Προς το περιεχόμενο

Αναζητώ ψυχολόγο στα Βόρεια Προάστια!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα γιατί με PM… μια ψηλή ψυχολόγο μπορεί να την έχουν ανάγκη πολλοί φίλοι του insomnia :-(

(Sebastienomnia σορρυ που το διακωμωδήσω άλλα είναι ‘κάπως’ τα κριτήρια σου… άλλος θα ζήταγε το τάδε πτυχίο ή εξειδίκευση)

Δημοσ.

Ε είπε το παιδί, θέλει μια καλή ψυχολόγο, γυναίκα και στα ΒΠ. Συνεπώς είτε νιώθει άνετα να μιλάει σε γυναίκα ψυχολόγο, καλή στη δουλειά της και να μένει κάπου βολικά ωστε να την επισκέπτεται, είτε ψάχνει μια καλή γκόμενα, με έφεση στην ψυχολογία και κήπο. Και τώρα πες μου ειλικρινά, ποιο σου φαίνεται πιο νορμάλ σενάριο εσένα;

Δημοσ.

Εγώ φταίω που κάθομαι και ρωτάω σε forum. Πίστευα ότι υπάρχει ένα επίπεδο πάντως. Ειλικρινά αν άνοιγα το topic στο site που αρχίζει από bou και τελειώνει σε rdela.tv οι απαντήσεις θα ήταν πολύ πιο σοβαρές.

Η ψυχολόγος είναι για μια φίλη μου, η οποία θέλει να πάει σε γυναίκα για να μιλάει πιο άνετα, επειδή είναι μικρή σε ηλικία. Αλλά που να καταλάβουν κάποιοι...

Δημοσ.

Οι σοβαρες απαντησεις ερχονται απο σοβαρες ερωτησεις. Θα μπορουσες να ρωταγες με περισσοτερες λςεπτομερειες ωστε να καταλαβουν οτι μιλας σοβαρα.

Επισης δεν θελει και πολυ προσπαθεια εδω στο μπλα μπλα να αρχιζουν οι γνωστοι να πετανε χαζαμαρες και σοβαρα να μιλας

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένοι αδυνατούν να μείνουν στο θέμα. Εάν και εφόσον κάποιο θέμα σας φαίνεται φαιδρό, δείξτε ανωτερότητα και ΜΗΝ γράψετε κάτι.

Στην χειρότερη, θα στερήσετε τα μέλη του insomnia από ένα ακόμη έξοχο ευφυολόγημα.

Στην καλύτερη, δε θα χρεωθείτε τη διατύπωση [εισάγετε εδώ το επίθετο της προτίμησής σας] υποψιών που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται από το ερώτημα που θέτει ο χρήστης.

Παρακαλώ θερμά, μη με υποχρεώσετε να επανέλθω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λοιπόν το αν της πρέπει γυναίκα ή άνδρας θα το επιλέξει ο ψυχολόγος όχι ο πελάτης. Μετά υπάρχουν σύμβουλοι, ψυχοθεραπευτές και κλινικοί όπου ο κάθε κλάδος αντιμετωπίζει διαφορετικές καταστάσεις, διαφορετικής σημασίας, με διαφορετικά μέσα. Αν ας πούμε σκέφτεται να σκοτώσει τη μάνα της και θέλει να δει κάποιον καλύτερα να μη πάει σε ψυχολόγο υγείας γιατί απλά θα την παραπέμψει σε ψυχίατρο. Ομοίως αν πρέπει να πιάσει δουλειά ως αεροσυνοδός και φοβάται τα αεροπλάνα καλύτερα να μην πάει σε κάποιον ειδικό για φοβίες που είναι της ψυχαναλυτικής σχολής αλλά κατα προτίμηση σε συμπεριφοριστή που δουλεύει σε πολύ συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Το να ρωτάς θέλω ένα ψυχολόγο στα ΒΠ είναι σα να λες "θέλω ένα γιατρό στα ΝΠ". Αυτο με τον κήπο δεν είναι πιο πιθανό σενάριο υπό αυτό το πρίσμα;

Δημοσ.
Λοιπόν το αν της πρέπει γυναίκα ή άνδρας θα το επιλέξει ο ψυχολόγος όχι ο πελάτης.

Μαλακίες. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα "έδιωχναν" έναν πελάτη. Σαφώς και θα το διαλέξει ο "ασθενής" αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...