Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
:fear::fear::fear::fear::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

:P

καλα κανεις που μαθαινεις Λινουξακι,θα σου χρειαστει γρηγοροτερα απο οτι νομιζεις:P

ps για τον καναλαρχη ηταν:P:p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:31 ----------

φανμπους? ανεμιστήρας θάμνος? :o

φιξντααααααααα:-D

Δημοσ.
καλα κανεις που μαθαινεις Λινουξακι,θα σου χρειαστει γρηγοροτερα απο οτι νομιζεις:P

Έλα μωρέ σιγά μην αγχοθούμε κιόλας πως θα στριμάρουμε τα ΧΧΧ από λίνουξ.. :Ρ

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:31 ----------

φιξντααααααααα:-D

ξηξκηκξ

Iσα ισα θα γουσταρω κιολας...αλλα μια απορια...σε cloud mode.:P οι servers που θα τρεχουν παινχιδια,office,photoshop,nuendo..τι λειτουργικο θα τρεχουν.

..:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:34 ----------

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

ελα ρε και θα τρεχεις win μεσα στον Chrome? ρομαντικος εε?:P:p:p:p:p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:42 ----------

Iσα ισα θα γουσταρω κιολας...αλλα μια απορια...σε cloud mode.:P οι servers που θα τρεχουν παινχιδια,office,photoshop,nuendo..τι λειτουργικο θα τρεχουν.

..:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:34 ----------

:lol::lol::lol::lol:

εσυ τι λες? Γουιντοσε?:P:p:p:p:p

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:48 ----------

μην απελπιζεσαι Tritonακο υπαρχουν και οι Cylons:-D

http://gizmodo.com/393426/cylons-baseships-run-windows-xp

Δημοσ.
Καλα..κατσε να δουμε πρωτα και την ποιοτητα του κωδικα που εδωσε!!

:lol::lol::lol:

Φαντάζεσαι; Να δωσε τόσο crap που να πέσει reject απ' την ομάδα development του kernel; :P

Δημοσ.

Linux driver chief went looking for Microsoft

http://www.networkworld.com/news/2009/072009-microsoft-linux-driver-chief.html

The Linux driver project team, a part of the Linux kernel development group, is known for pursuing companies and asking them if they want their drivers included in the kernel, according to Greg Kroah-Hartman, the Linux driver project lead and a Novell fellow.

μάλλον δεν ήταν "ουρανοκατέβατο"

"σκορποχώρι" είναι η εικόνα που "βλέπουμε" εμείς

την ουσιαστική δουλειά την κάνουν "επαγγελματίες"

http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2826696&postcount=8

.

Δημοσ.

Προσωπικα πιστεύω ότι ειναι μια κίνηση σκοπιμότητας απο την Microsoft.Αφου έτσι και αλλιώς δεν θα μπορουσε να εισπράξει λεφτά για εφαρμογές που τρέχουν σε Linux δίνει την δυνατότητα υποστήριξης μέσω του Hyper-V Win2k8 ώστε και την άδεια της να δώσει του Win2k8 και παράλληλα διαφήμιση στο ευατό της.Καλώς ή κακώς τα Linux απέχουν έτη φωτός σε ευκολία χρήσης απο τα Windows και όσο και αν οι υπερασπιστές τους τα προασπίζουν σθεναρά δεν παυουν να απαιτουν ιδιαίτερα μεγάλη καμπύλη εκμάθησης.Έτσι ναι μπορεί εν πρωτης να φαίνεται ότι χάνει πολύτιμες άδειες αλλα στην πραγματικότητα βάζει τον ενθουσιώση Linuxa να συνυπάρξει με το υπέρμαχο WindowsMan και οπότε προβλέπονται ομηρικές μάχες όπου κατα την προσωπική μου άποψη δεν οφελούνται τα Linux.Στο κάτω κατω της γραφης το ζήτημα είναι οικονομικό και αν γίνει μια κίνηση ώστε τα δημοφιλη πακέτα να έρθουν σε μια λογική τιμή τα οφέλη των Λινουξοειδων ομοτίμων τους και ολόκληρη η φιλοσοφία που τα συνοδεύει θα πληγεί ιδιαίτερα.(ισως αυτό να μην έγινε κατανοητό γιαυτο ένα παράδειγμα: εαν υποθέσουμε το Ms Office δινόταν σε μια λογική τιμή π.χ 50€ χωρίς Access και 100€ με Access δεν νομίζω κανένας να συζητούσε για OpenOffice.....βάζω το χέρι μου στην φωτιά οτι και υπάλληλοι θα τα έβαζαν απο την τσέπη τους προκειμένου να κρατήσουν τις συνήθειες του....αυτο με βάση ΠΟΛΛΑ παράπονα που ακούστηκαν σε περιπτώσεις όπου για λόγους οικονομίας μπήκε OpenOffice )

Δημοσ.

Απο την μια καταπατά πατέντες και απο την άλλη βελτιστοποιει 'οδηγους' αλλα και εικονικα συστηματα να τρσχουν λινουξ, μαλλον διαισθανεται οτι καποτε ολα τα ωραια τελειωνουν..

Δημοσ.
η Apple εχει οροφη το Linux οχι

και επειδη θα παμε σε Cloud θελουμε δεν θελουμε Linux,Windows,Mac Os δεν θα εχουν καθολου μα καθολου σημασια (λογικα οι servers θα τρεχουν Linux),βασικα τα μηχανακια μας δεν θα εχουν καθολου os παρα μονο bios για να μπουταρει ο web browser

δεν μιλαω για το πολυ αμεσο μελλον αν και ολα αυτα θα τα δουμε στα επομενα 5-10 χρονια

η Google το ξερει και κινειται μεθοδικα προς τα εκει,η MS εχει εγκλωβιστει στα win και βλεπει εντρομη το παιχνιδι στο νετ να χανεται

φανμπους κλαψτε γοερα:P

Πιστεύεις δλδ ότι το 2015 θα έχουμε όλοι cloud os; Ή η Microsoft θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια; Μιλάμε για τρις δολάρια και μιλάμε για τη Microsoft. Άσχετα αν την αντιπαθούμε πολλοί σαν εταιρία εδώ και πάρα πολλά χρόνια ξέρει πολύ καλά τι κάνει και δεν θα επιτρέψει μια ιδέα (cloud) να της αλλάξει τα σχέδια.

Ακόμα και αν βγει το cloud θα είναι καθαρά για χρήστες του FB, twiter κλπ που απλά μπαίνουν στο Internet για την ανάγκη επικοινωνίας, να κάνουν chat κλπ...

Μη μου πεις όμως ότι εσύ, εγώ και οι περισσότεροι εδώ μέσα και στα άλλα τεχνολογικά sites ή στις επιχειρήσεις θα έχουμε σε 5 χρόνια cloud!!!!

-------------

Σχετικά με το thred δεν υπάρχει Microsoft vs. Linux αλλά Εταιρίες vs. Εταιρίες!!!

Ανταγωνιστές είναι και ο θάνατος του ενός είναι η ζωή του άλλου! Το χρήμα κυνηγάνε όλοι. Το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν δλδ τον πυρήνα του Linux για να γράψουν εφαρμογές που θα τις μοσχοπουλήσουν στις εταιρίες ποια η διαφορά τους από την Microsoft;

Και αν η Microsoft έγραψε 20.000 γραμμές κώδικα για μια επαγγελματική εφαρμογή για πείτε μου πόσες δεκάδες χιλιάδες γραμμές κώδικα έχουν γραφτεί στις διανομές Linux για να γίνουν προσιτές στον κόσμο και Windows alike;

Δημοσ.
διαβασε τι ειναι το cloud

http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing

2015-2020 στο περιπου (2009 εχουμε νομιζω) και ναι ετοιμασε μπολικα χαρντομαντηλα

Ωραία μια και εγώ δε νομίζω να μίλησα καθόλου ειρωνικά στο post μου κάτσε να το πάμε βήμα βήμα... Για εξήγησε μου που ακριβώς διαφωνείς και μου παραθέτεις το link για το cloud os στο wiki;

Να σε βοηθήσω λίγο:

1) Στο ότι η Microsoft χάνει μεγάλο μερίδιο αγοράς;

2) Χρονολογικά στο ότι σε 5 χρόνια θα είμαστε όλοι σε cloud;

3) Στο ότι αν όντως γίνει δεν θα ξεκινήσει με τους χρήστες του social networking;

Ή σε κάτι άλλο;

ΚΑι δεν στο λέω ειρωνικά, απλά δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλο αυτό το κείμενο και μπορεί να πέφτω έξω, απλά γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος!

Δημοσ.

ρε συ δεν σε ξερω,μην ειστε τοσο σφιχτοκωλ...

δεν θα εχουμε υπολογιστες οπως τους ξερουμε,αν εισαι λιγο παλιος θα εχεις ακουσει για τα χαζα τερματικα ,ε καπως ετσι θα παει μονο που θα δουλευεις browser,os δεν θα υπαρχει τα παντα θα στριμαρονται live στο χαζο πισι σου

η MS δεν μπορει να κανει τπτ για αυτο ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων,αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις τετοιο πολεμο στους browsers,αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις μπινγκ μινγκ και γενικα αναπτυξη υπηρεσιων και περιεχομενου που δεν αποφερουν αμεσο κερδος στην MS αλλα και στην Google,βαζουν θεμελια

θα παμε σε cloud γιατι βολευει τους παντες,προσοχη λεω βολευει οχι συμφερει

αρχικα θα εχεις τα εγγραφα και γενικως τα αρχεια σου διαθεσιμα απο οπουδηποτε υπαρχει συνδεση στο νετ και σιγα σιγα φουλ κλαουντ

5-10 χρονια για την πληροφορικη ειναι παρα πολυς χρονος

Δημοσ.

ρε συ δεν σε ξερω,μην ειστε τοσο σφιχτοκωλ...

δεν θα εχουμε υπολογιστες οπως τους ξερουμε,αν εισαι λιγο παλιος θα εχεις ακουσει για τα χαζα τερματικα ,ε καπως ετσι θα παει μονο που θα δουλευεις browser,os δεν θα υπαρχει τα παντα θα στριμαρονται live στο χαζο πισι σου

η MS δεν μπορει να κανει τπτ για αυτο ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων,αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις τετοιο πολεμο στους browsers,αυτος ειναι ο λογος που βλεπεις μπινγκ μινγκ και γενικα αναπτυξη υπηρεσιων και περιεχομενου που δεν αποφερουν αμεσο κερδος στην MS αλλα και στην Google,βαζουν θεμελια

θα παμε σε cloud γιατι βολευει τους παντες,προσοχη λεω βολευει οχι συμφερει

αρχικα θα εχεις τα εγγραφα και γενικως τα αρχεια σου διαθεσιμα απο οπουδηποτε υπαρχει συνδεση στο νετ και σιγα σιγα φουλ κλαουντ

5-10 χρονια για την πληροφορικη ειναι παρα πολυς χρονος

Σωστότατος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...