spokoen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Γεια χαρα παιδια! Εφτασε και αυτη η μερα. Σε 4 μερες παντρευομαι...και νοικοκυρευομαι Πριν απο πολυ καιρο διαβαζα στο forum τα θεματα περι "τραγουδι εισαγωγη γαμου". Αυτο το εχω βρει. Το θεμα ειναι μετα απο την εισαγωγη τι θα παιξει? Εχω λιγο χαλαρωσει με την ιδεα οτι τα υπολοιπα τραγουδια - κοινως ρεπερτοριο θα τα αναλαβει το κεντρο, στο οποιο θα γινει το γλεντι. Σημερα ομως αρχησα να ανησυχω σοβαρα!!! Δωστε μου καμια ιδεα = λιστα με τραγουδια Μαζι με το ετερον ημιση αποφασησαμε να ειναι Ελληνικα, χορευτικα, νησιωτικα κ.α. Ειμαστε λατρεις των νεων επιτυχιων, αλλα θα τιμησουμε και τα παλια! Please help
cabdik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 κατ' αρχας να ζησετε και ευχομαι να σας πανε ολα δεξια!!! αλλα εσυ γιατι αγχωνεσαι για το προγραμμα? δεν εχει DJ το κεντρο? εσεις απλα θα του εξηγησετε σε τι υφος θελετε να κινηθειτε!
spokoen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Ναι σαι καλα! Ευχαριστω πολυ! Ξερω εγω? Απλα ανχωνομαι. Ειπα να μην παω με αδεια χερια. Να εχω τι να του δειξω τουλαχιστον! Ξεκινησα να κατεβαζω CD απο torrent, αλλα θα παρακαλουσα και για την δικια σας βοηθεια!
TSOPK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Κανονικα πρεπει να προηγηθει ραντεβου με τον Dj του κεντρου. Εκει θα του πειτε τι ειδος τραγουδια θελετε. Με τι θα ξεκινησετε (συνηθως νησιωτικα-τσαμικα κτλ για να σηκωθει το σοι και να γεμισει η πιστα) και πως θα συνεχισει το προγραμμα. Ποια ακριβως τραγουδια θα παιξει, το κανονιζει ο Dj αλλα φυσικα μπορειτε να κανετε και παραγγελιες.
disqualified Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Ναι σαι καλα! Ευχαριστω πολυ! Ξερω εγω? Απλα ανχωνομαι. Ειπα να μην παω με αδεια χερια. Να εχω τι να του δειξω τουλαχιστον! Ξεκινησα να κατεβαζω CD απο torrent, αλλα θα παρακαλουσα και για την δικια σας βοηθεια! να πας τραγουδια στον DJ? Στον σεφ θα του πας τα δικα σου γεμιστα? Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πεις πως θες να κινηθει το προγραμμα. Eκτος κι αν θελεις να παιχτουν συγκεκριμενα κομματια
spokoen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Αυτο ακριβως θελω ρε παιδια! Να "ψαξω-ψαξουμε" μαζι να βρω κανενα αγαπημενο, που να ζητησω εγω να παιχτει! Να μην παω εντελως ασχετος! Νησιωτικα, τσαμικα κτλ. Δωστε ιδεες!
TSOPK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Αυτα θα επρεπε να στα ειχε προτεινει ηδη ο DJ. Για αυτο τον πληρωνεις αλλωστε. Τωρα απο ονοματα τραγουδιων για νησιωτικα, δεν τα ξερω απ'εξω. Ψαξε τα παλια τραγουδια του Παριου και θα βρεις μπολικα
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Να ζησετε...Αυτοι που κανουν τις δεξιωσεις ξερουν καλα τι τραγουδια και ποια ωρα θα βαλουν.Μην αγχωνεσαι...Εχεις τοσα αλλα να σκεφτεις...
aledjo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 γι'αυτο εγω σαν DJ δε παιζω σε γαμους κτλ. ο καθενας θελει οτι του κατεβει. αν αρεσει ενα τραγουδι στο γαμπρο, δεν αρεσει στη πεθερα. αλλο θελει ο πεθερος και αλλο ο κουμπαρος. και παει λεγοντας....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 νομιζω νησιωτικα με βιολια κλπ ειναι η κλασσικη ευκολη και σιγουρη λυση, απο την οποια κανεις δε θα μεινει παραπονεμενος. Αρα προς τα εκει σε συμβουλευω να κινηθεις. Ελπιζω βεβαια ο dj να νιωθει και να μην αρχισει να παιρνει μονοτερμα την Θωδη και λοιπους κατα τ'αλλα συμπαθεις καλλιτεχνες του δημοτικου πενταγραμμου που ανακατευουν νησιωτικο με τσαμικο και το αποτελεσμα ειναι αγνωστου ταυτοτητος. Απο κει και περα αν το ρεπερτοριο χρειαστει να αλλαξει καποια στιγμη για να μη λιωσετε και στο βιολι και το πανηγυρι, νομιζω οτι τα χαλαρα ροκ και οι μπαλαντες τυπου scorpions και τετοια ειναι αλλη μια λυση. Οταν λεω χαλαρη ροκ, εννοω χαλαρη ομως, μην αρχισει τις καφριλες ο dj.
million_voices Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 ασε τις μουσικες και τα ρεστα και ξανασκεψουτο
million_voices Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Να το σκεφτει να παντρευτει εννοεις? φυσικα τι αλλο?
Alfamoto Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Να ζήσετε καταρχάς να ευχηθώ και εγώ! Κοίτα καλύτερα να παραμείνεις στα κλασικά μοτίβα για πιο σιγουριά οπότε βρες μόνο το πρώτο που είναι το δικό σας κομμάτι και άσε το κέντρο να αναλάβει το κλασικό ρεπερτόριο. Μετρημένοι στα δάκτυλα είναι οι γάμοι που έχω πάει και πέτυχε το κάτι διαφορετικό που κάνανε! Στους περισσότερους όμως ήταν κάπως για γέλια η κατάσταση... mix gril δλδ... Καλά στέφανα και καλούς απογόνους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.