Προς το περιεχόμενο

Νεο πρόβλημα με Ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Έχω Windows XP) Λοιπόν όταν κλείνω τον υπολογιστή μου και μετά τον ξανανοίγω δεν μπορεί να μπεί στο Ιντερνετ,ουτε στο msn. Πάω λοιπόν στις συνδέσεις δικτύου και από κει κάνω δεξί κλίκ ιδιότητες στην τοπική σύνδεση και βάζω καρφωτές IP διευθύνσεις και τότε πάλι δεν έχω Ιντερνετ.Όταν όμως τα βάζω στα αυτόματα αμέσως μετά έχω Ίντερνετ και msn.

Και κάνω πολύ συχνα αυτήν την διαδικασία.

Ξέρει κανείς τι φταίει και πώς μπορώ να απαλλαγώ απο αυτήν την διαδικασία?

Δημοσ.
(Έχω Windows XP) Λοιπόν όταν κλείνω τον υπολογιστή μου και μετά τον ξανανοίγω δεν μπορεί να μπεί στο Ιντερνετ,ουτε στο msn. Πάω λοιπόν στις συνδέσεις δικτύου και από κει κάνω δεξί κλίκ ιδιότητες στην τοπική σύνδεση και βάζω καρφωτές IP διευθύνσεις και τότε πάλι δεν έχω Ιντερνετ.Όταν όμως τα βάζω στα αυτόματα αμέσως μετά έχω Ίντερνετ και msn.

Και κάνω πολύ συχνα αυτήν την διαδικασία.

Ξέρει κανείς τι φταίει και πώς μπορώ να απαλλαγώ απο αυτήν την διαδικασία?

ξανάκανε επανακηνιση του ρουτερ δλδ κλείστο και ανοιξετο.σε εμένα συνεβει πολλές φορές και βρήκα αυτήν την λύση.

Δημοσ.

Μήπως στο router έχεις απενεργοποιήσει τον DHCP server; Μπες στο router και βρες το να δεις αν είναι disabled ενεργοποίησε το αλλιώς αν είναι enabled άλλαξε το start ip από 192.168.1.1 σε πιο μεγάλο π.χ. 192.168.1.31 και ταυτόχρονα άλλαξε και την ip του router σε 192.168.1.30

Μετά μπες στο properties της κάρτας δικτύου σου και είτε άσε το ip να το παίρνει αυτόματα είτε δώσε την 192.168.1.31+ και βάλε για gateway και dns to 192.168.1.30

Δημοσ.

Μέσα στο μενού του router σου θα το βρεις, χτύπα στον borowser σου (ie / ff) τη διεύθυνση 192.168.1.1 ή όποια άλλη λέει το manual. Θα σου ζητήσει κωδικούς τους οποίους θα βρεις επίσης στο manual του modem σου! Βρες από το μενού τον DHCP server και κάνε αυτό που σου έγραψα.

Αν δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία δες στην κούτα του modem συνήθως όλοι δίνουν ένα CD εγκατάστασης με πολύ εύκολα βήματα 1-2-3....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...