Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασιες - ψυξη σκληρου

fabio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Γενικα η διαρκεια ζωης των σκληρων δεν μειωνεται απο τις θερμοκρασιες, αλλα θερμοκρασιες ανω των 50 βαθμων θεωρουνται αρκετα υψηλες ακομα και γιαυτους.

Δοκιμασε να κανεις ενα συμμαζεμα καλωδιων και να τους βαλεις αραια τον εναν με τον αλλον και μετα κρινεις αν πρεπει να κανεις κατι ακομα.

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Ήρθα ψάχνοντας για τιμές θερμοκρασίας, αλλά από αυτό το νήμα δεν βγήκα πολύ σοφότερος... Υπάρχει κάποιος στάνταρ κανόνας (έστω, εμπειρικός);

Αυτή τη στιγμή οι τρεις μου σκληροί 'βαράνε' 52, 55 και 60 βαθμούς. Βέβαια δεν τους έχω τακτοποιήσει ελέω της μετακόμισης που μόλις έκανα (είναι χύμα μέσα στο -κλειστό- κουτί, ο ένας πάνω στον άλλον), αλλά δεν ξέρω - να ανησυχήσω τελικά ή όχι; :)

Ευχαριστώ!

Θ

Να ανησυχήσεις.

Είναι πολύ υψηλή θερμοκρασία για αυτή την εποχή.

Και βγάλτους από τη μέθοδο τοστιέρας =P

Δημοσ.

Ό,τι είπαν οι παραπάνω. Σκέψου ότι εγώ (οι δίσκοι μου θέλω να πω) αυτή τη στιγμή είμ(ν)αι κάτω από 30°C.

Ανεμιστήρι έχεις μπροστά να εισάγει κρύο αέρα;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά...

Μόνο που άνοιξα την πλαϊνή πόρτα, έπεσαν οι θερμοκρασίες πάνω από 5 βαθμούς. Θα τους αραιώσω (το αντίθετο του σάντουιτς :) ) και θα δω για ανεμιστηράκι. Μπροστά δεν θυμάμαι αν έχει θέση για ανεμιστηράκι (δεν είμαι σπίτι τώρα), αλλά έχει σίγουρα 2 απενεργοποιημένα (ελέω θορύβου) από πίσω.

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Σήμερα το μεσημέρι, με τους σκληρούς πάνω από τους 60, το σύστημα άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις. Άνοιξα το κουτί, τους έβγαλα έξω και όλα καλά, άρα εκεί γύρω στους 60 είναι ένα κρίσιμο σημείο για τη σταθερότητα...

• Moderators
Δημοσ.

Οι επανεκκινησεις σιγουρα δεν οφειλονται στους σκληρους.. Μιας και ειπες οτι εχεις αφαιρεσει και το πισω ανεμιστηρι λογω θορυβου, μηπως εχεις γενικα προβλημα θερμοκρασιων στο κουτι?

Δημοσ.
Οι επανεκκινησεις σιγουρα δεν οφειλονται στους σκληρους.. Μιας και ειπες οτι εχεις αφαιρεσει και το πισω ανεμιστηρι λογω θορυβου, μηπως εχεις γενικα προβλημα θερμοκρασιων στο κουτι?

Όχι - τα πίσω ανεμιστηράκια (8άρια νομίζω) δεν τα είχα συνδέσει ποτέ. Και, νομίζω σίγουρα ήταν από τη θερμοκρασία μια που δούλευαν οι σκληροί για αρκετές ώρες, ήταν μεσημέρι, και οι επανεκκινήσεις σταμάτησαν μόλις τους έβγαλα να δροσιστούνε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...