james_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 τωρα που αλλαξε η ιδιοκτησια της apple ελλαδος και την πηρε η infoquest , ξερει κανεις αν καλυπτει την εγγυηση mac που εχει αγοραστει στην αμερικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Και πριν σε κάλυπτε... Δεν νομίζω η αλλαγή ιδιοκτησίας να άλλαξε κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anast68 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ΕΙναι σιγουρο αυτο γιατι σκοπευω να παρω ενα macbook απο αμερικη και το σκεφτομαι λογω της εγγυησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Το macbook white που είχα πάρει από Αμερική μου το κάλυψε μια χαρά η Document Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Εαν θελουμε να ειμαστε νομοτυποι ... κανονικα το Mac θα επρεπε να εχει χαρτια εκτελωνισμου, αλλα στην δικια σου περιπτωση που ειναι φορητο υπαρχει μεγαλο ποσοστο να μην σου ζητησουν τετοια χαρτια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad1330 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγγύηση του macbook που έχεις φίλε μου. Απο τον 9/08 τα service στην Ελλάδα (Rainbow Services, Document & Elite) είναι authorized apple service providers. Καλύπτουν εγγυήσεις απο όπου και εάν το έχεις αγοράσει. Για καλό και για κακό πάρε μαζί σου και την απόδειξη αγοράς απο το κατάστημα που το πήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Για να μην ανοίγω νέο Topic, τι παίζει τελικά με την επέκταση εγγύησης σε Mac και συγκεκριμένα σε Mac Book Pro. Αν πάρω ελληνικό MBP, μπορώ να αγοράσω και να κάνω επέκταση στο Laptop μου? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αν πάρεις ελληνικό, θα πρέπει να περιοριστείς στην εγγύηση ενός έτους.... Δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Επειδή σε γειτονικό Forum διαφωνούμε γι' αυτό και θέλω να αγοράσω αυτό τον καιρό MBP, μπορείς να μου στείλεις κάποιο link με αυτό. Όχι ότι δεν σε πιστεύω, αλλά καταλαβαίνεις τη θέση μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Link πρόχειρο δεν έχω... Από την ίδια την Rainbow μου το είχαν πει όταν είχα ρωτήσει... Τα ''ελληνοποιημένα'' μηχανήματά τους έχουν ένα χρόνο εγγύηση και δεν τα καλύπτει κανένα Apple Care για παράταση της εγγύησης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 ---Link--- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 ---Link--- Δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό... Εγώ ξέρω στα σίγουρα ότι η κάλυψη του Appe Care Protection δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε προϊόντα ''επίσημης'' εισαγωγής και μπορεί να εφαρμοστεί σε προϊόντα παραεισαγωγής..... Για όλα τα άλλα, με ψεύτικες δηλώσεις χώρας κτλ., ποιός μπορεί να εγγυηθεί;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Με λίγα λόγια να προτιμήσω για να είμαι σίγουρος ξένο MBP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Άμα θέλεις να είσαι σίγουρος με το ACP να αγοράσεις στην Ελλάδα MBP ''παραεισαγωγής'' ή να το παραγγείλεις από το εξωτερικό (συμφέρει πολύ σε κάποια γερμανικά sites που έχουν κατά καιρούς αναφερθεί εδώ στο forum)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Το ξέρω, απλά ρωτάω επειδή έχω βρει ελληνικό MBP ολοκαίνουριο σε πολύ καλή τιμή. Κατάλαβα, ebay θα παίξει μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.