Blondeamon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Διακοπές = αδειάζω, ξεκουράζομαι, χαλαρώνω. Λαθος thread lol
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Διακοπές = αδειάζω, ξεκουράζομαι, χαλαρώνω. Intruder detected . Positive . Positive δεκ χαρακτηρες
ata1983 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Πάντως ειναι πολύ σπαστικό και σιχαμερό, απ οπου και να περνάς να σε λούζουν οι γαμώ σταγόνες απο τα γαμώ κλιματιστικά. Ιδικά στο κέντρο, πρέπει να κρατάς ομπρέλα. +άπειρο Όσο για τον topic starter απορώ που κάθησε και σου εξήγησε ότι έχει πρόβλημα υγρασίας. Δεν παίζει κάτι τέτοιο αλλά είναι το πιο σπαστικό πράγμα και έχει δίκαιο, δεν είναι δύσκολο να πετάς το νερό αλλού.
patentapc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Γεια χαρα παιδια,για να μην τα πολυλογώ απο κατω μενει ενα ιδιοτροπος-βαρεμενος γειτονας. Στο μπαλκονι μου εχω εξω την εξωτερικη μονάδα του κλιματιστικού και εχω βαλει το σωλήνα που βγαζει το νερό έξω απο το μπαλκόνι. Αυτος επιμενει οτι το νερο που πέφτει απο τον αέρα παει προς τον τοιχο του και του δημιουργει πρόβλημα. Μιλάμε για σταγονες πάντα και μεσημερι καλοκαιριού που σημαινει οτι αυτα που λεει για υγρασίες κλτπ δεν ισχυουν. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν νομικα έχουν καποια υπόσταση οι παρατηρήσεις που κανει.. δλδ αν ειμαι νομικα παρανομος με αυτο που κανω. Δεν θα είχα κανενα προβλημα να μαζευα τον σωλήνα αν του δημιουργούσα όντως προβλημα αλλα δεν μπορει να μου λεει οτι μεσημερι καλοκαιριου με 40 βαθμούς απο τις σταγόνες στο μπαλκόνι του μαζεύεται υγρασία. ευχαριστώ Σορρυ κιόλας αλλά απορώ που το ρώτησες! ΕΛΕ(αι)ΟΣ! Δλδ τι περίμενες να πούμε κάντον μήνυση για το οτι σου την λέει για το κλιματιστικό? Ή "Πάρε έναν κουβά με σκ@τ@ και ρίξτου τον στο μπαλκόνι να έχει να ασχολείται με τις μύγες"? Λες και ευχαριστω παναθεμάσε!
kostastnt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Απλά μάζεψε το σωληνάκι και στείλτο στην αποχέυτευση κατευθείαν... Ούτε κουβάδες, ούτε τίποτα... Πάρε ένα απλό πλαστικό σωληνάκι (0,30€/1m) και μια μονωτική (0,50€) και τακτοποιήσε το... Και ναι μπορεί να μαψέζει υγρασία ο τοίχος του και να φεύγουν κομμάτια σοβά... Εμάς έσταζε λίγο από το σωληνάκι όλο το χειμώνα και τώρα που είναι καλοκαίρι και στέγνωσε το νερό ξεκόλλησαν κάτι κομμάτια μισού τετραγωνικού από τον τοίχο... Κι όλα αυτά από μία σταγόνα κάθε 5 λεπτά...
Critter Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Να κάνω και γω μια ερώτηση? Όταν στο ΠΡΩΤΟ ποστ ειναι η απάντηση στην ερωτηση του topic starter, η ερώτηση που βρίσκεται?
teo64x Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 συγγνωμη που θα το πω αλλα οι νεοελληνες ειμαστε και πολυ γυφτοι - κσι τοσο πιο πολυ οσο πιο ψηλο πατωμα τυχαινει να μενουμε. Αν είχες τραβήξει αυτά που είχα τραβήξει εγώ και ο διπλανός μου με τους από κάτω μας δε θα έκανες την επισήμανση περί ύψους. (Ευτυχώς που μετακόμισα γιατί αλλιώς δε θα έβρισκα άκρη με τους σιχαμένους.)
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αν είχες τραβήξει αυτά που είχα τραβήξει εγώ και ο διπλανός μου με τους από κάτω μας δε θα έκανες την επισήμανση περί ύψους. (Ευτυχώς που μετακόμισα γιατί αλλιώς δε θα έβρισκα άκρη με τους σιχαμένους.) δεν εχω λογο να αμφιβαλλω οτι τραβηξατε πολλα, αλλα πιστεψε με, δεν εχεις ιδεα του τι μαζευει κανεις απ' τα μπαλκονια του που μονο οι καθως πρεπει απο πανω μπορουν να ριχνουν. η παρατηρηση πηγαινε στο οτι οι κατοικοι των πανω οροφων και σνομπαρουν τους αποκατινους και ειναι καρα γυφτοι και βρωμιαρηδες οι ιδιοι. κατα τα αλλα, ολοι καλοι ειμαστε
-nick- Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μήπως να άλλαζε ο τίτλος ?? " Βαρεμένος γειτονας απο πάνω - σωλήνας κλιματιστικού "
grigas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 αυτό που λες ισχύει μόνο για την πρόσοψη του κτηρίου. Οποιαδήποτε από τις άλλες 3 πλευρές του κτηρίου είναι απόλυτα νόμιμο. Ακόμα κ στην πρόσοψη υπό συνθήκες επιτρέπεται. υπό συνθήκες όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται στον γαμωΓΟΚ...anyway, δεν υπάρχει λόγος να το μπλέξουμε το θέμα, αυτό που ήθελα να τονίσω λέγοντας αυτό το πράγμα είναι ότι καλό είναι να μην πολυπροκαλούμε τους γείτονες, γιατί λιιιιγο υποψιασμένος να είναι, η καταγγελία στην πολεοδομία είναι κάτι το πανεύκολο (εδώ στην επαρχία μάλιστα είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο να γίνεται για ψύλου πήδημα) και μπορεί να προκαλέσει μύρια κακά (μιας και είναι ελάχιστα έως ανύπαρκτα τα σπίτια στα οποία δεν υπάρχει κανένα πολεοδομικό ατόπημα.
ata1983 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Αν είχες τραβήξει αυτά που είχα τραβήξει εγώ και ο διπλανός μου με τους από κάτω μας δε θα έκανες την επισήμανση περί ύψους. (Ευτυχώς που μετακόμισα γιατί αλλιώς δε θα έβρισκα άκρη με τους σιχαμένους.) Θα με φάει η απορία φίλε μου! Για πες μας τπτ παραπάνω? Γιατί εγώ τους σκέφτομαι να περπατάνε στο ταβάνι με ψηλοτάκουνα ή ψίχουλα να αψηφούν τη βαρύτητα! Sorry κιόλας για πλάκα τα λέω απλά θέλει μεγάλη προσπάθεια να ενοχλήσεις τον από πάνω σου εκτός από το θόρυβο
teo64x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Θα με φάει η απορία φίλε μου! Για πες μας τπτ παραπάνω? Γιατί εγώ τους σκέφτομαι να περπατάνε στο ταβάνι με ψηλοτάκουνα ή ψίχουλα να αψηφούν τη βαρύτητα!Sorry κιόλας για πλάκα τα λέω απλά θέλει μεγάλη προσπάθεια να ενοχλήσεις τον από πάνω σου εκτός από το θόρυβο Για αρχή, φαντάσου σε μια πολυκατοικία που όλοι οι από κάτω δεν πληρώνουν κοινόχρηστα, κι έτσι δεν είχαμε φως και ασανσέρ (άρα σκάλες = μονόδρομος), να βγάζουν τα σκουπίδια τους για μέρες στη σκάλα (σε τέτοια έκταση που να πρέπει να πηδάς μια-δυο φορές πάνω από σακούλες σούπερ μάρκετ γεμάτες με σκουπίδια για να περάσεις τον όροφο). Μετά, φαντάσου με ορθάνοιχτη την πόρτα τους να βαράνε (πρόσεχε: όχι να παίζουνε) όλη μέρα (non-stop - εντελώς κυριολεκτικά) ένα πιάνο. Τέλος, φαντάσου δύο μεγάλα σκυλιά να τρέχουν πάνω κάτω στις σκάλες, να γαβγίζουν καθ όλη τη (μεγάλη) διάρκεια παραμονής τους έξω και να ορμάνε σε όποιον περνάει (κάποτε κράτησα 20 λεπτά έναν ντελιβερά σπίτι μου γιατί δε μπορούσε να κατέβει - εννοείται ότι ντράπηκα να ξαναπαραγγείλω από εκεί), με απόλυτα συνειδητή και ρητή άρνηση των ιδιοκτητών τους να τα μαζέψουν. Όχι, μην υποτιμάς τη δύναμη των από κάτω. Η γυφτιά αψηφά τη βαρύτητα.
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν και περίεργες γριές που σε παραμονεύουν στις πυλωτές εκεί στην Πάτρα ε.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Όχι, μην υποτιμάς τη δύναμη των από κάτω. Η γυφτιά αψηφά τη βαρύτητα. αυτο ειναι γεγονος! το υποστηριζουν ολοι οσοι τυχαινει να μενουν σε ψηλα πατωματα παντως εγω ενδιαφερομαι να μελετησω τους κατοικους βορειων προαστειων που μενουν σε ισογεια - πρωτους οροφους! με ενδιαφερει ιδιαιτερα το μυαλο ενος ανθρωπου που αλλαζει περιοχη για να νοιωσει πιο λεφτας και τελικα καταληγει απλα να δηλωνει ενας οχι και πολυ πετυχημενος νεοπλουτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.