Προς το περιεχόμενο

facebook γενικες αποριες

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-πως κανω share μια αναρτηση απο το blog μου (το εχω στο blogspot.com) στο facebook??

πχ οπως εχει το blog netfreaks.gr με ενα κουμπακι με το σημα του facebook

-το share το κανω στο προφιλ του facebook που εχω σωστα?

-μπορει το share να γινεται σαν ποστ σε group του facebook

-στην σελιδα facebook.com/user που εχω, γινεται να μπει καποιος χωρις να εχει λογαριασμο στο fb

σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Να ρωτήσω και γω μια απορία? Πως ρυθμίζω να μην ανακοινώνονται στη κεντρική μου σελίδα τα νέα από κάποια άτομα?? Επειδή αυτοί είναι καμμένοι με το facebook, δε θέλω να μου εμφανίζεται η κάθε βλακεία που κάνουν! Στο privacy Settings το ρυθμίζω? Που ακριβώς?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

οταν πας στη δημοσιευση καποιου στην αρχικη σου σελιδα, έχει την επιλογη τερμα δεξια που λεει hide (απόκρυψη). Μονο αυτον τον τροπο γνωριζω μεχρι στιγμης..

Δημοσ.

αν θέλεις να βάλεις ένα κουμπί share στο μπλόκ σου .. βάλε το : addthis.com

. σε γκρούπ γίνεται μόνο .. σαν σύνδεσμος

- μπορεί να μπει κάποιος .. αν είναι σελίδα θαυμαστών

• Members
Δημοσ.
-πως κανω share μια αναρτηση απο το blog μου (το εχω στο blogspot.com) στο facebook??

πχ οπως εχει το blog netfreaks.gr με ενα κουμπακι με το σημα του facebook

-το share το κανω στο προφιλ του facebook που εχω σωστα?

-μπορει το share να γινεται σαν ποστ σε group του facebook

-στην σελιδα facebook.com/user που εχω, γινεται να μπει καποιος χωρις να εχει λογαριασμο στο fb

σας ευχαριστω πολυ

Αν θες να βάλεις στο blog σου κουμπάκι διαμοιρασμού των άρθρων σου, το addthis που ανέφερε και ο markosf1 είναι μια πολύ καλή λύση

Τώρα, αν απλά θες να ποστάρεις μια οποιαδήποτε σελίδα στο προφίλ σου (π.χ. ακόμη κι ένα topic του insomnia), μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό εδώ το bookmarklet.

Σχετικά με το τί θα βλέπουν οι χρήστες που είναι εκτός λίστας φίλων σου, νομίζω πως ως ένα σημείο μπορείς να το ρυθμίσεις στα settings του facebook.

Δημοσ.
Να ρωτήσω και γω μια απορία? Πως ρυθμίζω να μην ανακοινώνονται στη κεντρική μου σελίδα τα νέα από κάποια άτομα?? Επειδή αυτοί είναι καμμένοι με το facebook, δε θέλω να μου εμφανίζεται η κάθε βλακεία που κάνουν! Στο privacy Settings το ρυθμίζω? Που ακριβώς?

Ευχαριστώ!

Στην κεντρική σελίδα πατάς friends.

Στη συνέχεια στα αριστερά λέει κάπου lists.

Πατάς στη λίστα friends που περιέχει όλους τους φίλους σου. Πατάς το κουμπάκι create new list για να φτιάξεις μια καινούρια λίστα, στην οποία βάζεις όσους θες να βλέπεις (δηλαδη άσε απ' έξω όσους δεν σε ενδιαφέρουν).

Μόλις φτιάξεις την λίστα, πας πάλι στην κεντρική σελίδα. Στα αριστερά μπορείς να δεις όλες τις λίστες που έφτιαξες, μαζί με κάποιες άλλες όπως photos, pages κλπ που είναι από default εκεί. Αυτές τις λίστες μπορείς με drag and drop να τις αναδιατάξεις, και όποια βάλεις στην πρώτη θέση θα σου εμφανίζεται όποτε πηγαίνεις στην κεντρική σελίδα.

Έτσι μπορείς να φτιάξεις διάφορες λίστες όπως π.x δουλειά, φίλοι, γκομενάκια κλπ και να βλέπεις κάθε φορά ότι θες..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εχω μια απορια. εχω δημιουργησει ενα group . και θελω ολα τα μελη να ανεβαζουν video στο group .. παταω τις αντιστοιχες ρυθμισεις . μου λεει αποθηκευτηκαν και μετα παλι τα ιδια. ειναι σαν να μην τα πατησα ποτε... καμια λυση ? :)

Δημοσ.

Κάναν αλλαγές ? Δεν βλέπω να υπάρχει επιλογή για το ποιοί μπορούν να βλέπουν τους φίλους μου. Ολοι μπορούν πλέον. Καμοιά βοήθεια ?

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα ειμαι καινουριος στο forum και ειπα να ρωτησω και εγω για ενα προβλημα μου στο fb.

Εδω και περιπου 2 βδομαδες αλλαξα το ονομα μου και εβαλα ενα ελληνικο.Απο τοτε και μεχρι τωρα δε μπορω να το αλλαξω με τιποτα.Μου λεει οτι δεν επιτραπηκε απο την υπηρεσια.Ξερει κανεις σε τι μπορει να οφειλεται?

Ευχαριστω και καλως σας βρηκα!! :-D

Δημοσ.

Μα έλεος ρε παιδιά άλλη δουλεία δεν κάνετε μόνο να ασχολήστε με το facebook!!Δεν λέω για εσάς τους συγκεκριμένους, γενικά μιλάω (μην παρεξηγηθώ) !!

Μήπως θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσουμε thread με τίτλο ''Απορίες για το Facebook'' που ξέρετε μπορεί να γίνει και sticky!!!:P

Δημοσ.

Antwni

συμφωνω με την ιδεα σου

οσο για τα αλλα που λες:

εγω πχ εχω ενα ενημρωτικο blog και ξερω οτι πιο πολυ κοσμος μπαινει fb καθημερινα παρα στο blog μου οποτε θελω να "διαφημιστω" τροπον τινα μεσω fb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...