tex439 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Για σας παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συσκευή, ο οποία να μπορεί να εγγράψει κάποια ταινία η οποία παίζει στην τηλεόραση και να μπορώ να την δω ποιο μετά η όποτε θελήσω. Δεν θέλω σε στιλ DVD recorder αλλά αν γίνετε η συσκευή να συνδέεται μέσω HDMI και να έχει εσωτερικό σκληρό δίσκο και να του ορίζω εγώ κάποια χρονική στιγμή κ να αρχίζει η εγγραφή. . Σας Ευχαριστω.
kgian Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 DVD recorder με σκληρό δίσκο και σύνδεση hdmi;;; Εγώ έχω ένα τέτοιο και έχω βρει την υγειά μου, δεν έχω βάλει ποτέ δισκάκι μέσα, μόνο στον σκληρό γράφω-σβήνω. Πάιζει και divx με ελληνικούς υποτιτλους , έχει και usb να βάλεις το στικάκι.. Ένα philips έχω. Συγκεκριμένα αυτό http://www.skroutz.gr/s/11911/Philips-DVDR3570H.html
pp6210 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 αυτό που χριεάζεσαι είναι το παρακάτω + ένα σκληρό 2,5 ιντσών: http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/hard-drive-media-player-and-tv-recorder-dvr-for-sata-hdd/ το σαιτ ειναι αξιόπιστο και στο προτείνω.
isspro Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 πολυ ενδιαφερον μηχανηματακι! ερωτησεις: [1]αν πχ ηθελα να γραψω τον αγωνα του παο εχθες, ποσο χωρο θα επιανε στο σκληρο? [2]θα μπορουσα να τον εξαγω για να τον επεξαργαστω? [3]παιζει και με HDMI?
tex439 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 πολύ ωραίο αλλά απ' οτι βλέπω δεν έχει HDMI. και ακόμα κάτι. μπορείς με αυτό να του βάλεις μια ώρα την οποία αρχίζει ένα ματς και εσύ να λείπεις απο το σπίτι και να αρχίσει να γράφει απο μόνο του ?
pp6210 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 παιδιά σεν το έχω πάρει για να μπορέσω να σας απαντήσω με ακρίβεια, είναι στο πλάνο για μετά τις διακοπές - αν αλλάξω δίσκο στο dell μου και μου περισσέψει ο παλιός. Έγώ καταλαβαίνω οτι σώζει σε avi, άρα μάλλον μπορείς να το επεξεργαστείς - αλλά και συμπιεσμένο mpeg να γράφει, πάλι θα μπορούσες να κάνεις "κοπτοραπρική" όπως γίνεται με τα μεγάλα dvd recorders. Την ανάλυση HDMI πόσο πολύ την έχετε ανάγκη για να την πληρώσετε ακριβότερα σε ένα κινέζικο gadgetάκι? Γιατί εγώ τουλάχιστον, ούτε τηλεόραση HDMI έχω, ούτε ξέρω Ελληνικό κανάλι που να εκπέμπει HD, ενώ οι περισσότερες ταινίες και σειρές που βρίσκω στο νετ είναι συμπιεσμένες έτσι και αλλιώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.