Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να βάλω SSD ??

mayrozjack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!! Έχω ένα λαπτοπ της HP 17άρι με τον Core 2 Duo στα 2.0GHz, και 3GB μνήμης. Το μηχανάκι τα πάει περίφημα, έχει αντέξει όλες τις κακουχίες, τα Vista που έχει πάνω έχουν κρασάρει 2-3 φορές μέσα σε διάστημα 8 μηνών και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο φούρνος, ε... ο σκληρός του δίσκος ήθελα να πώ...:-D Και τώρα μεταξύ σοβαρού και αστείου αυτο το πράγμα ζεσταίνεται υπερβολικά πολύ, σε σημείο που να μην μπορείς καν να αγγίξεις τα καπάκια που βρίσκονται γύρω του! Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω SSD. Απ'οσο το έχω ψάξει, είναι ότι πρέπει για ταχύτητα, μειωμένη κατανάλωση...ακριβώς για λάπτοπ. Παρόλ' αυτά διάβασα πως έχουν περιορισμένο χρόνο ζωης (αριθμό εγγραφών-επανεγγραφών), και το βασικό τους μειονέκτημα είναι οι υψηλές τιμές, ιδιαίτερα στους SLC. Και τώρα ρωτάω: αξίζει να βάλω SSD στο μηχανάκι? Αν ναι, τι θα πρέπει να προτιμήσω, τι να προσέξω, και πόσο θα μου κοστίσει? Αν όχι, υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση για το πρόβλημα με τον σκληρό?

Δημοσ.

Και εγώ laptop εχω και ψηνομαι για τετοιον δισκο. Τα υπερ του ειναι πολλα,σημαντικοτερο ολων ομως η ταχυτητα του. Οποιος σκεφτεται να αναβαθμησει το laptop του επικεντρωνεται κυριως σε αυτο. Ειδικα εσυ που εχεις 3GB μνημη εισαι κομπλε. Αν βαλεις τον δισκο που σκεφτεσαι θα εισαι παρα πολυ ευχαριστημενος και θα δεις διαφορα. Το θεμα του χρονου ζωης που λες μην σε ανησυχει διοτι αν εχεις την εγγυηση του δισκου εισαι ok. Επειδη οι τιμες τους ομως τσιμπανε, θα σου ελεγα να κατα την γνωμη μου να παρεις ενα δισκο που θα χωραει το λογισμικο σου και τα προγγραμματα σου, πχ 64GB

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345262

και για τα αρχεια σου μουσικη κτλ να κανεις εξωτερικο τον υπαρχον δισκο σου;)

Δημοσ.

χτύπα ένα τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320637

να ξέρεις όμως οτι οι παπαριές οτι είναι πιο κρύοι κλπ κλπ δεν παίζουν

όντως μπορεί να κερδίσεις κανένα 10λέπτο αυτονομία και το λαπτόπι θα πάρει τα πάνω του αισθητά αλλά αξίζει τα φράγκα ? ( ρώτα την τσέπη σου η αναλογία gb / € δεν είναι και η καλύτερη )

αν πάλι αντέχεις περίμενε τους postville της intel 80Gb @ 240€ αλλά θα πετάει

Δημοσ.

βασικα παιζουν λιγο πανω απο την θερμοκρασια περιβαλλοντος.. αλλα οσο και να πανε δεν μασανε..

το μονο κακο ειναι οτι βγαινουν καλυτεροι συνεχως..

εμενα με 32γιγα μια χαρα με βολεψε για τα windows και μερικα προγραματακια..

Δημοσ.
χτύπα ένα τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320637

να ξέρεις όμως οτι οι παπαριές οτι είναι πιο κρύοι κλπ κλπ δεν παίζουν

όντως μπορεί να κερδίσεις κανένα 10λέπτο αυτονομία και το λαπτόπι θα πάρει τα πάνω του αισθητά αλλά αξίζει τα φράγκα ? ( ρώτα την τσέπη σου η αναλογία gb / € δεν είναι και η καλύτερη )

αν πάλι αντέχεις περίμενε τους postville της intel 80Gb @ 240€ αλλά θα πετάει

δεν ειναι ποιο κρυοι οι ssd?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...