Προς το περιεχόμενο

SB750 RAID και Windows 7

larryf13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

χρησιμοποιώ το RAID του SB750. ΝΒ έχω το 790GX. Το θέμα είναι οτι δε μπορώ να βάλω τα Windows 7 λόγω των drivers του RAID.

Δεν έχω βρει drivers και όταν μου τους ζήτησε στην εγκατάσταση πήγα να του πασάρω τους αντίστοιχους για Vista, αλλά δε δούλεψε.

Το έχετε κάνει; Προτείνετε κάποια λύση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αρκετοί οδηγοί για Vista 32/64bit λειτουργούν άψογα στα 7. Όσες εταιρείες πήραν τα Vista σοβαρά στην αρχή τους και τα υποστηρίξανε, τώρα εχουνε την καλύτερη και ποιο έυκολη μεταφορά στα 7. Ισχύει και για τους χρήστες που στήσανε/αγοράσανε Hardware συμβατό 100% με καλούς οδηγούς για τα Vista.

Δημοσ.

Τελικά μέσα στο στικάκι μου είχα τους drivers που μου πρότεινες αλλα χθες δε μπόρεσα να τα βάλω... Μάλλον τελικά έφταιγε κάτι με τα boot priorities των δίσκων από τη μητρική και όχι οι drivers. Τώρα μπαίνουν μια χαρά.

1000 ευχαριστώ, γιατί θα έμενα με τα Vista...

Τώρα στα 7 που είναι build 7600 τι κωδικό βάζουμε; Παίζει αυτός που μας είχαν δώσει για την 7100?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:44 ----------

Τελικά τελικά...

πριν έβαλα την 7100 κατά λάθος η οποία εγκαταστάθηκε κανονικά. Τώρα που πήγα να βάλω την 7600 έβγαλε πάλι το ίδιο σφάλμα, το οποίο τελικά έχει να κάνει με το DVD για το οποίο ζητά driver... Το DVD μου είναι SATA και ίσως κάτι παίζει που το βλέπει μέσω του RAID controller. Ωστόσο στα 7100 έπαιζε κανονικα. Τώρα έβαλα ένα IDE για να κάνω την εγκατάσταση...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα και απο μένα.. για να μην ανοίξω νέο θέμα λοιπόν ας ποστάρω εδώ!

Έφαγα 5 ώρες εχτές και δεν μπόρεσα να δω δίσκο σε raid του SB750 (μητρική Asus M4A79T Deluxe) με την καμία όμως! Το περίεργο είναι οτι ούσε σε IDE mode έβλεπε δίσκους, δοκιμή με 5 διαφορετικούς δίσκους, 3-4 διαφορετικές εκδόσεις Windows vista, windows7. Οι οδήγοί που δοκίμασα είναι:

9-11_win7_32-64_raid

AMD_AHCIRAID_V31154086_V311540127_XPVistaWin7

WHQL_SB7xx_RAID_Vista_3.1.1540.127

κατεβασμένοι απο το site της amd και της asus.

Καμιία ιδέα? :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...