status Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 αμέσως να ξενερώσεις τον κόσμο εσύ... Αμέσως να με κατακρίνεις εσύ μην χάσεις :Ρ (Τρου στόρυ πάντως για τα contributions) Παμε παιδια δυνατα στον αγωνα!!:p (Εγω απο ποια πλευρα να παω ??:lol:) Anyway...οντως η ειδηση αποτελει μια νικη στην αναγνωριση του linux. Ε, είδηση, είδηση θα ήταν αν παρατούσε τα windows κ έβγαζε δικιά της distro (not!)
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ε, είδηση, είδηση θα ήταν αν παρατούσε τα windows κ έβγαζε δικιά της distro (not!) windowX live cd και ετσι..?:lol:
AlPan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Εμένα πάλι μου φαίνεται για Linuxονίκη γιατί το μόνο που μένει σε έναν αδαή, ή ακόμη καλύτερα σε κάποιον που θα τον ενδιέφερε να δοκιμάσει ένα άλλο λειτουργικό σύστημα, είναι το ότι η microsoft "αναγκάστηκε" (αυτή είναι η αλήθεια), να δώσει στον Linux Kernel.. microsoft δίνει Linux. Συνεπώς μένουν αυτές οι τρείς λέξεις.
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Εμένα πάλι μου φαίνεται για Linuxονίκη γιατί το μόνο που μένει σε έναν αδαή, ή ακόμη καλύτερα σε κάποιον που θα τον ενδιέφερε να δοκιμάσει ένα άλλο λειτουργικό σύστημα, είναι το ότι η microsoft "αναγκάστηκε" (αυτή είναι η αλήθεια), να δώσει στον Linux Kernel.. microsoft δίνει Linux. Συνεπώς μένουν αυτές οι τρείς λέξεις. Καλα..κατσε να δουμε πρωτα και την ποιοτητα του κωδικα που εδωσε!! Ειπαμε..ειναι νικη στο "φαινεσθαι" οχι απαραιτητα και στο background.
intelquad Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 ηρθε επιτελους η ms να βαλει κατω τους εγωισμους και να κανει κατι σωστο για την κοινωνια???και τζαμπε???μπραβο στα παιδια!παντως πολλα σωστα βηματα βλεπω τον τελευταιο καιρο απο την ms και αρχιζει να μου αρεσει!
gtroza Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 η micro$oft χρειαζόταν αυτή την "κίνηση" όχι το Linux .
intelquad Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 η micro$oft χρειαζόταν αυτή την "κίνηση"όχι το Linux . συμφωνω!!αλλα αυτο που φαινεται ειναι οτι η ms αποφασισε να ακουσει τις αναγκες,να συνεργαστει με αλλους και αυτο πιστευω οτι θα την βοηθησει ακομα και στο marketing της!γιατι οι καταναλωτες εκτιμουν μια σοβαρη εταιρεια(που τους σεβεται!)
status Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 ηρθε επιτελους η ms να βαλει κατω τους εγωισμους και να κανει κατι σωστο για την κοινωνια???και τζαμπε???μπραβο στα παιδια!παντως πολλα σωστα βηματα βλεπω τον τελευταιο καιρο απο την ms και αρχιζει να μου αρεσει! Ο αμέσως επόμενος ανταγωνιστής της Ms είναι η apple, οπότε αφού μπορεί να μειώσει (έστω και λίγο (λέμεεεεεεεε τώρα) το μερίδιο αγοράς της apple) γιατί να μην το κάνει;
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ο αμέσως επόμενος ανταγωνιστής της Ms είναι η apple, οπότε αφού μπορεί να μειώσει (έστω και λίγο (λέμεεεεεεεε τώρα) το μερίδιο αγοράς της apple) γιατί να μην το κάνει; tritonas mode on??:lol:
lef50 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 (Τρου στόρυ πάντως για τα contributions) Δηλαδη η ms ειναι οπαδος του ελευθερου λογισμικου και το προωθει προσφεροντας δωρεες?μισο λεπτο γιατι κατι πρασινα ανθρωπακια μου κτυπαν την πορτα!
status Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δηλαδη η ms ειναι οπαδος του ελευθερου λογισμικου και το προωθει προσφεροντας δωρεες?μισο λεπτο γιατι κατι πρασινα ανθρωπακια μου κτυπαν την πορτα! Οπαδός ίσως όχι αλλά τα συμφέροντα της είναι εκεί που δεν υπάρχει νομικός εκπρόσωπος εν αντιθέση με την apple που είναι εταιρία κ όχι σκορποχώρι:Ρ
lef50 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Aποκαλεις την κοινοτητα του ελευθερου λογισμικου σκορποχωρι?
tritonas00 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Aποκαλεις την κοινοτητα του ελευθερου λογισμικου σκορποχωρι? Aπο θεμα kernel οχι αλλα απο θεμα αναπυξης διανομων ειναι λιγουλακι..
status Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Aποκαλεις την κοινοτητα του ελευθερου λογισμικου σκορποχωρι? [offtopic mode on] Ε, ξέρεις τώρα... [offtopic mode off] Αντικειμενικά ναι, many flavours καμιά συνοχή, όχι ότι το αντιπαθώ άλλωστε μου αρέσει το χάος !
million_voices Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ο αμέσως επόμενος ανταγωνιστής της Ms είναι η apple, οπότε αφού μπορεί να μειώσει (έστω και λίγο (λέμεεεεεεεε τώρα) το μερίδιο αγοράς της apple) γιατί να μην το κάνει; η Apple εχει οροφη το Linux οχι και επειδη θα παμε σε Cloud θελουμε δεν θελουμε Linux,Windows,Mac Os δεν θα εχουν καθολου μα καθολου σημασια (λογικα οι servers θα τρεχουν Linux),βασικα τα μηχανακια μας δεν θα εχουν καθολου os παρα μονο bios για να μπουταρει ο web browser δεν μιλαω για το πολυ αμεσο μελλον αν και ολα αυτα θα τα δουμε στα επομενα 5-10 χρονια η Google το ξερει και κινειται μεθοδικα προς τα εκει,η MS εχει εγκλωβιστει στα win και βλεπει εντρομη το παιχνιδι στο νετ να χανεται φανμπους κλαψτε γοερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα