Προς το περιεχόμενο

vga n-vidia

ertylee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους

θα ηθελα να αγορασω μια καινουρια vga n-vidia γυρω στα 150 με 200 €

αλλα δεν εχω καταληξει καπου.... υπολογιζω κατι σε gtx260 αλλα θα ηθελα και μια συμβουλη μην χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο μετα........

ευχαριστω

Δημοσ.

λοιπον

μητρικη msi g33m

επεξεργαστη δεν θυμαμαι αλλα ειναι dual core 2 χρονων

4gb ram hyperx

psu herochi 580w

και ati 3870 αλλα ειναι ετοιμη να αυτοκτονησει:) και αν δεν αυτοκτονησει θα την σκοτόσω εγω με αυτα που μου κανει..........

μια διευκρινιση θα προτιμουσα passive cooling

Δημοσ.

το θεμα ειναι πως τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να το δω....... αλλα (απο περιεργεια παντα) τι σχεση εχει με την vga?????

Δημοσ.
το θεμα ειναι πως τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να το δω....... αλλα (απο περιεργεια παντα) τι σχεση εχει με την vga?????

χαχα πρέπει να χει πέσει πολύ βαρεμέρα στη δουλειά για να ασχολείσαι εδώ έτσι?:lol:ρωτάω γιατί ένας χαμηλός επεξεργαστής θα τρενέρει τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών και δε θα μπορεί να δείξει την πραγματική της δύναμη-είναι το γνωστό bottleneck..αν πχ έχεις ένα core 2 duo στα 2ghz δεν έχει νόημα να βάλεις μια πολύ ισχυρή κάρτα γραφικών γιατί θα ρίχνει αρκετά τις επιδόσεις της..δεν είπες όμως τι εχει πάθει η 3870..

Δημοσ.

εχει active cooling και μου εχει σπασει τα @@ (νευρα) με τον θορυβο

οταν παιζω πχ fallout3 για πανω απο 2 ωρες με πεταει με αλλη αναλυση στην επιφανεια εργασις και με ενα σφαλμα σε ενα παραθυρο ati και δεντο κανει μονο τωρα αλλα και με crysis, farcry2, και γενικα με καποια βαρια παιχνιδια,

παιζω σε αναλυσεις 1440χ900

και ναι το πρωι ειναι αρκετα βαρετα στην δουλεια..... ειδικα αν εισαι ξενυχτης.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:35 ----------

καποια ιδεα ρε παιδια???

Δημοσ.

με το θόρυβο δε θα τα βγάλεις εύκολα πέρα διότι ζεσταίνονται πολύ οπότε ανεβάζουν στροφές...δοκίμασε να αλλάξεις και drivers και βάλε τους τελευταίους και δες αν κάνει πάλι τα ίδια...για να πάρεις κάτι καλύτερο απο αυτή που έχεις πάντως δε ξέρω αν θα βρεις με passive cooling λογω των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται...το μόνο που έρχεται στο μυαλό μου είναι κάτι σε ati 4850...σίγουρα πάντως gtx 260 με passive εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει...και ετοιμάσου για τρελές θερμοκρασίες με passive έτσι?(τα 90άρια τώρα θα τα έχεις στάνταρ)..anyway όταν πας σπίτι κοίτα και τη cpu..καλή συνέχεια στη βαρεμάρα...

Δημοσ.
εχει active cooling και μου εχει σπασει τα @@ (νευρα) με τον θορυβο

οταν παιζω πχ fallout3 για πανω απο 2 ωρες με πεταει με αλλη αναλυση στην επιφανεια εργασις και με ενα σφαλμα σε ενα παραθυρο ati και δεντο κανει μονο τωρα αλλα και με crysis, farcry2, και γενικα με καποια βαρια παιχνιδια,

παιζω σε αναλυσεις 1440χ900

και ναι το πρωι ειναι αρκετα βαρετα στην δουλεια..... ειδικα αν εισαι ξενυχτης.....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:35 ----------

καποια ιδεα ρε παιδια???

Αν έχεις το κουτί ξέρεις κλειστό λες και είναι κουτί θησαυρού επί 2 χρόνια + δεν το έχεις καθαρίσει ποτέ και η σκόνη κοντέυει να στερεοποιηθεί-χωματοποιηθεί πάνω στο σύστημα ψύξης της κάρτας λογικό είναι να ακούγεται σαν τάνκερ... (το ίδιο πρόβλημα βέβαια είμαι σίγουρος πως έχουν όλα τα συστήματα ψύξης του υπολογιστή σου...)

Υ.Γ. έχω την ίδια κάρτα εδώ και χρόνια και δεν παρουσιάζει τέτοια προβλήματα...πιστεύω ότι:

1)έκανες κάποια βλακεία με κάποια ρύθμιση

2)όντως έπεσες σε προβληματικό κομμάτι

3)λόγω της σκόνης και της πολύωρης χρήσης στο 100% (όπως λες) ανεβάζει θερμοκρασίες η κάρτα, γ αυτό σε πετάει...(το πιο πιθανό σενάριο κατά την γνώμη μου)

Δημοσ.

κοιτα να ειναι λαθος οι ρυθμιεις λιγο δυσκολο μιας και εβαλα μονο τα drivers και οχι το ati control center οποτε δεν μπορω να κανω τρελες ρυθμισεις......

να επεσα σε ελατωματικο κοματι το πιθανολογω αρκετα, αλλα και εγω πισευω πως το πιο πιθανο ειναι η τριτη περιπτωση που μου λες και εσυ........ αλλα ετσι κι αλιως παω για αινουρια και n-vidia λογω physx... τι να κανω που τα παιχνιδια ειναι το παθος μου

Δημοσ.

λοιπον... καλημερα κατ'αρχην

ο επεξεργαστης που εχω ειναι ο Ε2140 dual core στα 1.6

τι λετε σωζεται η κατασταση η πρεπει να τον αλλαξω ΚΑΙ αυτον???

Δημοσ.
λοιπον... καλημερα κατ'αρχην

ο επεξεργαστης που εχω ειναι ο Ε2140 dual core στα 1.6

τι λετε σωζεται η κατασταση η πρεπει να τον αλλαξω ΚΑΙ αυτον???

αν δεν τον αλλάξεις η δεν καταφέρεις κανένα overclock στα 2.4 ΜΗΝ βάλεις κάτι πάνω από GTS 250

δηλαδή ένα κλικ πάνω από ότι είσαι τώρα ( αξίζει ; )

για μένα μείνε όπως είσαι γιατί παίζει και η 3870 να κόβετε από τη cpu σου!

Δημοσ.

δυστηχώς η cpu σου είναι πολύ μικρή...και με το mobo που έχεις δύσκολα σε κόβω για κλοκάρισμα...το καλύτερο θα ήταν να αλλάξεις μητρική και cpu παρά vga...όπως είπε και ο φίλος απο πάνω ήδη η κάρτα που έχεις πάνω κόβεται απο τη cpu...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...