million_voices Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Σωστότατος! δεν θυμαμαι να σε πληρωσα τσιφ:-)
Alfamoto Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ρε συ δεν σε ξερω,μην ειστε τοσο σφιχτοκωλ... δεν θα εχουμε υπολογιστες οπως τους ξερουμε,αν εισαι λιγο παλιος θα εχεις ακουσει για τα χαζα τερματικα ,ε καπως ετσι θα παει μονο που θα δουλευεις browser,os δεν θα υπαρχει τα παντα θα στριμαρονται live στο χαζο πισι σου η MS δεν μπορει να κανει τπτ για αυτο ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων,αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις τετοιο πολεμο στους browsers,αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις μπινγκ μινγκ και γενικα αναπτυξη υπηρεσιων και περιεχομενου που δεν αποφερουν αμεσο κερδος στην MS αλλα και στην Google,βαζουν θεμελια θα παμε σε cloud γιατι βολευει τους παντες,προσοχη λεω βολευει οχι συμφερει αρχικα θα εχεις τα εγγραφα και γενικως τα αρχεια σου διαθεσιμα απο οπουδηποτε υπαρχει συνδεση στο νετ και σιγα σιγα φουλ κλαουντ 5-10 χρονια για την πληροφορικη ειναι παρα πολυς χρονος Peace man, don't worry δεν το παίρνω προσωπικά.... Κοίτα, τώρα που μιλάμε αρχίζω να ανησυχώ γιατί βλέπω ήδη δυο από σας προετοιμασμένους για κάτι τέτοιο! Δεν ξέρω αν είναι πολλοί από εδώ μέσα ή και άλλα τεχνολογικά sites που θα το δεχόντουσαν έτσι απλά και ίσως ήταν καλό να κάναμε και ένα poll να το δούμε! Όπως είπα όμως και παραπάνω όλοι όσοι χρησιμοποιούν το Internet για τα social media προφανώς θα το δεχτούν με ανοιχτές αγκάλες αλλά τι γίνεται με τις πνευματικές ιδιοκτησίες κλπ... Μπορεί η τεχνολογία να αλλάζει ραγδαία και να κάνει άλματα επί αλμάτων αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα μυαλά και τη νοοτροπία των χρηστών. Είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των χρηστών που ακόμα και σήμερα δεν χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για αγορές φοβούμενοι (να 'ναι καλά τα media) στην ιδέα να μην τους κλέψουν και τους εξαπατήσουν! Δεν νομίζω σε 5 χρόνια να αλλάξουν σκέψη! Η Microsoft επίσης από τη στιγμή που έχει το μεγάλο κομμάτι της πίτας αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι της αρέσει το σενάριο αυτό γιατί η Google θα είναι ο μεγάλος παίχτης! Γεροί να 'μαστε εδώ και να το συζητήσουμε σε 5 χρόνια πάλι!
grimpr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Cloud computing και πράσινα αλόγα. Λυπάμαι αλλά ότι υπάρχει στον υπολογιστή που αγόρασα επιθυμώ να είναι δικό μου. Δεν εμπιστεύομαι καμιά εταιρεία με τα data μου και δεν ανέχομαι καμιά εταιρεία να αποφασίζει πως θα δουλέψω η να μειώνει την ελευθερία επιλογής μου πασάροντας μου web apps με χρονοχρέωση, cloud modular operating systems που θα πληρώνω για να μπορώ να παίξω ένα mp3 και ούτω καθεξής. Αν κάποιοι γουστάρουν να θυσιάσουν αυτά τα κεκτημένα και ταυτόχρονα τον λόγο ύπαρξης του PC (PERSONAL Computer) με γεια τους και χαρά τους, δεν πάει να πει όμως ότι εμείς οι υπόλοιποι θα κάτσουμε να "στηθούμε" στις "μεγαλοπνοες" ιδέες οποιασδήποτε εταιρείας.
million_voices Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 το προβλημα Alfa ειναι οτι δεν θα οριζεις τπτ
million_voices Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ο Σταλμαν το εχει πει ειναι καλοστημενη παγιδα και ο κοσμος θα "αγορασει" οπως αγοραζει τοσα αλλα που του σερβιρονται με τον μανδυα της ευκολιας-εξελιξης κλπ κλπ φυσικα οσοι δεν θα παιξουν κλαουντ θα εχουν μειωμενη η καθολου προσβαση στο web και τις υπηρεσιες του
rodi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 IF EXIST linux (format C:/ ) ELSE ( start BSOD.exe ) Καλά, με αυτό το σχόλιο πέθανα στα γέλια!
grimpr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Το τι θα κάνουν τα πρόβατα, ποσώς μας ενδιαφέρει. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. FreeBSD και Freenet, έρχομαι.
gtroza Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ακόμα μιά "κίνηση καλής θέλησης" ! http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2828296&postcount=556 .
DragonlordP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 http://www.theregister.co.uk/2009/07/23/microsoft_hyperv_gpl_violation/
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 :lol: Φαντάζεσαι; Να δωσε τόσο crap που να πέσει reject απ' την ομάδα development του kernel; Eμ...και μετα θα βγει η ms να πει..ΑΑΑΑ εμεις κυριοι δωσαμε..!Αν δεν σας αρεσει...να φυγετε..να πατε αλλου!!
lef50 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Eμ...και μετα θα βγει η ms να πει..ΑΑΑΑ εμεις κυριοι δωσαμε..!Αν δεν σας αρεσει...να φυγετε..να πατε αλλου!! Δεν λες ευτυχως που γλυτωσατε τα δικαστηρια
Blitz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 H microsoft έκανε αυτη την κίνηση , όχι για να βοηθήσει την κοίνοτητα του ανοιχτού κώδικα (η όποια δεν χρειάζεται βοήθεια πιστεύω) , αλλά για καλύτερο compatibility όσον αφορά virtualization. Σιγά μην έκανε και κινήσεις προς βοήθεια 3ων χωρίς να περιμένει κέρδος...Το θέμα είναι έστω και παράπλευρα έαν υπάρχει κέρδος για τον ανοιχτό κωδικα.
SpyrosR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Το θέμα είναι έστω και παράπλευρα έαν υπάρχει κέρδος για τον ανοιχτό κωδικα. It's a win-win. Πριν ο πελάτης θα απέφευγε να βάλει Linux guest επειδή δεν είχε καλή συμβατότητα με το virtualization software (της MS) που χρησιμοποιούσε. Και αντίστοιχα, θα απέφευγε να βάλει το πρόγραμμα της MS προτιμώντας π.χ. το VMWARE. Τώρα διευκολύνονται κι οι δύο πλευρές. ...πραγματική «νίκη» του Torvalds θα 'ναι αν ακούσουμε κάνα «Τα Windows 8 θα φέρουν τον 2.6.35 πυρήνα, που επιλέχθηκε... (blah, blah)».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα