Προς το περιεχόμενο

διαφορες θερμοκρασιας everest-pcwizard

clockwork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δυο διαφορετικα προγραμματα για να βλεπω θερμοκρασιες και διαφορα αλλα

το ενα ειναι το EVEREST

και το αλλο ειναι το PC WIZARD 2009

το everest μου δινει θερμοκρασια cpu 55 βαθμους οταν την ιδια στιγμη το αλλο μου δινει 31 βαθμους. ειναι τεραστια η διαφορα. τι να εμπιστευτω?

με το pc wizard που ειχα απο παλια ειδα θερμοκρασιες μεχρι και 96.8 βαθμους σε 100% χρηση!! ειναι κλοκαρισμενο βεβαια. σημερα καθαρισα το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη και δουλευει στους 30 βαθμους σε idle και αντε να παει στους 50 αμα τον εχω κανα μισαωρο σε full mode. αυτα παντα μετρημενα με το pcwizard

τι παιζει τελικα? εγω νομιζω πως το everest δεν παει καλα με το δικο μου pc γιατι πολυ απλα αφου δινει +25 θα ειχε καει λογικα ο επεξεργαστης (96.8+25=......αλλου)

τι λετε?

κανενα αξιοπιστο προγγραμμα?

υγ

ειπα να το βαλω στα "software" αλλα εδω νομιζω ειναι σωστοτερο.αν ενοχλει να παει αλλου!!!

Δημοσ.

Το εβερεστ ειναι αξιοπιστο. Δε μου εχει δειξει ποτε θερμοκρασιες τριαλαλο. Νομιζω πρεπει να εμπιστευτεις αυτο.

Δημοσ.

τι επεξεργαστη εχεις?

το εβερεστ σε πολλα site το εχουν και σαν reference οταν κανουν τεστ σε ψυχτρες και γενικα και σε εμενα μια χαρα αξιοπιστο ειναι

το 5.02 εχεις ή κανενα πολυ παλιο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν σε βοηθαει, το pcwizard 2008, σε σχεση με το προγραμμα της κατασκευαστριας σε asus / msi / gigabyte mobo , αναφερει αναποδα τη θερμοκρασια cpu και system...αρα στην ουσια 31 ειναι το pc σου...και οχι η cpu....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...