ventura07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Γειά σας... Θέλω να πάρω ένα καινούργιο κινητό... Κύριο χαρακτηριστικό που θέλω να έχει είναι... Πολύ καλή οθόνη(χρώματα,ανάλυση, φωτεινότητα,μέγεθος)... Και wlan... Ακούω προτάσεις...
xetasa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δεν μας λες όμως το βασικότερο. Πόσα χρήματα διαθέτεις. Εγώ έχω το nokia 5800 και απο αυτά που ζητάς είμαι ευχαριστημένος, όπως επίσης και απο το gps του. Ομως είμαι δυσαρεστημένος απο: φωτογραφική μηχανή, διάρκεια μπαταρίας, bluetooth. Διαλέγεις και παίρνεις.
ventura07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δεν μας λες όμως το βασικότερο. Πόσα χρήματα διαθέτεις. Εγώ έχω το nokia 5800 και απο αυτά που ζητάς είμαι ευχαριστημένος, όπως επίσης και απο το gps του. Ομως είμαι δυσαρεστημένος απο: φωτογραφική μηχανή, διάρκεια μπαταρίας, bluetooth. Διαλέγεις και παίρνεις. Δεν είπα χρήματα... Γιατί διαθέτω μέχρι και 500... Που πιστεύω ότι καλύπτουν παρά πολλά κινητά... Βέβαια θα προτιμήσω την ποιο οικονομική και καλή λύση...
ApoelAndreas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δεν είπα χρήματα...Γιατί διαθέτω μέχρι και 500... Που πιστεύω ότι καλύπτουν παρά πολλά κινητά... Βέβαια θα προτιμήσω την ποιο οικονομική και καλή λύση... Χεχε, εγω θελω να πουλησω αυτο που εχω εγω... Samsung i900 Omnia. Σε τελια κατασταση, χωρις γρατζουνιες, 1 και μισο χρονο εγγυηση απομενει, με οτι ειχε στο κουτι. Το μονο του μειονεκτημα? Ειναι λιγο αργο(σε σχεση παντα με τα αλλα smartphones), αλλα ειναι παρα πολυ καλο κινητο. Αν ηθελες κιολας μπορω και να σου βαλω GPS προγραμμα crackαρισμενο. Βεβαια μπορει να μην θες να αγορασεις μεταχειρισμενο, αν και μπορω να σου δειξω εικονες οτι δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Απλα επειδη και εγω θελω να το πουλησω αμεσα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:03 ---------- Το δινω με 300Ε. Ειναι το 16GB.
ventura07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Χεχε, εγω θελω να πουλησω αυτο που εχω εγω... Samsung i900 Omnia. Σε τελια κατασταση, χωρις γρατζουνιες, 1 και μισο χρονο εγγυηση απομενει, με οτι ειχε στο κουτι. Το μονο του μειονεκτημα? Ειναι λιγο αργο(σε σχεση παντα με τα αλλα smartphones), αλλα ειναι παρα πολυ καλο κινητο. Αν ηθελες κιολας μπορω και να σου βαλω GPS προγραμμα crackαρισμενο. Βεβαια μπορει να μην θες να αγορασεις μεταχειρισμενο, αν και μπορω να σου δειξω εικονες οτι δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Απλα επειδη και εγω θελω να το πουλησω αμεσα. Γενικότερα δεν είμαι υπέρ των μεταχειρισμένων... Αλλά με μια καλή τιμή το σκέφτομαι... Πόσο το δίνεις???
ApoelAndreas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Γενικότερα δεν είμαι υπέρ των μεταχειρισμένων...Αλλά με μια καλή τιμή το σκέφτομαι... Πόσο το δίνεις??? Λολ, το εγραψα, δεν το ειδες? 300 ευρω. Μπορει να το θεωρεις πολλα, δεν με πειραζει. Απλα χρειαζεται να το πουλησω αμεσα... Μπορω να σου δειξω εικονες οτι ειναι σαν καινουργιο. Και αν θελεις θα σβησω τα παντα και να το κανω οπως ηταν οταν το αγορασα. Αν οχι, θα σε βοηθησω να βρεις ενα αλλο καλο κινητο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ---------- Α εντομεταξυ ειμαι απο Κυπρο, μπορω να το στειλω με ταχυδρομιο. Που μενεις εντομεταξυ?(περιοχη/πολη) Εχω το χαρτη εγγυησης που με αυτο αν παθει οτιδηποτε μπορεις να τον παρεις στον επισημο διανομεα για φτιαξιμο, τον οποιο γραφει στο site της Samsung.
ventura07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Λολ, το εγραψα, δεν το ειδες? 300 ευρω. Μπορει να το θεωρεις πολλα, δεν με πειραζει. Απλα χρειαζεται να το πουλησω αμεσα... Μπορω να σου δειξω εικονες οτι ειναι σαν καινουργιο. Και αν θελεις θα σβησω τα παντα και να το κανω οπως ηταν οταν το αγορασα. Αν οχι, θα σε βοηθησω να βρεις ενα αλλο καλο κινητο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ---------- Α εντομεταξυ ειμαι απο Κυπρο, μπορω να το στειλω με ταχυδρομιο. Που μενεις εντομεταξυ?(περιοχη/πολη) Εχω το χαρτη εγγυησης που με αυτο αν παθει οτιδηποτε μπορεις να τον παρεις στον επισημο διανομεα για φτιαξιμο, τον οποιο γραφει στο site της Samsung. Μπα...για αρχή θα προτιμήσω κάποιο καινούργιο... Έχεις να μου προτίνεις κανένα???
ApoelAndreas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μπα...για αρχή θα προτιμήσω κάποιο καινούργιο...Έχεις να μου προτίνεις κανένα??? Τωρα να το ψαξω λιγο και να σου πω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:16 ---------- Θες Windows Mobile? Εχεις επιδοτηση?
ventura07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Τωρα να το ψαξω λιγο και να σου πω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:16 ---------- Θες Windows Mobile? Εχεις επιδοτηση? Εχω επιδότηση αλλά πρέπει να είναι μεταξύ 40 και 50ευρώ...οπότε είναι σαν να μην εχω... Βασικα επειδή πριν ένα ακριβώς χρόνο είχα πάρει το n82 που έκανε 450... Θέλω να δώσω λιγότερα χρήματα για κινητό φέτος... Οπότε θέλω και μια οικονομική λύση... Που όμως να καλύπτει τις απαιτήσεις μου...
ApoelAndreas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Εχω επιδότηση αλλά πρέπει να είναι μεταξύ 40 και 50ευρώ...οπότε είναι σαν να μην εχω...Βασικα επειδή πριν ένα ακριβώς χρόνο είχα πάρει το n82 που έκανε 450... Θέλω να δώσω λιγότερα χρήματα για κινητό φέτος... Οπότε θέλω και μια οικονομική λύση... Που όμως να καλύπτει τις απαιτήσεις μου... Το n82 τι θα το κανεις? Εσυ εχεις ψαξει καθολου? Σου αρεσε κανενα κινητο μεχρι τωρα?
xolloth Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 εγω πηρα προχθες το n97 και θα στο προτεινα επειδη ειναι αλλο πραμα,αλλα μιλας για 500 και πρεπει να βαλεις λιγα ακομα για να το βρεις,εαν το βρεις ευκολα γιατι ακομα ειναι πολυ φρεσκο και γω κατα τυχη το βρηκα το τελευταιο κομματι απο Γερμανο,μιλαμε παντα για το Ελληνικο και οχι παραεισαγωγης. εαν μπορεις να φθασεις εκει σε λεφτα,παρτο.
ventura07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Το n82 τι θα το κανεις? Εσυ εχεις ψαξει καθολου? Σου αρεσε κανενα κινητο μεχρι τωρα? Ε...δεν εχω ψαξει και πολύ αλλά μου αρέσουν (στα χρήματα που δίνω) μόνο τα 5800,της samsung το beat dj... Δεν ξέρω τι θα το κάνω... Μπορεί και να το πουλήσω σε κανέναν φιλο... Βασικα από εκεί που είχε εσωτερική μνήμη 100μέγκα έχει πέσει στο 1χωρίς να εχω τίποτα μέσα...και έτσι κολλάει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:40 ---------- εγω πηρα προχθες το n97 και θα στο προτεινα επειδη ειναι αλλο πραμα,αλλα μιλας για 500 και πρεπει να βαλεις λιγα ακομα για να το βρεις,εαν το βρεις ευκολα γιατι ακομα ειναι πολυ φρεσκο και γω κατα τυχη το βρηκα το τελευταιο κομματι απο Γερμανο,μιλαμε παντα για το Ελληνικο και οχι παραεισαγωγης.εαν μπορεις να φθασεις εκει σε λεφτα,παρτο. Όχι φίλε δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω φορά χρήματα... Και τα 500 που είπα θα τα δώσω με πολύ δυσκολία...
ApoelAndreas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ε...δεν εχω ψαξει και πολύ αλλά μου αρέσουν (στα χρήματα που δίνω) μόνο τα 5800,της samsung το beat dj...Δεν ξέρω τι θα το κάνω... Μπορεί και να το πουλήσω σε κανέναν φιλο... Βασικα από εκεί που είχε εσωτερική μνήμη 100μέγκα έχει πέσει στο 1χωρίς να εχω τίποτα μέσα...και έτσι κολλάει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:40 ---------- Όχι φίλε δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω φορά χρήματα... Και τα 500 που είπα θα τα δώσω με πολύ δυσκολία... Το θες με Touch Screen?
ventura07 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Το θες με Touch Screen? Όχι απαραίτητα... Απλά θέλω μια οθόνη παρά πολύ καλή...
ApoelAndreas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Όχι απαραίτητα...Απλά θέλω μια οθόνη παρά πολύ καλή... Προτιμας Bar κινητο? Δηλαδη να μην ανοιγει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.