UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Λοιπον,εχω αυτη την στιγμη στο κουτι μου(πλαισιου)4 12αριδες. Ο 4ος μπηκε μετα απο μοντα στο μερος των σκληρων. Συγκεκριμενα η κατασταση ειναι ετσι μεσα, Kαι λεω ν'αλλαξω την φυσουνα με εναν 8αρι,μιας και το e-shop ειναι ενα βημα λεω να την κανω την κινηση,τι λετε;αξιζει; Να και απ'εξω, Btw,με τον 12αρι που εβαλα μετα τον σκληρο(ο 1ος του κουτιου ητανε)ζητημα να επεσε η θερμοκρασια 1-2 βαθμους. Αφηστε που παιζει να τρεχει και με 700rpm... , αλλα αφου τον ειχα...
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Έχεις κάποιο θέμα με θερμοκρασίες ή απλά "σε δουλειά να βρίσκεσαι" φάση;
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Έχεις κάποιο θέμα με θερμοκρασίες ή απλά "σε δουλειά να βρίσκεσαι" φάση; 2."σε δουλειά να βρίσκεσαι" φαση. Αλλα παιζει να δω και καμια διαφορα; Btw,η φυσουνα τι ρολο παιζει;
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Όπως το είπες. Παίζει να δεις καμμία διαφορά. Ποια φισούνα;
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Όπως το είπες.Παίζει να δεις καμμία διαφορά. Ποια φισούνα; Δες στην πρωτη φωτό αυτο το μαυρο πραγμα.
Voodooman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Να ρωτήσω και εγώ, τί λένε οι 4 12άρηδες από άποψη φασαρίας; To ρωτάω, γιατί εγώ με 2 12άρηδες nexus + τον 12άρη του PSU, + τον 9άρη της GPU + το cooler της CPU έχω μία σοβαρή φασαριούλα, όταν υπάρχει ησυχία στο σπίτι.
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Να ρωτήσω και εγώ, τί λένε οι 4 12άρηδες από άποψη φασαρίας;To ρωτάω, γιατί εγώ με 2 12άρηδες nexus + τον 12άρη του PSU, + τον 9άρη της GPU + το cooler της CPU έχω μία σοβαρή φασαριούλα, όταν υπάρχει ησυχία στο σπίτι. after market ψύκτρα στον επεξεργαστή + fan controller για να τους χαμηλώσεις όλους. Το psu σου (αν είναι αυτό της υπογραφής) είναι ιδιαίτερα αθόρυβο. Μοναδική μελανιά η 8800Gt μετά, που απ'οσο θυμάμαι δεν είναι και ιδιαίτερα ήσυχη στις περισσότερες υλοποιήσεις της. Μπορείς να τις ρίξεις τα clocks σε 2d περιβάλλον και μαζί με αυτά τις στροφές της όσο γίνεται.
Voodooman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 after market ψύκτρα στον επεξεργαστή + fan controller για να τους χαμηλώσεις όλους.Το psu σου (αν είναι αυτό της υπογραφής) είναι ιδιαίτερα αθόρυβο. Μοναδική μελανιά η 8800Gt μετά, που απ'οσο θυμάμαι δεν είναι και ιδιαίτερα ήσυχη στις περισσότερες υλοποιήσεις της. Μπορείς να τις ρίξεις τα clocks σε 2d περιβάλλον και μαζί με αυτά τις στροφές της όσο γίνεται. Αυτό φοβάμαι και εγώ, δεν θα τον γλιτώσω τον controller. Τί θα γίνει αν συνδέσω τους fans πάνω στο mobo, δεν θα δουλεύουν ανάλογα με το πόσο χρειάζονται; Η 8800 δεν κάνει φασαρία, την έχω με την zalman VF1000+controller, οπότε δεν τρέχει τίποτα. Και στην CPU έχουμε την AC freezer 7 pro, οπότε όλη μου η φασαρία έρχεται ουσιαστικά από τους 2 120άρηδες.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 με πατεντούλα και controller με αρκετές θέσεις για ανεμιστήρες μπορείς να ρυθμίζεις και τις στροφές του ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών από τον controller.
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Tελικα τι ρολο παιζει η φυσουνα ρε παιδια;
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 με πατεντούλα και controller με αρκετές θέσεις για ανεμιστήρες μπορείς να ρυθμίζεις και τις στροφές του ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών από τον controller. Παίζει και το riva tuner man.
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Καλα κανεις δεν ξερει τι ρολο παιζει η-φυσουνα;
mariosLM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 H φυσουνα ουσιαστικα δεν παιζει κανενα ρολο, αντε ωα κερδιζεις 2 C στην καλυτερη. Δεν χρειαζεται
UpToDate_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 H φυσουνα ουσιαστικα δεν παιζει κανενα ρολο, αντε ωα κερδιζεις 2 C στην καλυτερη. Δεν χρειαζεται Kαλα και για ποιον λογο την εχουν μερικα κουτια;
eSATA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Kαλα και για ποιον λογο την εχουν μερικα κουτια; οσο να ναι κατι βοηθαει και αυτη..αν δεν εχει καθολου fans το κουτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.