kybos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Κοιτώντας στα site των δύο εταιρειών μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: ...η Ati έχει αυτόν: ATI Catalyst 9.6 Display Driver (37.40MB) 15/6/2009 ...η Asus αυτόν: ASUS VGA card display driver version 8.60 (72.08MB) 29/4/2009 ...τι εγινε ρε παιδιά; γιατί έχουν 35ΜΒ διαφορά; μιλάμε για τον κυρίως driver όχι για έξτρα βοηθητικά προγράμματα πχ. Smart Doctor κτλ...
Finn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Γιατί έχουν και κανα 2 μήνες διαφορά κυκλοφoρίας ίσως? Εγώ θα έλεγα να προτιμήσεις την νεότερη έκδοση πάντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 imho, άσε τους drivers της Asus και παίζε μόνο με AMD/ATI
Sadamiraq Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Και γω αυτο προτεινω,μονο απο την επιση σελιδα της ΑΤΙ να κατεβαζεις τα drivers
Timour21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Καμιά άλλη γνώμη κανείς; Αυτό που σου είπαν οι παραπάνω, χρησιμοποίησε της μαμάς ATI.
kostas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 εγω θαλεγα της κατασκευαστριας εταιρειας της VGA και οχι της ΑΤΙ , ποιος ξερει τα υλικα πουχει βαλει [ η συγκεκριμενη κατασκευαστρια ] ποιος τα οδηγει καλλιτεροτερα.
nick#18 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 απο την ATi καλητερα... εγω θαλεγα της κατασκευαστριας εταιρειας της VGA και οχι της ΑΤΙ , ποιος ξερει τα υλικα πουχει βαλει [ η συγκεκριμενη κατασκευαστρια ] ποιος τα οδηγει καλλιτεροτερα. δεν παιζουν κανενα ρολο τα υλικα που εχει πανω η καρτα...το chip ειναι ολη η δουλεια, οι πυκνωτες οι διοδοι κλπ που εχουν πανω δεν θελουν drivers....σκετο ρευμα τα διαπερνα
kybos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Εντάξει από την Ati θα 'λεγα και 'γω, τα 35ΜΒ διαφορά με προβληματίζουν ρε παιδί μου...
kostas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 απο την ATi καλητερα... δεν παιζουν κανενα ρολο τα υλικα που εχει πανω η καρτα...το chip ειναι ολη η δουλεια, οι πυκνωτες οι διοδοι κλπ που εχουν πανω δεν θελουν drivers....σκετο ρευμα τα διαπερνα μα αυτο λεω,να το πω πιο αναλυτικα,τα περιθωρια που αφηνει η κατασκευαστρια,στις εταιρειες,μπορουν να κανουν αλλαγες περαν των standar που εχει θεσει η κατασκευαστρια,και για εκει μιλαω.Αλλοιως ολες του ιδιου chip θαχαν τις ιδιες επιδοσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 μα αυτο λεω,να το πω πιο αναλυτικα,τα περιθωρια που αφηνει η κατασκευαστρια,στις εταιρειες,μπορουν να κανουν αλλαγες περαν των standar που εχει θεσει η κατασκευαστρια,και για εκει μιλαω.Αλλοιως ολες του ιδιου chip θαχαν τις ιδιες επιδοσεις. guess what, έχουν...είτε πάρεις Sapphire είτε Asus είτε δεν ξέρω γω τι εφόσον είναι το ίδιο μοντέλο και έχουν τα ίδια clocks δεν έχουν διαφορά στις επιδόσεις...
kybos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Καλά τώρα δεν είναι έτσι, στης Asus την 4890 μπορείς με την λειτουργία voltage tweak να ανεβάσεις την τάση του πυρήνα...
mimidon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Γενική γνώμη (όπως και δική μου) όπως βλέπεις είναι να βάλεις τους drivers από το site της ATi. Επίσης, η διαφορά έκδοσης δεν αξίζει τον κόπο (έχει βγει και η 9.7).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Καλά τώρα δεν είναι έτσι, στης Asus την 4890 μπορείς με την λειτουργία voltage tweak να ανεβάσεις την τάση του πυρήνα... μιλάω για εργοστασιακές επιδόσεις, για αυτούς που δεν θέλουν να πειραματιστούν ή να πειράξουν γενικότερα κάτι... έχω άδικο?
tmjuju Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Ας μπω και εγώ στην σειρά εδώ να στριμωχθώ. Δε σας τα λένε καλά ? Δε σας τα λένε ωραία? … δεν είναι θέμα απόψεων. H ορθή οδός για την περίπτωση σου είναι να κατεβάσεις τους driver από την ATI.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.