Προς το περιεχόμενο

HtC Touch diamond 2

Monster15184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Fail

Δεν ηταν το πρωτο touch της Nokia το 5800....

Όντως δεν ήταν το πρώτο touch, ωστόσο ήταν το πρώτο με λειτουργικό s60 και αυτό που έκανε το μεγάλο μπάμ :) . Τα άλλα δυο τηλέφωνα που είχε βγάλει η Nokia με touch και λειτουργικό s90 δεν πήγαν καλά (7700 και 7710)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,επειδη κι εγω "ψηνομαι" να παρω το diamond2,να κανω την αφελη μου ερωτηση:Βλεπω οτι η διαφορα στη τιμη μεταξυ Ελληνικου και Αγγλικου OS ειναι τεραστια,αν αγορασω τη συσκευη με αγγλικα win θα μπορεσω να τα μετατρεψω σε ελληνικα με καποιο τροπο(δωρεαν παντα);

Δημοσ.
Καλησπερα,επειδη κι εγω "ψηνομαι" να παρω το diamond2,να κανω την αφελη μου ερωτηση:Βλεπω οτι η διαφορα στη τιμη μεταξυ Ελληνικου και Αγγλικου OS ειναι τεραστια,αν αγορασω τη συσκευη με αγγλικα win θα μπορεσω να τα μετατρεψω σε ελληνικα με καποιο τροπο(δωρεαν παντα);

Δεν νομίζω οτι θα καταφέρεις να του περάσεις ελληνικό μενού. Σίγουρα θα μπορεί να γράψει ελληνικά αλλά δύσκολα να το κάνεις εξολοκλήρου ελληνικό.

Δημοσ.

ΟΚ,ευχαριστω tasosvel,αυτο ειναι το βασικο να γραφει και να διαβαζει ελληνικα.Φανταζομαι με καποια εφαρμογη ή update θα γινεται αυτο,σωστα;Επισης,επειδη δεν το εχω αντιληφθει,ποση αποθηκευτικη μνημη διαθετει η συσκευη;Η αγορα microSD ειναι μονοδρομος;

Δημοσ.

Διαβαζει και γραφει ελληνικα

http://www.navimania.gr/showthread.php?p=180220 εδω ειναι το πληκτρολογιο.

περα απο την "μουρη" του κινητου δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.

Αν εχεις την δυνατοτητα να το δοκιμασεις πριν το παρεις,κανοντας οτι κανεις καθημερινα με το τηλεφωνο σου

Δημοσ.

Εγώ το κράτησα γύρω στις 20 μέρες για review και μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Το μόνο που κλασσικά δεν μου άρεσε είναι οτι για να γράψεις sms θέλεις πενάκι.

Σε αυτό που λέει ο tzotzo πάντως έχει δίκιο, δες αν σε βολεύει κι εσένα, γιατί το τι κινητό βολεύει τον καθένα είναι και ανάλογα με το πως το χρησιμοποιεί!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...