Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δικιο εχεις για αυτο εγραψα μαλλον γιατι δεν θυμομουν το προγραμμα που μου ειπες...Πως δουλευει το προγραμμα αυτο ?Ευχαριστω. Eυκολο στη χρηση.Απλα κανεις ενα backup,sync με το itunes και εισαι ετοιμος,οτι εχεις περασει απο cydia ειναι στο pc σου πια.Οταν χρειαστει να κανεις restore,κανει εγκατασταση το pkgbackup,στην συνεχεια ενα sync με το itunes και μετα μεσα απο το pkgbackup,restore και εισαι ετοιμος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Eυκολο στη χρηση.Απλα κανεις ενα backup,sync με το itunes και εισαι ετοιμος,οτι εχεις περασει απο cydia ειναι στο pc σου πια.Οταν χρειαστει να κανεις restore,κανει εγκατασταση το pkgbackup,στην συνεχεια ενα sync με το itunes και μετα μεσα απο το pkgbackup,restore και εισαι ετοιμος. Ευχαριστω.Δεν ηξερα οτι το Itunes κραταει και εφαρμογες απο cydia. Το Itunes μποορυμε να το παρουμε backup στο pc ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δεν ηξερα οτι το Itunes κραταει και εφαρμογες απο cydia. Κραταει μονο χαρη σ αυτην την εφαρμογη,διαφορετικα οχι. Το Itunes μποορυμε να το παρουμε backup στο pc ? Μπορεις να γραψεις dvd με ολη την library σου,για να τα εχεις προχειρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Κραταει μονο χαρη σ αυτην την εφαρμογη,διαφορετικα οχι. Η οποια αν καταλαβα καλα εγκαθισταται στο κινητο μετα απο restore και ...σπασιμο ετσι ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Η οποια αν καταλαβα καλα εγκαθισταται στο κινητο μετα απο restore και ...σπασιμο ετσι ? Σπασιμο εννοεις jailbreak ετσι? Υeap,ετσι ακριβως.Αντι να καθεσαι να κανει ενα ενα εγκατασταση τα παντα απο cydia,κανεις μονο αυτη και στην συνεχεια restore.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Σπασιμο εννοεις jailbreak ετσι?Υeap,ετσι ακριβως.Αντι να καθεσαι να κανει ενα ενα εγκατασταση τα παντα απο cydia,κανεις μονο αυτη και στην συνεχεια restore. Αυτο εννοω...χαϊδευτικα.Ευχαριστω.
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μπορεις να γραψεις dvd με ολη την library σου,για να τα εχεις προχειρα. Σωστά. Η βιβλιοθήκη του iTunes (με όλη τη μουσική σου, τα video, τα ringtones, τις εφαρμογές) είναι στο φάκελο My Music\iTunes
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Σωστά. Η βιβλιοθήκη του iTunes (με όλη τη μουσική σου, τα video, τα ringtones, τις εφαρμογές) είναι στο φάκελο My Music\iTunes Ευχαριστω και παλι.Αρα μετα απο format αντικαθιστω τα περιεχομενα του φακελου απο το backup ?
kyriakos2121 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω παρει εδω και μερες το iphone 3G 8Gb... εκανα update se OS 3.0 και ολα καλα.Αλλα μολις το κανω jailbrake με redsnow εχω αρκετα προβληματα, χανω σημα, κλεινει σε τυχαιες στιγμες ,η μπαταρια δειχνει οτι να ναι, κλπ. Εχει κανεις αλλος αυτα τα προβληματα ? Εσεις πως το κανετε jailbrake ? Με ποιο προγραμμα και version ? μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορώ να κάνω το jailbreak γιατί έχω μπερδέψει τα μπούτια μου?
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 μπορεί να μου πεί κάποιος πώς μπορώ να κάνω το jailbreak γιατί έχω μπερδέψει τα μπούτια μου? Που εχεις κολλησει?Κατεβασες το redsn0w 0.8 και δεν τα καταφερες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.