Προς το περιεχόμενο

Συχνότητες για τα ζώα

papaphilips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να φανταστώ ολοι οι φιλόζωοι είστε και χορτοφάγοι ε ;

Για τα ποντίκια στενοχωριέστε; Ψυχούλα δεν έχουν κι αυτά; Γιατί να τα σκοτώνουν στις μυοκτονίες;

Γιατί στον δεύτερο πληθυντικό;

Δηλαδή θα πρέπει σώνει και καλά αν θέλουμε να αποκαλούμαστε φιλόζωοι, να απέχουμε τελείως από την κρεατοφαγία;

Μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος μόνο με χορτοφαγία;(δεν ξέρω, ρωτάω..)

Ούτε εμένα μ'αρέσει να σκοτώνουν τα ποντίκια, αλλά ως γνωστών είναι φορείς μικροοργανισμών και επίσης καταστρέφουν ότι καταστρέφεται!

Γι'αυτό έχει επικρατήσει η μυοκτονία.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να φανταστώ ολοι οι φιλόζωοι είστε και χορτοφάγοι ε ;

Ειμαι άνθρωπος και δεν απαρνούμαι την ζωώδη φυση μου που οριζει να ειμαι παμφαγος μακαρι να μπορουσα να γινω φυτοφαγος αλλα ετσι γεννήθηκα οποτε ετσι θα ζησω...

Αυτό που θέλω να ρωτήσω εσάς τους "φιλόζωους" είναι το εξής:

Σίγουρα στενοχωριέστε για τους "κακούς ανθρώπους" που πετάνε φόλες στα ανὲσποτα σκυλάκια. Για τα ποντίκια στενοχωριέστε; Ψυχούλα δεν έχουν κι αυτά; Γιατί να τα σκοτώνουν στις μυοκτονίες; Η μήπως αυτά δεν είναι χαριτωμένα και δεν κάνουμε την πλάκα μας με αυτά;

διαβαζοντας ιστορια καταλαβαινει κανεις γιατι ειμαστε υποχρεωμενοι να σκοτωνουμε τους αρουραίους

Να σου πω τη γνώμη μου; Οι "φιλόζωοι" είναι μια μορφή υποκρισίας, σαν τις υπόλοιπες πράξεις καλής θέλησης που έχει φορέσει ο άνθρωπος τα τελευταία χρόνια. Σαν άλλοθι για τα υπόλοιπα που κάνει.

Γι`αυτό, σας παρακαλώ, σταματήστε κάθε φορά που βγαίνει ένας άνθρωπος και ζητάει πως θα λύσει το πρόβλημα του να του την πέφτετε.

Βεβαια ειναι εχεις δικιο ενω εσυ (παράδειγμα φερνω μην παρεξηγηθείς...)που εχεις χεσμενους ολους εισαι ο ιδανικός πολιτης. Απο ποτε το να κανω κατι καλο (πχ να σεβομαι τα ζωα...) ειναι υποκρισία?

Αλλοστε (δεν ξερω εαν πιστευεις...) η βιβλος αναφερει οτι ειμαστε προστατες και φυλακες αυτου του κοσμο οχι κυρίαρχοι!!

------------------------------------------------------------------------------

το θεμα μπορει να αλλαξει τιτλο (δεν ειναι αναγκη να κλειδωθει) γιατι ειμαστε οfftopic απο την 1 σελιδα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...