Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να έχω παραπάνω από ένα λογαριασμούς facebook

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γίνετε να έχω παραπάνω από έναν λογαριασμούς

Facebook η hi5 και να μπαίνω από το ίδιο pc

Παράλληλα η σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς

να έχω πρόβλημα τα ονόματα θα είναι ίδια η και διαφορετικά

Γίνετε αυτό

η θα μου διαγράψουν τους λογαριασμούς

Δημοσ.
Γινεται. Εγω εχω 3 λογαριασμους στο facebook και δεν εχω κανενα προβλημα

offtopic αλλα ποιος ο λογος??

Δημοσ.

Γίνεται αλλα για να τρέξεις δεύτερο λογαριασμό πρέπει να δηλώσεις άλλο email και να χρησιμοποιήσεις διαφορετικό browser :)

Οι περισσότεροι που έχουν διπλούς λογαριασμούς είναι με fake accounts για να addάρουν ξέκωλ@ και να μην τους χαμπαριάζει η γυναίκα τους. Βλακείες.

Δημοσ.
ας ειναί ιδία η ip μπορώ να ειμαί συνδεδεμένος

ταυτόχρονα

ναι , παρε για παραδειγμα ενα ιντερνετ καφε,ποσοι καμμενοι λιωνουν στο facebook μεσα απο την ιδια IP?

• Members
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα να μπαίνεις σε δεύτερο ή και τρίτο λογαριασμό από τον ίδιο υπολογιστή. Π.χ. από τον ίδιο υπολογιστή μπαίνω στο facebook εγώ και η αδερφή μου. Αυτό που δεν μπορείς φυσικά είναι να φτιάξεις δεύτερο λογαριασμό με το ίδιο e-mail.

Δημοσ.
Γίνεται αλλα για να τρέξεις δεύτερο λογαριασμό πρέπει να δηλώσεις άλλο email και να χρησιμοποιήσεις διαφορετικό browser :)

Οι περισσότεροι που έχουν διπλούς λογαριασμούς είναι με fake accounts για να addάρουν ξέκωλ@ και να μην τους χαμπαριάζει η γυναίκα τους. Βλακείες.

Ή μπορεί να το κάνουν για να ζηλέψει κάποιος!!!! :-D

Δημοσ.

Από το ToS του facebook δεν βρήκα κάτι που να λέει για 2ο λογαριασμό και μου φάνηκε πολύ παράξενο...

Δημοσ.
Δεν μπορείς να φανταστείς; :-)

εκτος απο τον μαζοχισμο να σου στελνου κ' αλλα mails και να χρειαζεται να τα σβηνεις οχι δεν βρισκω καποιο σοβαρο λογο...

υγ:Δεν ασχολουμε με facebook, my space κτλ. γι αυτο και δεν εχω ιδεα τι παιζει...

Δημοσ.

Ή γκομενοδουλειές ή κάποιος απατεώνας εχει 2 ή περισσότερα accounts..Ενας φίλος μου έχει 5 accounts και συνεχιζει..για την πρώτη δουλειά..:lol:

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου έχει βάλει μια μουν@ρ@ στη φωτο και ένα ωραίο όνομα και έχει μερικές χιλιάδες φίλους.. :lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...