Προς το περιεχόμενο

Philips DVP3350 και Ελληνικοί υπότιτλοι srt?

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα.

Ένας φιλος θέλει να αλλαξει codepage στο DVD Player του για να βλεπει Ελληνικους .srt.

Στα LG που έχω εγώ, αλλαζει κρατώντας πατημενο το κουμπι subtitle μεχρι να εμφανισει το 1252 και μετα με το βελακι το πας στο 1253. Στα philips πως γίνεται?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Video και Audio. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Παιδια καλησπέρα.

Ένας φιλος θέλει να αλλαξει codepage στο DVD Player του για να βλεπει Ελληνικους .srt.

Στα LG που έχω εγώ, αλλαζει κρατώντας πατημενο το κουμπι subtitle μεχρι να εμφανισει το 1252 και μετα με το βελακι το πας στο 1253. Στα philips πως γίνεται?

Ευχαριστώ.

Σιγουρα γινεται μεσα απο το μενου.Καπου θα εχει Divx υποτιτλους.Για καλυτερους ομως ας κοιταξει εδω

http://vb6rocod.euracks.com/dvp3350_12.php

Δημοσ.

Σιγουρα θα γίνεται. Το θεμα ειναι πως...Ο άλλος ειναι κατσικι και εγω δεν εχω ουτε το dvd player ουτε το manual μαζι μου και πρεπει να του πω τι να κάνει.

Όσο για το λινκ, το ειχα βρει. Το θέμα ειναι πως θα εμφανίσει έστω τους μικρούς υπότιτλους.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...