mgkillme Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 kage:οχι,η ιστορια ειναι πρα για περα αληθινη.ολα γινανε το σαββατο που μας περασε. κοιτα ειναι οντως θυρωρος σε μεγαρο αλλα η μητερα μου δουλευει στο ιδιο μεγαρο και εχει ενα μικρο δωματιακι που πουλαει καφεδες αναψυκτικα στο μεγαρο...στην ουσια δουλευει μαζι με τον πατερα μου,απλα ο πατερας μου εχει τις υποχρεωσεις του θυρωρου,δηλαδη να μαζευει τα κοινοχρηστα,να πληρωνει τους λογαρισμους της ΔΕΗ κλπ κλπ...οποτε λεω ο πατερας μου ηταν στο μαγαζι οντως τα 500 ευρω δεν ηταν δικασ του...ηταν χρηματα που χε συγκεντρωσει απο πληρωμες για τα κοινοχρηστα!!!
patentapc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μούφα είναι, δε σε πιστεύω. Και για ποιο λογο λες να τα γραψέ? Εγώ πάλι λέω πως σας παρακολουθούσαν που ξέραν τηλ του μπαμπα και τα λοιπά και που ξέραν οτι δεν έχεις αδερφό η αδερφή και να πει ο μπαμπας σου ποιος από τους δυο? και άμα πέρναν και λεγαν σε διάφορους οτι έχετε πρόβλημα με το τηλ λόγω τον αναβαθμ. πιστεύω πως θα γνώριαν τον όρο router! (επιθεωρητής!!!!) :lol::lol: αφου δεν την πάτησες πάλι καλά να λες!
Sorath Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Και για ποιο λογο λες να τα γραψέ? Για ποιό λόγο γράφτηκε αυτό το ψευδές post απο ένα νέο χρήστη; Μα για να φτάσει στο τέλος της συζήτησης, οτι η άρση του απορρήτου των τηλεποικοινωνιών είναι αναγκαία! Λέμε τώρα... που ξέρεις;
dimiman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 χαχα ο απωτερος σκοπος! ο στυλιανιδης κρυβεται πισω απο ολα αυτα!
mgkillme Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 frenzy,ειλικρινα δεν μου καιγεται καρφι αν με πιστευεις η οχι!! λες να εχω ορεξη μετα απο μια διπλη εξεταστικη καλοκαιριατικα,να καθομαι να γραφω μ@@@@@ες στο internet,για να τρομοκρατησω τον κοσμο? και ναι λοιπον,στην περιπτωση που παιρνει καποιος και με αναστατωνει-κοροιδευει γιατι να μην εχω το δικαιωμα να ξερω ποιος με πηρε ωστε με λιγη τυχη να τον εντοπισω..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:08 ---------- ρε sorath,ΕΛΕΟΣ!!!!
Sorath Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 και ναι λοιπον,στην περιπτωση που παιρνει καποιος και με αναστατωνει-κοροιδευει γιατι να μην εχω το δικαιωμα να ξερω ποιος με πηρε ωστε με λιγη τυχη να τον εντοπισω..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:08 ---------- ρε sorath,ΕΛΕΟΣ!!!! Το ξέρω.... είμαι φοβερός ο άτιμος :o
daxakas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 και εμενα μου φαινεται λιγο τραβηγμενη η ιστορια αλλα γενικα να προσεχετε οταν σας παινουν απο καρτες ,τηλεφωνιες κλπ και να μην δινετε προσωπικα στοιχεια ή να ζητατε να παρετε ΕΣΕΙΣ τηλέφωνο!! Μια μερα με πηραν τηλεφωνο και φανηκε στην οθονη "ΕΚΤΟΣ" αρα δλδ μαλλον μεσω Skype με καλεσαν και μου ειπαν οτι με καλουν απο το 134 του ΟΤΕ και οτι εχουν μια καλη προσφορα για τηλεφωνια και Νετ !! Νομιζα οτι ο ΟΤΕς μας δουλευει ολους και χρησιμοποιει Skype οποτε ειπα οτι δεν με ενδιαφερει και το εκλεισα !! ισως τελικα να ηταν καποιοι αλλοι και να πηγαν να αποσπασουν τα στοιχεια της καρτας μου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.