Προς το περιεχόμενο

iphone 3G προβληματα ...

toxotis70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρει εδω και μερες το iphone 3G 8Gb... εκανα update se OS 3.0 και ολα καλα.

Αλλα μολις το κανω jailbrake με redsnow εχω αρκετα προβληματα, χανω σημα, κλεινει σε τυχαιες στιγμες ,η μπαταρια δειχνει οτι να ναι, κλπ.

Εχει κανεις αλλος αυτα τα προβληματα ?

Εσεις πως το κανετε jailbrake ?

Με ποιο προγραμμα και version ?

Δημοσ.
Εχω παρει εδω και μερες το iphone 3G 8Gb... εκανα update se OS 3.0 και ολα καλα.

Αλλα μολις το κανω jailbrake με redsnow εχω αρκετα προβληματα, χανω σημα, κλεινει σε τυχαιες στιγμες ,η μπαταρια δειχνει οτι να ναι, κλπ.

Εχει κανεις αλλος αυτα τα προβληματα ?

Εσεις πως το κανετε jailbrake ?

Με ποιο προγραμμα και version ?

Μου το εφτιαξε ενας φιλος με το redsn0w-win_0.7.1 χωρις κανενα μεχρι τωρα προβλημα.

Δημοσ.

Αν έκανες jailbreak με την πρώτη έκδοση του redsnow (0.7.1) πολύ πιθανόν να οφείλεται εκεί, γιατί έδινε πολλά προβλήματα.... Μετά βγήκε η 0.7.2 διορθωμένη... Τώρα υπάρχει η 0.8 που λειτουργεί άψογα και μπορείς να κατεβάσεις από εδώ και να ξανακάνεις την διαδικασία εγκατάσταση firmware+jailbreak από την αρχή :-)

Υπέθεσα ότι σαν λειτουργικό έχεις Windows... Άμα έχεις Mac, κατεβάζεις το redsnow από εδώ

Δημοσ.

Me Mac το εκανα, αλλα μαλλον εχει προβλημα το κινητο.

Εκανα και restore και εκανε παλι κατι κουλα...

Τελικα το επεστρεψα για service , δυστυχως 3 βδομαδες χωρις κινητο !!!

Δημοσ.
Άμα δεν τσιγκουνεύεσαι τα 0.99 - 3.99 για τα apps τι παραπάνω έχει το jailbreak; Αξίζει να το βάλεις;

Αφού δεν ευθύνεται το Jailbreak είπαμε...

Δημοσ.
Άμα δεν τσιγκουνεύεσαι τα 0.99 - 3.99 για τα apps τι παραπάνω έχει το jailbreak; Αξίζει να το βάλεις;

Ενδεικτικα:

video,

Sbsettings,

σωστο contact sorting χωρις να εχω υποχρεωτικα ελληνικο μενου,

ssh,

η δυνατοτητα να δοκιμαζω εφαρμογες του Appstore πριν τις αγορασω,

πολυ χρησιμες εφαρμογες που δεν επιτρεπονται να βγουν στο appstore

VoipOver3G για να κανεις κλησεις μεσω skype ακομα κ μεσω 3G ,

MobileLog για να βλεπεις ποση ωρα μιλησες/μηνυματα εστειλες τον μηνα και αν ξεπερασες το οριο του παγιου σου. (και αλλα μικρα πραγματακια οπως carrier logos κλπ )

Δες κ εδω τι λεει ενας αλλος χρηστης:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2787426#post2787426

Πολύ ευχαρίστως! (Τα παρακάτω αποτελούν πλεονεκτήματα για μένα)

1) Σύνδεση μέσω SSH

2) Ταξινόμηση σε φακέλους (μέσω Categories)

3) Backgrounder (τρέξιμο εφαρμογών στο background, χρήσιμο για ραδιόφωνο και browsing ταυτόχρονα)

4) Video (δεν έχω 3GS κι ούτε νιώθω ότι θα πρέπει να αγοράσω για να τραβάω videos)

5) Cr@cked apps (εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ, βρίστε ελεύθερα)

6) Ελληνικά, εδώ και 1 χρόνο και σε πολύ καλύτερη υλοποίηση από το επίσημο firmware (κατά τη γνώμη μου πάντα)

7) SBSettings (α-ν-α-ν-τ-ι-κ-α-τ-ά-σ-τ-α-τ-ο)

8) Customizable Themes (δευτερεύων, αλλά γιατί να μην υπάρχει

9) Αλήθεια, τα cr@cked apps τα ανέφερα;

10) MMS και Tethering επίσης εδώ και ένα χρόνο (δεν ανακάλυψε τον τροχό η Apple με το firmware 3.0)

11) Spotlight search με το Quickgold (επίσης πολύ καλύτερη υλοποίηση από το Spotlight)

12) Console Emulators

Aλλωστε δεν εχει κανενα μειονεκτημα το jailbreak!!

Δημοσ.
Αφού δεν ευθύνεται το Jailbreak είπαμε...

Άλλο λέω, απλά ότι εμφανίζει αρκετές φορές προβλήματα.

Ενδεικτικα:

video,

Sbsettings,

σωστο contact sorting χωρις να εχω υποχρεωτικα ελληνικο μενου,

ssh,

η δυνατοτητα να δοκιμαζω εφαρμογες του Appstore πριν τις αγορασω,

πολυ χρησιμες εφαρμογες που δεν επιτρεπονται να βγουν στο appstore

VoipOver3G για να κανεις κλησεις μεσω skype ακομα κ μεσω 3G ,

MobileLog για να βλεπεις ποση ωρα μιλησες/μηνυματα εστειλες τον μηνα και αν ξεπερασες το οριο του παγιου σου. (και αλλα μικρα πραγματακια οπως carrier logos κλπ )

Δες κ εδω τι λεει ενας αλλος χρηστης:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2787426#post2787426

Aλλωστε δεν εχει κανενα μειονεκτημα το jailbreak!!

Α ενδιαφέρον, δεν έχω πάρει iphone ακόμα θα πάρω το 3GS κάπου στα τέλη Ιουλίου - Αρχές Αυγούστου και ψιλοψάχνομαι...

• Moderators
Δημοσ.
Άλλο λέω, απλά ότι εμφανίζει αρκετές φορές προβλήματα.

Τα προβληματα δεν εχουν σχεση με το jailbreak,αλλα με τα διαφορα buggy προγραμματα που κανεις εγκατασταση στην συνεχεια.Το jailbreak δεν προκαλει κανενα απολυτως προβλημα στο iphone.

Δημοσ.
Τα προβληματα δεν εχουν σχεση με το jailbreak,αλλα με τα διαφορα buggy προγραμματα που κανεις εγκατασταση στην συνεχεια.Το jailbreak δεν προκαλει κανενα απολυτως προβλημα στο iphone.

A κατάλαβα, δηλαδή αν βάλω jailbraek και παίρνω κανονικά εφαρμογές από το appstore (λες και είναι ακριβές) δεν θα έχω κανένα προβλημα, ενώ θα έχω και τις extra δυνατότητες του jailbreak..

• Moderators
Δημοσ.
A κατάλαβα, δηλαδή αν βάλω jailbraek και παίρνω κανονικά εφαρμογές από το appstore (λες και είναι ακριβές) δεν θα έχω κανένα προβλημα, ενώ θα έχω και τις extra δυνατότητες του jailbreak..

Ακριβως.Και οταν κανεις εγκατασταση εφαρμογες εκτος appstore,αν ριχνεις μια ματια για θετικο feedback πριν κανεις την εγκατασταση και δεν γινεσαι beta tester της εκαστοτε εφαρμογης,θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Εγω σαν νεούλης αυτο εχω καταλαβει. Αν κανεις restore με Ιtunes ομως μαλλον πανε χαμενα οτι εχεις παρει μεσω δυνατοτητων που δινει το jailbreak απο cydia κλπ.

• Moderators
Δημοσ.
Αν κανεις restore με Ιtunes ομως μαλλον πανε χαμενα οτι εχεις παρει μεσω δυνατοτητων που δινει το jailbreak απο cydia κλπ.

Ειχες ρωτησει και σε αλλο thread για το συγκεκριμενο.Τωρα πια γινεται να μην χαθει τιποτα με το pkgbackup απο το cydia και με ενα sync με το itunes.Οτι εχεις κανει εγκατασταση απο cydia σωζεται και αυτο;)

Δημοσ.
Ειχες ρωτησει και σε αλλο thread για το συγκεκριμενο.Τωρα πια γινεται να μην χαθει τιποτα με το pkgbackup απο το cydia και με ενα sync με το itunes.Οτι εχεις κανει εγκατασταση απο cydia σωζεται και αυτο;)

Δικιο εχεις για αυτο εγραψα μαλλον γιατι δεν θυμομουν το προγραμμα που μου ειπες...Πως δουλευει το προγραμμα αυτο ?

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...