blashyrkh+ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Θα παει σε λιγες μερες ενας φιλος dubai για κατι δουλειες και λεω να του δωσω κανα χιλιαρικο να μου παρει ενα mbp ειναι οντως πιο φτηνα?Μου ειπε οτι με 1000 ευρω περιπου θα παρω το 2,6 που εδω εχει 1500..Ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 δεν ξερω αν ισχειει αυτο αλλα πες του να σου φερει και καμια φωτογραφια απο κανενα αμαξακι εκει κατω....ολο κατι lambo κ κατι τετοια κυκλοφορουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 προτιμω να περασει τις φωτογραφιες στο μακιμπουκι γιατι το δικο μου σιγα σιγα καταστρεφεται και τωρα εχω και λεφτα στην ακρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Στο Dubai πραγματικά τα πάντα είναι πάρα πολύ φτηνά. (έχω πάει 4 φορές) Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο το ποσό που λέει ο φίλος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmants Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Applestore δεν υπάρχει, έχει όμως resellers. Για παράδειγμα αυτός. Στείλε ένα mail και θα σου πούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Νομίζω εκεί δεν έχους φόρους. Εξού και ότι όλα είναι πιο φθηνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 μμμ οκ ευχαριστω παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 δυσκολα να βρεις προιοντα apple στο dubai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 δυσκολα να βρεις προιοντα apple στο dubai Αφου εχουν τα παντα? ενα mac δε θα βρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 δυσκολα να βρεις προιοντα apple στο dubai Αφου εχουν τα παντα? ενα mac δε θα βρεις? Προφανως θελει να πει οτι οι ανθρωποι εκι ειναι straight:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Προφανως θελει να πει οτι οι ανθρωποι εκι ειναι straight:p χαχαχαχαχαχα οχι 100% εχω ακουσει και κατι παρατραγουδα εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 χαχαχαχαχαχα οχι 100% εχω ακουσει και κατι παρατραγουδα εκει Σαν και αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 περιπου...αλλα με κατι γκεουλες... και τωρα ας σταμτισουμε το offtopic μην μπιιιιιπ το topic του παιδιου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 θα δυσκολευτει πολυ ο φιλος του να βρει apple προιοντα και ειδικα macbook.μπορει να βρει ενα καρο φορητα απο sony -hp-toshiba.3 μηνες φιλος μου που εμενε dubai λογο δουλειας δεν μπορεσε να μου βρει τιποτα εκτος απο κατι ipod nano.αναγκαστικα να το αγορασω απο αγγλια τελικα το macbook μου.δεν ξερω εαν θα φανει ο δικος σου φιλος τυχερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 υπαρχει και αυτο http://shop.appleme.ae/ashop/ishop.php ριξε μια ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.