mark109 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Απο κάποιο διαδικτυακο παιχνίδι μου έχουν στείλει με mail τον κωδικό που χρειζομαι για να μπω και να παιξω.Μου τον έστειλαν σε κάποιο mail στο hotmail.Aρα λοιπόν υποτιθεται οτι αυτο το mail το είχα φτιάξει κάποια στιγμή ..Το θεμα ειναι οσο κουφο κι αν ακουγεται οτι εγω ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ να εχω φτιαξει ποτε mail στο hotmail .Tωρα αυτοι που βρηκαν αυτο το mail και μου εστειλαν αλλο θεμα.Ηθελα λοιπον να ρωτησω πως μπορω να μπω στο hotmail και να ανοιξω το συγκεκριμενο mail ωστε να δω τον κωδικο του παιχνιδιου και να μπορεσω να παιξω;
markosf1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 εσύ τα λες λίγο περίεργα .. ή εμένα μου φαίνονται , επειδή ήπια και 5 μπύρες λίγο πιο πριν .. δεν καταλαβα τίποτα !
antonisid Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δηλαδη θες να ανοιξεις ενα mail το οποιο βρίσκεται σε κάποιο account το οποιο δε ξέρεις ποιό ειναι έτσι? Εκτος απ την ερώτηση που εκανες , το θεμα ειναι οτι ρωτάς "πως" να το κανεις , σα να εχεις δεδομενο δηλαδη οτι γινεται αυτο που λες απλά δε ξερεις πως.
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Για να στο έστειλαν θα το είχες δηλώσει εσύ. Οπότε δεν υπάρχει λύση. Και κάτι αλλο. Πως γνωρίζεις οτι σου έχουν στείλει τον κωδικο σε αλλο E-mail; Στο έστειλαν σε "δευτερεύον" E-mail;
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Αν κοιταξεις εκει που σου λεει να βαλεις τον κωδικο σου, εχει μια επιλογη I forgot my password. Επειτα θα βαλεις την απαντηση στην security question που ειχες θεσει και εισαι ετοιμος. Αν τωρα δεν θυμασαι την απαντηση την πατησες. Ολα αυτα προυποθετοντας βεβαια πως το μεηλ ειναι δικο σου και το παιχνιδι σου εστειλε τον κωδικο σε ενα μεηλ που εσυ δεν του ειχες δωσει ποτε and so on.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.