Προς το περιεχόμενο

Δημιουργια banner ''νεων''.

hercules772002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...θελω να κανω μια ερωτηση...Θελω να προσθεσω σε ενα site ενα banner που θα ειναι τα ''νεα'', αλλα θελω να κυλανε οι επικεφαλιδες των νεων και αν πατησουμε σε μια επικεφαλιδα πανω να μας βαλει στην συγκεκριμενη σελιδα...Πως θα το κανω?Με ποιο προγραμμα?Ευχαριστω...

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια...θελω να κανω μια ερωτηση...Θελω να προσθεσω σε ενα site ενα banner που θα ειναι τα ''νεα'', αλλα θελω να κυλανε οι επικεφαλιδες των νεων και αν πατησουμε σε μια επικεφαλιδα πανω να μας βαλει στην συγκεκριμενη σελιδα...Πως θα το κανω?Με ποιο προγραμμα?Ευχαριστω...

Με το Flash :-)

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ...Αν θελω ομως να βαλω εικονες να αλλαζουν και σε καθε εικονα θελω να βαλω ενα link θα το κανω με το flash. ετσι?

Αν δεν ξέρεις η δεν μπορείς στείλε μου τις εικόνες, τα link και τις διαστάσεις να στο στείλω έτοιμο!;)

Δημοσ.

Α ωραια....Ευχαριστω πολυ παιδια....Να σαι καλα patenta αλλα θελω να το κανω μονος μου.Να μαθω κιολας..:-D

Αν εχω καποια αλλη απορια θα σας γραψω...Thanks..!!!:-)

Δημοσ.
Α ωραια....Ευχαριστω πολυ παιδια....Να σαι καλα patenta αλλα θελω να το κανω μονος μου.Να μαθω κιολας..:-D

Αν εχω καποια αλλη απορια θα σας γραψω...Thanks..!!!:-)

Οκ herc όπως θες! εμείς εδω είμαστε! ;)

αν θες να σου κάνω έναν οδηγό πές!

Δημοσ.

γενικά ποτέ μα ποτέ μη χρησιμοποιήσεις το tag <marquee> είναι ότι πιο απαρχαιομένο υπάρχει σε html και βασικά αποτρέπει τον χρήστη να επισκεφτεί μία σελίδα είναι πολύ κουραστικό. Αν τη σελίδα σου την έχεις σε κάποιο CMS σίγουρα θα μπορείς να βρεις και το ανάλογο plugin αν πάλι δε χρησιμοποιείς CMS τότε πρέπει να ψάξεις για κάποιο script να κάνει αυτή τη δουλειά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...