vocals_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Πριν 1 βδομαδα πηρα καινουργιο πισι απο πλαισιο με αυτες τις μνημες.Το προβλημα ειναι οτι αυτες οι μνημες δουλευουνε σε 9-9-9-24 και οχι σε 7-7-7-24 οπως γραφει εδω και 3-4 μηνες το πλαισιο.(Αυτο το συνηδειτοποιησα πριν 1-2 μερες που ετρεξα cpu-z και amd overdrive).Α και επισης ειναι στα 667mhz και οχι στα 1333.Τρεχα γυρευε δηλαδη... Το λαθος δικο μου βεβαια που εμπιστευτηκα αυτη τη χαζοεταιρεια και δεν τσεκαρα στο site της adata τις μνημες. Το θεμα ειναι αν γινεται να αλλαξω τις μνημες(ξερω ειμαι πολυ ονειροπολος) ή μια λυση τελοσπαντων γιατι ελεος εγω πηρα 7αρια και μου βγηκαν 9αρια γ**ω την τυχη μου γ**ω.. Το πλαισιο παντως στους ορους χρησης του αντιστοιχου site λεει οτι δεσμευται για την εγκυροτητα των πληροφοριων(ειναι το #2). Θα τους χτυπησω αυριο κανα τηλεφωνακι αλλα ειπα να ανοιξω πρωτα θεμα και για να ταρακουνησω τους νεους αγοραστες να τσεκαρουν οτιδηποτε πριν το αγορασουν,και για να κανω ρεζιλι το πλαισιο που δεν εχει βαλθει στον κοπο να αλλαξει κατι μηνες τωρα αυτο το τυπογραφικο(?)λαθος,αλλα και για να βρω μια λυση στο προβλημα μου.
v-tidus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά εκτύπωσε την σελίδα από το site της adata και πήγαινέ την μαζί με τις μνήμες. Σίγουρα θα τις πάρουν πίσω, μην εκνευρίζεσαι, λάθη γίνονται.
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Α και επισης ειναι στα 667mhz και οχι στα 1333.Τρεχα γυρευε δηλαδη... 1333/2=667 αγορινα
Dark_Sage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 επισης μηπως πρεπει να βαλεις τα timigns χειροκινητα? εννοω μηπως οι μνημες ειναι κομπλε και απλα απο bios λογω μητρικης αλλαζεις τα timings? τωρα αυτο για το 667 αναλογως που το βλεπεις. οντως παιζει να λεει το ενα απο τα 2 καναλια αλλα απο την άλλη παιζει να θελει και με το χερι να τις βαλεις 1333 π.χ σε εμενα οι μνημες ηταν 800αρες όντως αλλα το bios default 667 είχε
revvok Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 είμαι (σχεδόν) σίγουρος ότι οι μνήμες είναι μια χαρά απλά πρέπει να τις ρυθμίσεις χειροκίνητα.. με τι cpu τις έχεις? fsb πόσο?
cabdik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Πριν 1 βδομαδα πηρα καινουργιο πισι απο πλαισιο με αυτες τις μνημες.Το προβλημα ειναι οτι αυτες οι μνημες δουλευουνε σε 9-9-9-24 και οχι σε 7-7-7-24 οπως γραφει εδω και 3-4 μηνες το πλαισιο.(Αυτο το συνηδειτοποιησα πριν 1-2 μερες που ετρεξα cpu-z και amd overdrive).Α και επισης ειναι στα 667mhz και οχι στα 1333.Τρεχα γυρευε δηλαδη... Το λαθος δικο μου βεβαια που εμπιστευτηκα αυτη τη χαζοεταιρεια και δεν τσεκαρα στο site της adata τις μνημες. Το θεμα ειναι αν γινεται να αλλαξω τις μνημες(ξερω ειμαι πολυ ονειροπολος) ή μια λυση τελοσπαντων γιατι ελεος εγω πηρα 7αρια και μου βγηκαν 9αρια γ**ω την τυχη μου γ**ω.. Το πλαισιο παντως στους ορους χρησης του αντιστοιχου site λεει οτι δεσμευται για την εγκυροτητα των πληροφοριων(ειναι το #2). Θα τους χτυπησω αυριο κανα τηλεφωνακι αλλα ειπα να ανοιξω πρωτα θεμα και για να ταρακουνησω τους νεους αγοραστες να τσεκαρουν οτιδηποτε πριν το αγορασουν,και για να κανω ρεζιλι το πλαισιο που δεν εχει βαλθει στον κοπο να αλλαξει κατι μηνες τωρα αυτο το τυπογραφικο(?)λαθος,αλλα και για να βρω μια λυση στο προβλημα μου. Υ.Γ. Εχω μια εντυπωση οτι αυτο το θεμα θα ταιριαζε και στην κατηγορια Μπλα Μπλα αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο αν ειναι καποιος moderator να το μετακινησει εκει ή να το αφησει εδω αναλογα με το τι ειναι πιο σωστο. μαλλον εχεις μπερδεψει την π****α με την β****α...!!!! Double Data Rate = 2x667=1333! οσον αφορα τα timings κοιτα στις ρυθμισεις του Bios και βαλτες χειροκινητα.
Str Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 λιγο αγενης ο απο πανω... αλλα εχει δικιο... manual set the timings
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ολοι (και εγώ μαζί) αρχίχουμε να βρίζουμε και μας φταίνε ΟΛΑ πριν καλα καλά το ψάξουμε λίγο... φίλε μου αυτό που σου λένε τα παιδιά μάλλον είναι... τουλάχιστον για τα Mhz ! βάλε και χειροκίνητα τα timing και είσαι ok... (αν δε δουλεψουν σωστά αφού βάλεις τα timings που υποτίθεται ότι έχουν τότε ναι πήγαινε και στο πλαίσιο και ζήτα αλλαγή και φώναξε και βρισε και και και....)
Bspus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Χειροκινητα τα timngs? Υποτιθεται οτι βρισκει αυτοματα τα σωστα. Αν στο αυτοματο του τα αναγνωριζει πιο ψηλα κατι δεν παει καλα. Δε λεω οτι δεν θα του δουλεψουν στα πιο χαμηλα, αλλα ειναι σαν να τις κανεις overclock.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 όχι δεν αναγνωρίζει στο auto τα σφιχτά timings... πρέπει να βάλει manually τα timings και την σωστή τάση... η συχνότητα είναι σωστά στα 667mhz διότι ως γνωστόν DDR=Double Data Rate...
ArisG88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μπλα μπλα μπλα Οι μνημες δουλευουν στη σωστη συχνοτητα, τα timings πολλες φορες τα βαζει παραπανω η μητρικη στο αυτοματο. Βαλτα εσυ σωστα και θα δεις οτι ολα ειναι ενταξει
Re-man Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Η φαση ειναι που ωρυεται-χαζοεταιρεια ,να ταρακουνησω- και την μ.....α την εχει κανει ο ιδιος.
stefanos44 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Έχει βρει κανείς τον κωδικό προϊόντος στο site της Adata με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (CL και voltage); Γιατί αν βλέπω καλά ο κωδικός AD31333001GMU με 7-7-7-24 και 1,5v δεν υπάρχει. Επίσης στο site της εταιρείας (http://www.adata.com.tw/en/product_show.php?ProductNo=AD31333U) αναφέρει CL9 για μνήμη DDR3 1333 και working voltage 1.5V ± 0.75V (ανεξαρτήτως κωδικού κάτω από τα features). ΙΜΟ πρώτα θα μιλούσα με το κατάστημα απ' όπου τις προμηθεύτηκα για να δω τι συμβαίνει. Τηλεφώνησέ τους ή πήγαινε από εκεί. ΥΓ. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται τυπογραφικό λάθος (βλ. Mushkin DDR2 996558 5-5-5-15 αντί για 5-5-5-18 που αναφέρει ο κατασκευαστής... http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=564 και http://www.mushkin.com/doc/products/value/). Ανθρώπινα τα λάθη.
vocals_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Οντως λαθος μου βλακεια ειπα, οι μνημες ειναι στα 1333 αλλα ραμ απο την adata με 7-7-7-24 δεν υπαρχουν.. Η φαση ειναι που ωρυεται-χαζοεταιρεια ,να ταρακουνησω- και την μ.....α την εχει κανει ο ιδιος. Πρωτα απο ολα θα σου συνιστουσα οπως και στον φιλο cadbik να ειστε πιο ευγενικοι οταν μιλατε και φιλε μου οχι δεν την εχω κανει εγω την μ.....α οπως λες διοτι απλως αυτες οι μνημες ειναι ανυπαρκτες. Παντως εγω να ρυθμισω χειροκινητα τα timings και τα volt απο bios δεν προκειται να το κανω γιατι στην ουσια κανω oc αφου αυτες οι μνημες απο τη γεννα τους ειναι φτιαγμενες να λειτουργουν με 9-9-9-24 και ανωτερη ταση τα 1.5v με τα οποια και δουλευουν αυτη τη στιγμη. Απο μητρικη και cpu φιλε revvok δεν εχω προβλημα(ud4p και 720 αντιστοιχα) so το πλαισιο την εκανε τη μ.....α..Θα παρω τηλεφωνο σε λιγο να το κοιταξω.
aGka8l Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 http://www.adata-group.com/en/product_show.php?ProductNo=AD31333U cl value= 9 απο το features
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.