Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι είναι αλήθεια. Η Microsoft κατέθεσε 20.000 γραμμές κώδικα στον πυρήνα του Linux κάτω από την άδεια GPLv2. Ο κώδικας περιλαμβάνει νέους drivers που είναι σχεδιασμένοι ώστε να βοηθήσουν το Linux να τρέχει καλύτερα ως εικονικό σύστημα σαν guest σε συστήματα Microsoft Windows Server 2008, μέσω της τεχνολογίας Hyper-V.

Οι σχέσεις της Microsoft με το Linux ήταν εχθρικές για πολλά χρόνια. Στο παρελθόν η Microsoft το είχε κατηγορήσει ότι καταπατάει 200 από τις πατέντες της.

Source.png Πηγή: digitalnews.gr

Link.png Site: περισσότερες πληροφορίες

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι χάνει πολλές άδειες Server, καταλαβαίνετε χρήμα δλδ για το λόγο αυτόν και αναγκαστικά έγραψε κώδικα για να ξεπεράσει την ασυμβατότητα και να μπορεί να πουλάει περισσότερο.!

Αυτό δε σημαίνει κάτι πάντως! Κάνει το προϊόν της πιο ελκυστικό και ευέλικτο!

Δημοσ.

To Hyper-V της Microsoft είναι πολύ πίσω σε σχέση με τα προϊόντα της VMWARE (ESX), και την υποστήριξη Virtualization στους μοντέρνους Linux Kernels. Το ότι έδωσε κώδικα για συμβατότητα σημαίνει οτι δέχθηκε τρομερές πιέσεις από τους πελάτες της που θέλουν να τρέχουν Linux για εκατοντάδες λόγους στους Virtualized Servers τους και παράταγαν τα προϊόντα της για τα αντίστοιχα της VMWARE. Όχι μόνο νίκη δεν είναι για την Microsoft, αλλά επαληθεύονται σιγά σιγά και τα λόγια του Torvalds.

Δημοσ.

Σε ποια linux θα συμπεριλαμβάνετε αυτός ο κώδικας; Δεν πολυγνωρίζω από αυτά και θα ήθελα να ρωτίσω κάτι, είπατε ότι είναι σχετικά με drivers, σημένει θα είναι πλέον πιο εύκολα τα driver για της κάρτες γραφικών, γιατί εμένα πάντα αυτό ήταν το πρόβλημα μου

Δημοσ.
Σε ποια linux θα συμπεριλαμβάνετε αυτός ο κώδικας; Δεν πολυγνωρίζω από αυτά και θα ήθελα να ρωτίσω κάτι, είπατε ότι είναι σχετικά με drivers, σημένει θα είναι πλέον πιο εύκολα τα driver για της κάρτες γραφικών, γιατί εμένα πάντα αυτό ήταν το πρόβλημα μου

Όχι, μη μπερδέυεσαι, δεν αφορά εμάς, έχει να κάνει με virtualization και μάλιστα σε enterprise lvl μηχανήματα, οπότε εκτός αν είσαι admin σε κάνα πολύ μεγάλο οργανισμό και βάλε, δεν θα σε απασχολήσει.

Δημοσ.

Βασικά είναι conmtributor σε κάμποσα linux projects οπότε αυτό δε με εκπλήση καθόλου συντροφοί.

Δημοσ.
Βασικά είναι conmtributor σε κάμποσα linux projects οπότε αυτό δε με εκπλήση καθόλου συντροφοί.

αμέσως να ξενερώσεις τον κόσμο εσύ...

Δημοσ.

Παμε παιδια δυνατα στον αγωνα!!:P:p

(Εγω απο ποια πλευρα να παω ??:lol::lol:)

Anyway...οντως η ειδηση αποτελει μια νικη στην αναγνωριση του linux.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...