Προς το περιεχόμενο

Νέα κάρτα γραφικών...

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με γεια, πολύ καλή κάρτα, μα εδώ τα παιδιά σου εξηγούν ότι κατά τα Χριστούγεννα (το πολύ) θα υπάρχουν κάρτες που θα υποστηρίζουν DX11!

ΑΠό την άλλη, εσύ έδωσες 170 τώρα, θα δώσεις άλλα 170 άργότερα (το όλον 340!) και θα έχεις σούπερ σύστημα γραφικών, το οποίο όμως θα εκμεταλλεύεσαι στο μισό (λόγω του monitor σου) και θα είναι και αρκετά παρωχημένο (τεχνολογικά μόνο, γιατί η 4870 έχει ψωμιά ακόμη) μέσα σε 6 μήνες.

Με λίγα λογια, όχι μόνο δεν μας τα είπες όλα (για τα υπόλοιπα 170 ευρώ), αλλά έκανες και τα ακριβώς αντίθετα από ό,τι σου είπαν τα παιδά!

την κάρτα πρέπει να την πήρε 130,όχι 170...ας μείνει με αυτή και η επόμενη αγορά του να είναι ένα megal;ytero μονιτορ και όχι και δεύτερη κάρτα...:-)

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά αυτή τη πρεμούρα με το dx11 δε τη καταλαβαίνω.Πείτε μου πόσο καιρό περιμέναμε να παίξουμε παιχνίδια σε dx10?Ένα χρόνο κ βάλε.Αν δηλαδή τον Οκτώβριο με την κυκλοφορία των πρώτων dx11 καρτών πέσει η τιμή της 4890 στα 150ε τι θα έιναι πιο λογικό να αγοράσει κάποιος;

Δημοσ.
Πάντως ρε παιδιά αυτή τη πρεμούρα με το dx11 δε τη καταλαβαίνω.Πείτε μου πόσο καιρό περιμέναμε να παίξουμε παιχνίδια σε dx10?Ένα χρόνο κ βάλε.Αν δηλαδή τον Οκτώβριο με την κυκλοφορία των πρώτων dx11 καρτών πέσει η τιμή της 4890 στα 150ε τι θα έιναι πιο λογικό να αγοράσει κάποιος;

Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να αγοράζουν κάρτα γραφικών με πρώτη σκέψη στο μυαλό τους το ποιό API υποστηρίζει, απλά το αναφέρουμε. Στην περίπτωση του φίλου μας, θεωρώ ότι μία επένδυση των 300 ευρώ σε GPU είναι αρκετά σοβαρή και ότι αυτή θα τον συντροφεύσει για 2 χρόνια μέσα στο νερό. Ε, σε δύο χρόνια από τώρα το DX11 θα είναι αρκετά mainstream πιστεύω, οπότε και οι κάρτες του θα είναι παρωχημένες-ίσως και νωρίτερα από τα δύο χρόνια, αν η microsoft, nVidia και ATi μάθουν από τα λάθη τους με το DX10.

Γενικά πάντως δίκιο έχεις, άλλωστε εγώ ακόμη δεν έχω παίξει DX10 παιχνίδι στο μηχάνημά μου. Ποτέ δεν βγαίνει κανείς κερδισμένος στον χώρο, αν αγοράζει κάτι με το που θα βγει στην αγορά.

Εγώ τώρα ψιλοψήνομαι για μία 4870. Είναι πάμφθηνη πια, και αρκετά πιο γρήγορη από την υπάρχουσα. Σε ενάμιση χρόνο που θα έχει αρχίσει να παλιώνει και αυτή, το DX11 θα έχει καθιερωθεί και θα έχουν βγει και DX11 κάρτες σε λογική τιμή. Τότε θα τσιμπήσω και εγώ μία τέτοια.

Δημοσ.
Με γεια, πολύ καλή κάρτα, μα εδώ τα παιδιά σου εξηγούν ότι κατά τα Χριστούγεννα (το πολύ) θα υπάρχουν κάρτες που θα υποστηρίζουν DX11!

ΑΠό την άλλη, εσύ έδωσες 170 τώρα, θα δώσεις άλλα 170 άργότερα (το όλον 340!) και θα έχεις σούπερ σύστημα γραφικών, το οποίο όμως θα εκμεταλλεύεσαι στο μισό (λόγω του monitor σου) και θα είναι και αρκετά παρωχημένο (τεχνολογικά μόνο, γιατί η 4870 έχει ψωμιά ακόμη) μέσα σε 6 μήνες.

Με λίγα λογια, όχι μόνο δεν μας τα είπες όλα (για τα υπόλοιπα 170 ευρώ), αλλά έκανες και τα ακριβώς αντίθετα από ό,τι σου είπαν τα παιδά!

Πρώτον η κάρτα κάνει 130 ευρώ και όχι 170! Μετά το κουτί έχει 100 ευρώ και ήταν τρελή προσφορά, άσε που το είχα ανάγκη γιατί στο παλιό μου το mid δεν χωράει τίποτα!

Όταν χτίζεις ένα pc το χτίζεις ανάλογα με το budget που διαθέτεις και με τις απαιτήσεις σου! Εγώ όμως το έφτιαχα για την καύλα μου και επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι, γιατί ούτε τρελές απαιτήσεις είχα ούτε έχω, άσχετο ΑΝ θα έχω!

Είχα ένα διπλοπύρηνο athlon και επειδή είχα χρήματα είπα να φτιάξω ένα καινούργιο...Μπορεί να είμαι μόνο 17 χρονών και να μιν σκέφτομαι όπως οι ''μεγάλοι'' αλλά έτσι είναι... Και στο κάτω κάτω εγώ την γνώμη των παιδιών ζήτησα για να δω τι λένε, δεν είναι αναγκαστηκό να κάνω ότι μου πουν... Μια καρτούλα την είχα ανάγκη αυτήν την περίοδο, σιγά μη περίμενα να βγούν οι καινούργιες και να δόσω άλλα τόσα...

Δημοσ.
Συγνώμη κιόλας!..

Τέλος πάντων η 4870 δουλεύει πολύ καλά, το coolermaste stacker είναι τέλειο, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Έβαλα και windows 7 και δουλεύει πολύ ωραία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...