Προς το περιεχόμενο

Ερωτηματολόγιο για το Mobile Marketing

stelios tzouv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ονομάζομαι Τζουβανίδης Στέργιος και είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πληροφοριακών Συστημάτων (MIS) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η διπλωματική μου έχει θέμα το Mobile Marketing στην Ελλαδα οπότε και έχω φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο για να δούμε κατά πόσο οι Έλληνες είμαστε εξοικειωμένοι με αυτή τη νέα υπηρεσία. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να έχω ένα αρκετά μεγάλο δείγμα ατόμων (500 και άνω) και γι' αυτό χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Βέβαια το βασικότερο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν γνωρίζω που μπορώ να ανεβάσω το ερωτηματολόγιο έτσι ώστε να βάλω μόνο το url στο Insomnia και όσοι το συμπληρώνουν να μου το στέλνουν στο mail μου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσ.

Ευχαριστώ Zderg, αλλά το θέμα είναι ότι έχω ήδη έτοιμο το ερωτηματολόγιο σε word και είναι 9 σελίδες και είναι δύσκολο να το ξανακάνω από την αρχή. Γι'αυτό ψάχνω αν υπάρχει κάποιο site για να το επισυνάψω και κάποιος να πηγαίνει εκεί και να το κατεβάζει και να το στέλνει στο mail μου ή να το ανοίγει απ' ευθείας και να το συμπληρώνει εκεί.Το έκανα στο rapidshare αλλά επειδή δεν το βγάζει αμέσως σαν word φοβάμαι ότι θα δυσκολέψει κάποια άτομα που ίσως να μην έχουν κάποια γνώση σε υπολογιστές. Αυτό το λέω επειδή το είχα ανεβάσει στο facebook και στο τέλος περισσότερα μυνήματα με απορίες λάμβανα παρά με ερωτηματολόγια (χαχα) και έτσι αποφάσισα να το βγάλω.

Δημοσ.

Δεν θα βρεις υποστηριξη αν δωσεις word.

Καντο σε ενα απο τα ετοιμα και δωσε μας το link, καλυτερα να κουραστει ο δημιουργος παρα ο εθελοντης.

Δημοσ.

Ναι μονο πυ το να κατεβασουμε ενα αρχειο, να το συμπληρωσουμε και να το ξαναστειλουμε με μαιλ ειναι χρονοβορα διαδικασια

Ενω πχ στα site απλα μπαινεις και απαντας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...