domal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ρε παιδια εχω παθει πλακα , ενας φιλος μου μου ειπε τιμες τρελααααα macbook air 640E !!!!!!!!! απιθανο και 350 πηγαινε ελα σε οικονομικη θεση αν το καταλαβεις συμφερερει να πεταχτεις μια βολτα και να ερθεις !!!!! iphone 3gs 250Ε Για να μη πω για αλλα προιοντα χεχεχεχε 90 Ε η βραδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καταθετικος λογαριασμος να μας φερει τιποτα ? :-D:-D:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Για να μην τρεχετε στο ντουμπαι εχω εγω λυση για φθηνα μηλα.οποιοσ θελει ασ μου στειλει πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ρε παιδια εχω παθει πλακα , ενας φιλος μου μου ειπε τιμες τρελααααα macbook air 640E !!!!!!!!! απιθανο και 350 πηγαινε ελα σε οικονομικη θεση αν το καταλαβεις συμφερερει να πεταχτεις μια βολτα και να ερθεις !!!!! iphone 3gs 250Ε Για να μη πω για αλλα προιοντα χεχεχεχε 90 Ε η βραδια Ειδικα για το 3gs δεν ισχυειθ με τιποτα. Υπαρχει ενα οριο σε αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 τελικα να του δωσω λεφτα η οχι??υπαρχει αλλο μερος που να εχει αισθητη διαφορα?χωρις να μου ρθει με τα μεταφορικα η διαφορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 τελικα να του δωσω λεφτα η οχι??υπαρχει αλλο μερος που να εχει αισθητη διαφορα?χωρις να μου ρθει με τα μεταφορικα η διαφορα.... δωστου εσυ ενα χιλιαρικακι να εχει μαζι του και εαν σου βρει σου βρηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.