basilis5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 εχω ενα toshiba a200 το οποιο παιζει σε θερμοκρασιες ~55 βαθμους σε κατασταση ηρεμιας και καμια 65ρια οταν τρεχει τιποτα ζορικο. πηρα μια βαση απο πλαισιο turbo x η οποια ομως δεν εκανε απολυτως τιποτα,και τους την επεστραψα με επιστροφη χρηματων.δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα η βαση πλεον δεν πωλειται μεσω νετ. το προβλημα ηταν κυριως πως η εισοδος αερα για το λαπτοπ μου ειναι στην γωνια πανω αριστερα ενω στη βαση οι ανεμιστηρες εριχναν αερα στο κεντρο που απλα εχει πλαστικα μερη. οποτε θελω αν εχει κανεις να προτεινει καμια βαση που να εχει τοποθετημενους τους ανεμιστηρες στο πανω μερος της βασης κι οχι στο κεντρο, μηπως και κανουν δουλέια.αν παιρνει πανω και 17ρη λαπτοπ ακομα καλυτερα γιατι εχω κι ενα δευετρο. επιπροσθετα ηθελα να το ανοιξω και να φυσιξω την σκονη,αλλα ψαχνοντας ειδα ενα βιντεο στο νετ, και για να φτασω εκει που θελω,στον επεξεργαστη και ανεμιστηρα πρεπει κυριολεκτικα να το κανω κομματια,και η αληθεια ειναι πως το φοβαμαι.αν παρω ενα σπρευ πεπιεσμενου αερα και το φυσιξω απο κατω, υπαρχει περιπτωση να προξενησω βλαβη;εχει κανεις παρομοια εμπειρια; ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.