Προς το περιεχόμενο

46άρα-4670-HDMI

BaNcU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από εβδομάδες σκέψης και βαρεμάρας ( καλοκαίριασε ! ), αποφάσισα να παραγγείλω το πολυπόθητο HDMI to HDMI ( HDMI-HDMI ) για να το συνδέσω μέσω του πισιού της υπογραφής ( στο οποίο θα μπεί μια MSI 4670 ) στην 46άρα του λίνκ.

Απλά επειδή δεν είμαι καιρό στο άθλημα των HD Movies ( 720p, 1080p ) μήπως θα χρειαστώ τίποτα άλλο εκτός από το καλώδιο ; Επίσης είδα ότι η LCD Tηλεόραση έχει 3 θύρες HDMI ( γιατί ; ) και αναρωτιέμαι : σε ποιά θα το βάλω εγώ ;

Όταν θα συνδέσω την κάρτα γραφικών με τη θύρα όταν θα ανοίγω το πισί το σήμα θα πηγαίνει στην τηλεόραση ή θα χρειαστεί να μπώ μέσα στα Menu της τηλεόρασης για να μπώ στην κατάλληλη λειτουργία ;

Άμα έχω ποστάρει σε λάθος τομέα, μετακινήστε με !

Ευχαριστώ σε όποιον βοηθήσει .

Δημοσ.

Οχι δεν θα χρειαστεις κατι παραπανω απο το καλωδιο.

Εχει τρεις θυρες HDMI γιατι υπαρχουνε για αλλες συσκευες(ps3,blue ray players κ.λ.π)

Απλα συνδεεις το pc σε οποιαδηποτε HDMI θελεις,και επιλεγεις απο τα μενου της τηλεορασης σου την αντοιστηχη θυρα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ Alexisssss, και κάτι ακόμα . Ο vlc media player ( που τον χρησιμοποιώ για xVid ) είναι "καλός" στην αναπαραγωγή αρχείων .mkv ; Αν όχι, ποιό θα είναι το κατάλληλο πρόγραμμα ώστε να απολαύσω "ποιότητα" ; :-)

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ Alexisssss, και κάτι ακόμα . Ο vlc media player ( που τον χρησιμοποιώ για xVid ) είναι "καλός" στην αναπαραγωγή αρχείων .mkv ; Αν όχι, ποιό θα είναι το κατάλληλο πρόγραμμα ώστε να απολαύσω "ποιότητα" ; :-)

Για τον KMPlayer εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλος παρολο που δεν ειν γνωστος.

Ψαξ' το λιγο...

Παντως ο VLC δεν κανει με τιποτα για αναπαραγωγη HD.

Δημοσ.

Όκι KMplayer all the way then . Ευχαριστώ πολύ παιδιά .. Αύριο-μεθαύριο μόλις συνδέσω το πισί θα επανέρθω με εντυπώσεις !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...