Blondeamon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Σε ποιο πας? Ψάξε στον τομέα, εχθες κιολας εκανα ιδιο thread.
mtzoumas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Θα παω στο Kingston. Το είδα αυτό που λες αλλά οι δικοί μου ούτε υπολογιστή δεν ξέρουν να χρησιμοποιήσουνε. Τα πακέτα της HOL και της Forthnet που ανέφερα είναι μόνο για τηλεφωνία.
Blondeamon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Mπορεις με 5 ευρω το μήνα μεσω skype ομως να τους παίρνεις εσυ απεριοριστα.Θα σου κανουν μια αναπαντητη και θα τους καλεις, γιατι να δινετε 15 και 20 ευρω το μηνα τζαμπα σε forthnet και hol?
BritGreek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Να σου πω ότι εγώ μένω μόνιμα στην Βρετανία γιατί δουλεύω εδώ, ενώ όλη μου η οικογένεια μένει στην Ελλάδα. Μιλάμε αποκλειστικά με Skype, γιατί έτσι τους βλέπω και με βλέπουν. Από κινητό έχω orange και είναι πολύ φτηνό στις κλήσεις για Ελλάδα (και να φανταστείς ότι είναι καρτοκινητό). Μόνο φρόντισε αν έχετε βιντεοκάμερες, να συνδέσετε αυτές αντί για webcams γιατί, η ποιότητα της εικόνας είναι απλά τέλεια. Σαν να είστε δίπλα. Διαφορετικά, μην κάνεις το λάθος και πάρεις καμερούλα των 20-30 ευρώ. Η ανάλυσή τους είναι κακή τις περισσότερες φορές. Άκου που σου λέω. Επίσης, κάπου στα requirements του skype προτείνουν dual core υπολογιστές (εννόω, όχι celeron ή Pentium 4). Διαπίστωσα ότι έχουν δίκιο. Με 2 pentium 4 που δοκίμασα στην ίδια γραμμή, η εικόνα κολλάει. Στην ίδια σύνδεση, με το dual core λάπτοπ μου, η εικόνα είναι άριστη. Έτσι, αναβαθμίσαμε τα pc μας. Τώρα πλέον το dual core είναι πάμφθηνο. Τέλος, φιλικότατη συμβουλή, μην κάνεις το λάθος και αρχίσεις να κατεβάζεις πράγματα από το θείο όταν πας εκεί. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην Αγγλία μ' αυτό. Πίστεψέ με, ζω εδώ από το 1996 και σου μιλάω εκ πείρας για όλα όσα σου έγραψα.
pass02 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 για να βαλεις σταθερο πρεπει να βαλεις BT(οτε αγγλιας). με +5 λιρες στο παγιο θα εχεις απεριοριστες κλησεις σε σταθερα στην ελλαδα. οσο για broadband εγω εχω την Ο2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος (ειχα & orange αλλα αστα να πανε...) επισης με καρτοκινητο στην ο2 εχει ενα προγραμμα που με 20 λιρες εχεις 100' (κινητα και σταθερα)για την χωρα που δηλωνεις.
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Eγω παντως στη θεση σου, θα εβαζα το νεο πακετο OTE talk, για διεθνεις κλησεις. Μονο με 6 ευρω(οσο 1-2 καφεδες δηλαδη), απεριοριστα τηλεφωνα σε διεθνεις προορισμους(πιστευω και αγγλια, τσεκαρε το). Ουτε αναβαθμισεις, ουτε σεταρισματα, τελεια ποιοτητα συνομιλιας και ολα αυτα πολυ φτηνα και πολυ απλα! Τι αλλο να ζητησει κανεις???
mentoras99 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Η προταση μου δοθηκε πριν λιγο και σε αλλο παρομοιο θεμα: Eγω παντως στη θεση σου, θα εβαζα το νεο πακετο OTE talk, για διεθνεις κλησεις. Μονο με 6 ευρω(οσο 1-2 καφεδες δηλαδη), απεριοριστα τηλεφωνα σε διεθνεις προορισμους(πιστευω και αγγλια, τσεκαρε το). Ουτε αναβαθμισεις, ουτε σεταρισματα, τελεια ποιοτητα συνομιλιας και ολα αυτα πολυ φτηνα και πολυ απλα! Τι αλλο να ζητησει κανεις???
mtzoumas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα πάει στον οτε και με ενημέρωσαν σχετικά με αυτό το πακετάκι.
IoNik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Βάζεις τηλεόραση/νετ/τηλέφωνο στην SKY με 35 λιριά και είσαι κομπλε.
AlexNet Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=325551
zlimvos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μας τριπαρες AlexNet εκανα κυκλους Οσο για το θέμα τηλ. ενα ελληνικο voip ειναι καλή λύση παιρνεις και ελληνικο νουμερακι, προτείνω το viva.gr/numbers παιζει αψογα απο holland
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.