Προς το περιεχόμενο

Website Connection Information

Nakamoura

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Ειμαι καινουριος στο Forum και εχω ενα προβληματακι.Εχω εναν Lineage2 Server ο οποιος τρεχει απο Αμερικη..Κι εχς στησει το Site μου σε μια εταιρεια εδω στην Ελλαδα.Το προβλημα μου ειναι οτι το site μου εχει καποια Scripts τα οποια 8ελουν ρυθμισει για να συνεργαζονται με τον server μου..Οπως για να μπορουν οι Users να κανουν Accounts/Online Status/Reset-Password Κτλ..Γινεται να μπορεσω να σθνδεσω με καποιο τροπο την MySQL του server μου με το Website μου??

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αλλαξε τους nameservers του domain σου προς τον server σου. Απ την διαχειρηση του domain θα το κανεις αυτο.

εκτος αν εννοεις κατι αλλο!

Οσο για την MySql εχει καποιο administration η σελιδα σου?

Δημοσ.

Η Database του Server δουλευει κανονικα..Ο Server τρεχει κανονικα..Οπως επισης το ιδιο και το Site μου..Κι αυτο λειτουργει κανονικα..Το προβλημα μου ειναι πως να τα κανω να συνεργαστουν αυτα τα 2...

Δημοσ.

εάν υποθέσουμε ότι το site σου είναι κάποια php εφαρμογή θα συνδέετε με την mysql βάση του lineage2 db για να φτιάξει χρήστες κλπ, θα πρέπει να βρείς στον κώδικα σου το σημείο όπου γίνετε η σύνδεση και να το διορθώσεις (πχ αν συνδέετε στον server localhost θα πρέπει να το αλλάξεις με το host που τρέχει ο lineage server).

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, συνήθως η MySQL (από default) επιτρέπει συνδέσεις μόνο από localhost (για περισσότερη ασφάλεια) και δεν μπορείς να συνδεθείς πάνω της από κάποιον άλλο server. Αμα έχεις phpmyadmin (ή γενικά έχεις root access στην MySQL) μπορείς να το αλλάξεις αυτό, αλλάζοντας το "host" priviledge του εκάστοτε user από Localhost σε % (αυτό επιτρέπει σε όλες τις ΙΡ να συνδεθούν στην MySQL αμα ξέρουν τα στοιχεία σου.) Εναλλακτικά, εφόσον έχεις static IΡ στον server που είναι το site σου, μπορείς να δώσεις αυτή την ΙΡ.

Δημοσ.
Την Ip μου εννοεις???Γιατι αν εννοεις αυτο το δοκιμασα αλλα τιποτα...

εννοούμε την ip του lineage server, άνοιξε μια κονσόλα (Start -> Run -> cmd.exe Enter)

και δώσε την εντολή telnet ip 3306 για να δεις αν σου επιτρέπετε να συν δεθείς, αν ναι φυσικά μετράει και αυτό που ανέφερε ο macabre_sunsets (Nightfall?) το να δέχεται o mysl server συνδέσεις πέραν του localhost, αν όχι θα πρέπει να προσθέσουν στον mysql για την συγκεκριμένη βάση δικαιώματα και από την ip του server που βρίσκετε το site σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...