Προς το περιεχόμενο

Νέα κάρτα γραφικών...

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Το pc είναι αυτό που έχω και στην υπογραφή μου.

Θα ήθελα να πάρω μια καινούργια κάρτα γραφικών για το μηχάνημά μου. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 170 ευρώ!

Την χρειάζομαι για παιχνίδια και γενικά να κανει και convert ταινίες. Παίζω με 19αρα οθόνη phillips. Κυρίως είμαι ανάμεσα σε gtx260 και 4870 ή 4890 αλλά δεν ξέρω....

(να είναι και όμορφη καρτούλα :P χαχα)

Ευχαριστώ παιδιά!

Δημοσ.
Kαμια κινηση.

Μεινει οπως εισαι μεχρι ~Οκτωβριο.

Μετα καινουργια dx11.;)

πιστεύεις ότι στο budget που έχει υπάρχει μια στο εκατομμύριο να βρει τέτοια κάρτα τον οκτώμβριο?:P

Δημοσ.
πιστεύεις ότι στο budget που έχει υπάρχει μια στο εκατομμύριο να βρει τέτοια κάρτα τον οκτώμβριο?:P

δεν νομίζω να ξεπεράσει όμως και τα 250Ε οπότε κρατώντας το ποσό δεν είναι δύσκολο σε 3-4 Μήνες που έρχονται και γιορτές να κολλήσει πάνω κάτω άλλα 80Ε δεδομένου ότι θα τρέχει σχεδόν διπλά από ότι αν πάρει μια τώρα και θα έχει την αβάντα του dx11 ώστε να του μείνει για καιρό!

εντέλει και εγώ πιστεύω πως η αναμονή θα τον αποζημιώσει πολύ καλύτερα ;)

Δημοσ.

+1

Θα ειναι high end μοντελα οι πρωτες DX11

Δημοσ.

+1

Θα ειναι high end μοντελα οι πρωτες DX11

Kραταει απλα τα 170 ευρω,και ως τον Οκτωμβριο τα εχει κανει 250-300.Ευκολο.Και καβατζωνεται για ακομα περισσοτερο καιρο,πραγμα που δεν θα συνεβαινε με την 4890.

Και ποιος ο λογος να αλλαξει καρτα για τωρα αφου παιζει σε 1280χ1024,8800GTX ειναι,ελεος δηλαδη.

Δημοσ.
Και ποιος ο λογος να αλλαξει καρτα για τωρα αφου παιζει σε 1280χ1024,8800GTX ειναι,ελεος δηλαδη.

+1... Και όπως είπε ο φίλος μας στην αρχή εκτός του gaming την χρειάζεται και για convert ταινιών κάτι που κάνει φυσικά και μία απλή onboard GPU...

Δημοσ.
Kραταει απλα τα 170 ευρω,και ως τον Οκτωμβριο τα εχει κανει 250-300.Ευκολο.Και καβατζωνεται για ακομα περισσοτερο καιρο,πραγμα που δεν θα συνεβαινε με την 4890.

+1

Δε χρειαζεται καινουρια καρτα αλλα μπορει να θελει να αλαξει ετσι για την καυ@@ του !!!

Δημοσ.
+1

Δε χρειαζεται καινουρια καρτα αλλα μπορει να θελει να αλαξει ετσι για την καυ@@ του !!!

Eτσι αδειαζουν οι τσεπες.:P

Δημοσ.
Eτσι αδειαζουν οι τσεπες.:P

Τα λαθη και τα γουστα πληρωνονται φιλε μου σε αυτη τη ζωη ακριβα, δεν το ξερεις ??

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά! Το pc είναι αυτό που έχω και στην υπογραφή μου.

Θα ήθελα να πάρω μια καινούργια κάρτα γραφικών για το μηχάνημά μου. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 170 ευρώ!

Την χρειάζομαι για παιχνίδια και γενικά να κανει και convert ταινίες. Παίζω με 19αρα οθόνη phillips. Κυρίως είμαι ανάμεσα σε gtx260 και 4870 ή 4890 αλλά δεν ξέρω....

(να είναι και όμορφη καρτούλα :P χαχα)

Ευχαριστώ παιδιά!

Παιδιά ευχαριστώ για τα comment σας, τελικά πήρα μια xfx 4870 και ένα coolermaster stacker και μετά από λίγο θα πάω για άλλη μια 4870 και ένα τροφοδοτικό και τέλος...

Νομίζω πως είμαι τέζα... ότι και να βάλω...

Δημοσ.

Καλυτερα αργοτερα να πουλησεις την 4870 και να παρεις μια καλη single καρτα.

Δεν ειναι και οτι καλυτερο το crossfire:-)

Δημοσ.

Καλησπερα! Μεταξυ Sparkle GTX 275 896 και Albatron 4890 ποια θα επιλεγατε για Αbit IP35 pro με 6750;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:51 ----------

Για 24'' αναλυση εννοειται!

Δημοσ.
Παιδιά ευχαριστώ για τα comment σας, τελικά πήρα μια xfx 4870 και ένα coolermaster stacker και μετά από λίγο θα πάω για άλλη μια 4870 και ένα τροφοδοτικό και τέλος...

Νομίζω πως είμαι τέζα... ότι και να βάλω...

Με γεια, πολύ καλή κάρτα, μα εδώ τα παιδιά σου εξηγούν ότι κατά τα Χριστούγεννα (το πολύ) θα υπάρχουν κάρτες που θα υποστηρίζουν DX11!

ΑΠό την άλλη, εσύ έδωσες 170 τώρα, θα δώσεις άλλα 170 άργότερα (το όλον 340!) και θα έχεις σούπερ σύστημα γραφικών, το οποίο όμως θα εκμεταλλεύεσαι στο μισό (λόγω του monitor σου) και θα είναι και αρκετά παρωχημένο (τεχνολογικά μόνο, γιατί η 4870 έχει ψωμιά ακόμη) μέσα σε 6 μήνες.

Με λίγα λογια, όχι μόνο δεν μας τα είπες όλα (για τα υπόλοιπα 170 ευρώ), αλλά έκανες και τα ακριβώς αντίθετα από ό,τι σου είπαν τα παιδά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...