frenzy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μάιστα, δεν μπορώ να πω πως έχω εκπλαγεί με το επίπεδο των επιχειρημάτων σου αλλά δεν θα μπω στη αντιπαράθεση του τίποτα που κυνηγάς. Ας πει πρώτα τι θέλει ο ΟP και τα λέμε
-nick- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μάιστα, δεν μπορώ να πω πως έχω εκπλαγεί με το επίπεδο των επιχειρημάτων σου αλλά δεν θα μπω στη αντιπαράθεση του τίποτα που κυνηγάς. Ας πει πρώτα τι θέλει ο ΟP και τα λέμε Εγω σου ειπα το επιχειρημα μου (το οτι πολυ δυσκολα θα διωξει/χασει καποιος τον πελατη του), εσυ αρχισες τις ειρωνιες. Αλλα ουτως η αλλως, με τη λογικη(?) σου, και σε γυναικα να παει , αν το κρινει αυτη θα της πει μονη της να παει σε αντρα ψυχολογο.
Sebastienomnia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ας κλειδωθεί αν είναι εύκολο, ευχαριστώ!
frenzy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 nick[;2827046']Εγω σου ειπα το επιχειρημα μου (το οτι πολυ δυσκολα θα διωξει/χασει καποιος τον πελατη του)' date=' εσυ αρχισες τις ειρωνιες.Αλλα ουτως η αλλως, με τη λογικη(?) σου, και σε γυναικα να παει , αν το κρινει αυτη θα της πει μονη της να παει σε αντρα ψυχολογο. [/quote'] Μα αυτό λέω πως δεν αρχίζεις την αναζήτηση με το φύλο, αλλά με την ειδικότητα. Αν είναι gender-specific θα το κρίνει ο ειδικός, εξ ου και η "αντιπαράθεση του τίποτα". Και όταν αρχίζεις τη φράση σου με τη λέξη "μαλακίες" μην περιμένεις να σου απαντήσω σα να έχουν αξία αυτά που λες, μάθε να εκφράζεσαι (ακόμη και να βρίζεις) κόσμια. Ας κλειδωθεί αν είναι εύκολο, ευχαριστώ! Ούτε με ον-τόπικ ευχαριστιέσαι;
-nick- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μα αυτό λέω πως δεν αρχίζεις την αναζήτηση με το φύλο, αλλά με την ειδικότητα. Αν είναι gender-specific θα το κρίνει ο ειδικός, εξ ου και η "αντιπαράθεση του τίποτα". Και όταν αρχίζεις τη φράση σου με τη λέξη "μαλακίες" μην περιμένεις να σου απαντήσω σα να έχουν αξία αυτά που λες, μάθε να εκφράζεσαι (ακόμη και να βρίζεις) κόσμια. Και εγω σου λεω με τι σειρα μου οτι ο ειδικος μπορει να μην το κρινει "gender-specific" αλλα για το ατομο να δουλεψει καλυτερη η ολη φαση με ατομο του ιδιου φυλου. Σορρυ για την προσβολή, αλλη φορα θα εκφραζομαι πιο κοσμια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.