα πολλα ωραια.....δειτε το και αν γουσταρετε το κουβεντιαζουμε.
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγω προσωπικα το αμφησβιτω! για να μην γινομαι κουραστικος και πολυλογας το εν λογω ντοκυμαντερ εχει πολυ καλη επιχειρηματολογια και οι υπευθυνοι της ΝΑΣΑ δεν με επεισαν. Και μονο οτι τα ποσα ραδιενεργειας ειναι πολυ μεγαλα εκει εξω και οι στολες δεν ειχαν καμια προστασια λεει πολλα + αλλα πολλα ωραια.....δειτε το και αν γουσταρετε το κουβεντιαζουμε. δεν εχω αποψη επι του θεματος απλα επειδη το ειχε αναφερει ο φιλος πιο πανω γιαυτο... με το συμπαθιο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Εγω προσωπικα το αμφησβιτω! για να μην γινομαι κουραστικος και πολυλογας το εν λογω ντοκυμαντερ εχει πολυ καλη επιχειρηματολογια και οι υπευθυνοι της ΝΑΣΑ δεν με επεισαν. Και μονο οτι τα ποσα ραδιενεργειας ειναι πολυ μεγαλα εκει εξω και οι στολες δεν ειχαν καμια προστασια λεει πολλα + αλλα πολλα ωραια.....δειτε το και αν γουσταρετε το κουβεντιαζουμε. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=153789 kostasfalcon αν το αμφισβητείς, αυτό είναι το σωστό topic... δεν υπάρχει λόγος να ξεσκίζουμε το υπάρχον... Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2009 από ThReSh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα