Προς το περιεχόμενο

Πως μπορείς να παίξεις lan με 2 υπολογιστές;

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχώ ένα μεγάλο προβλήμα δεν μπορώ με τίποτα να παίξω lan .Προσπάθησα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για lan αλλά απέτυχα δυστυχώς ,μπορείτε να μου πείτε ποιες ειναί οι σωστές ρυθμίσεις για να παιξώ επιτέλους.(Το ενά pc είναι σε ΣΒΙΣΤΑ και το αλλό σε ΧΡ .Και τα 2 ειναί φορητοί...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:mrgreen:

Δημοσ.
Παιδιά εχώ ένα μεγάλο προβλήμα δεν μπορώ με τίποτα να παίξω lan .Προσπάθησα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις για lan αλλά απέτυχα δυστυχώς ,μπορείτε να μου πείτε ποιες ειναί οι σωστές ρυθμίσεις για να παιξώ επιτέλους.(Το ενά pc είναι σε ΣΒΙΣΤΑ και το αλλό σε ΧΡ .Και τα 2 ειναί φορητοί...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:mrgreen:

Καταρχας χρειαζεσαι Crossed καλωδιο δικτυου αν προκειται να συνεδσεις 2 pc χωρις Switch - router. Ειναι σαν το απλο καλωδιο δικτυου μονο που δυο καλωδιακια συνδεονται αντιστροφα (πας και το ζητας απο μαγαζι ετοιμο)

Μετα.

Πας στο ενα pc Και βαζεις IP 10.0.0.1, mask 255.255.255.0 gateway 10.0.0.1

Στο αλλο IP 10.0.0.2 mask 255.255.255.0 gateway 10.0.0.1

Και λογικα εισαι οκ...

Αν εχει προβλημα

1. Αν κατω δεξια το εικονιδιο του δικτυου λεει Not connected εχεις Hardware προβλημα...

ή δεν παταει καλα το καλωδιο, ή δεν εχεις το σωστο καλωδιο (crossed) ή καποια καρτα δεν ειναι οκ.

2. αν το εικονιδιο ειναι οκ τοτε δοκιμασε απο το 1 pc να δεις το αλλο μεσω ping ip

Προσοχη απο προσωπικη πειρα , καποια παλια παιχνιδια (red alert 2 κορυφαιο!! πχ) παιζουν λαν μονο μεσω IPX το οποιο απο default δεν ειναι εγκατεστημενο στα προωτοκολλα και πρεπει να το προσθεσεις απο πορσθαφαιρεση windows components

Αυτα

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε που ομώς βάζω αυτό με τις ιρ μιας και είμαι ολίγον άσχετος με τα δικτύα και τις ρυθμίσεις τους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...