million_voices Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 δρομολογημενα ειναι τα πραγματα,οι παντες ετοιμαζουν το δικο τους cloud os εμας ως βλακες θα μας το σερβιρουν ευκολα και λαου λαου να πρωτα τα εγγραφα σου θα τα εχεις απο παντου οπου υπαρχει νετ μετα να universal εφαρμογες κλπ κλπ
elven Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Όσο υπάρχει OS που δεν είναι cloud τόσο θα συνεχίζω να το έχω,είτε είναι windows είτε linux είτε bsd είτε amiga... to hell το cloud os
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Λίγο offtopi, αλλά το έχω πει πολλές φορές κ θα το πω κ άλλη μια: Όσο πιο εύκολο το gui τόσο πιο χαζός ο χρήστης.
million_voices Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Λίγο offtopi, αλλά το έχω πει πολλές φορές κ θα το πω κ άλλη μια: Όσο πιο εύκολο το gui τόσο πιο χαζός ο χρήστης. ειπε και εκλεισε την 1200 για να μπουταρει τα 7:p αρχηγε μου ολα καλα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:36 ---------- Όσο υπάρχει OS που δεν είναι cloud τόσο θα συνεχίζω να το έχω,είτε είναι windows είτε linux είτε bsd είτε amiga... to hell το cloud os θα υπαρχει και θα βαλεις και linux και θα πεις και ευχαριστω αλλα θα εισαι/μαστε σαν αποκληρος/οι
elven Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Λίγο offtopi, αλλά το έχω πει πολλές φορές κ θα το πω κ άλλη μια: Όσο πιο εύκολο το gui τόσο πιο χαζός ο χρήστης. Ντιαφωνώ. Το πιο εύκολο gui το χει το OSX και δεν νομίζω ότι ισχύει για χαζούς χρήστες. Μάλλον πάει,όσο ποιο μεγάλο το ποσοστό τόσο πιο χαζοί χρήστες
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ντιαφωνώ.Το πιο εύκολο gui το χει το OSX και δεν νομίζω ότι ισχύει για χαζούς χρήστες. Μάλλον πάει,όσο ποιο μεγάλο το ποσοστό τόσο πιο χαζοί χρήστες Δεν ξέρω έχω διαπιστώσει λόγο της δουλειάς μου ότι όσοι χρήστες δουλεύουν εφαρμογές σε dos (eurofasma κλπ) τους κόβει λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με τι λειτουργία ενός υπολογιστή.
million_voices Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δεν ξέρω έχω διαπιστώσει λόγο της δουλειάς μου ότι όσοι χρήστες δουλεύουν εφαρμογές σε dos (eurofasma κλπ) τους κόβει λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με τι λειτουργία ενός υπολογιστή. εμπειρια απο χρονια που επρεπε να σκαλιζεις και να σκαμπαζεις λιγο παραπανω τπτ αλλο
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 εμπειρια απο χρονια που επρεπε να σκαλιζεις και να σκαμπαζεις λιγο παραπανω τπτ αλλο Εννοώ ότι μπαίνουν πιο εύκολα στο νόημα όχι ότι πετάνε κιόλας. Ο χρήστης παραμένει χρήστης κ πόσο μάλλον όταν μπορεί να λουφάρει λόγο ενός θέματος που έχει με το pc το οποίο δουλεύει..
tritonas00 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 yes yes ...the great status-san has spoken again.. Γεια σου ρε κρητη......!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα