Προς το περιεχόμενο

Συχνότητες για τα ζώα

papaphilips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θέλω να βασανίσω τα σκυλάκια απλώς παιδιά σαν ορειβάτης μερικές φορες κάποια από αυτά είναι πολύ επικίνδυνα οποτε θα ήθελα να είχα κάποιο metro προστασίας.Το οποιο είναι και οικολογικό :D

τρελό τόπικ,

αλλά θα ήθελα με υπερβολικό ενθουσιασμό τύπου WTF!! να σταθώ στο παραπάνω..

τί ήθελε να πει ο ποιητής ;

υγ: ποστερ, σε πειράζω απλά .... πραγματικά δε βγάζω (λογικό) νόημα

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιος έκανε delete το ποστ μου? Εννοείται οτί το έγραψα για πλάκα ... Και εγώ τα προστατεύω τα ζώα και τσακώνομαι με κάθε βλάκα που τα βασανίζει ...

Δημοσ.
και πες μαθαινεις ποιες ειναι αυτες οι συχνοτητες και αντε και εχεις καλο σκοπο για αυτο (αν και δεν νομιζω να υπαρχει καλος σκοπος για να ενοχλεις τα ζως) πως στο καλο θα μπορεσεις να βρεις την συσκευη για να το κανεις??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:28 ----------

δυστυχώς υπαρχουν κανονισμοί αλλιος θα σου κατεβαζα ΤΑ ΚΑΝΤΉΛΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

αλλα επειδη δεν πρεπει να κρίνω καποιον απο 5 λεξεις πες μου σε παρακαλω ποιος στο δι@ολο ειναι ο λογος που πρεπει να πετάξει βαρελότα σε σκυλιά που δεν εχουν φαγητο/σπιτι/νερο??? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρώτον δεν είπα για βαρελότα,και 2ον μπορεί να θέλει να διώχνει ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.Τα ζώα όπως και οι άνθρωποι πρέπει να καταλαβαίνουν οτι ενοχλούν.Όταν είπα κροτίδες εννοώ ότι πιο αδύναμο κυκλοφορεί στην αγορά αυτά που ίσα που ακούγονται.Αλλά επειδή είστε άσχετοι και φιλόζωοι μέχρι βαθμό υστερίας το εκλάβατε αλλιώς.Καψάκια,μικρά πυροτεχνήματα κ άσφαιρα όπλα χρησιμοποιουνται κατά κόρον από εκπαιδευτές για κυνηγόσκυλα.

Εσείς συγκρίνατε το να διώξει κάποιος ένα ενοχλητικό αδέσποτο χωρίς να πάθει τίποτα,με τον κάφρο που ζεμάτισε το σκυλί με καυτό λάδι,τι να:mad: σας πώ τόσο σας κόβει.

Λιγότερους καφέδες imho.;)

Δημοσ.
Πρώτον δεν είπα για βαρελότα,και 2ον μπορεί να θέλει να διώχνει ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.Τα ζώα όπως και οι άνθρωποι πρέπει να καταλαβαίνουν οτι ενοχλούν.Όταν είπα κροτίδες εννοώ ότι πιο αδύναμο κυκλοφορεί στην αγορά αυτά που ίσα που ακούγονται.Αλλά επειδή είστε άσχετοι και φιλόζωοι μέχρι βαθμό υστερίας το εκλάβατε αλλιώς.Καψάκια,μικρά πυροτεχνήματα κ άσφαιρα όπλα χρησιμοποιουνται κατά κόρον από εκπαιδευτές για κυνηγόσκυλα.

Εσείς συγκρίνατε το να διώξει κάποιος ένα ενοχλητικό αδέσποτο χωρίς να πάθει τίποτα,με τον κάφρο που ζεμάτισε το σκυλί με καυτό λάδι,τι να:mad: σας πώ τόσο σας κόβει.

Λιγότερους καφέδες imho.;)

------offtopic-------

Αν και βγαινουμε οφτοπικ τωρα, θα ηθελα να διευκρινισω οτι ο ανθρωπος ειναι απειρες φορες πιο ενοχλητικος απο το σπαστικοτερο ζωο. Απλα οταν ακουμε το κομπρεσερ, τα αμαξια να μαρσαρουν, τις κορνες, τις μηχανες των φορτηγων η τις εξατμισεις αυτοκινητων (και πολλα αλλα) βαραμε τουμπεκι ψιλοκομενο με συνοπτικες διαδικασιες.

Αντιθετα ο σκυλος που γαυγιζει ενοχλει. Ενοχλει διοτι ειναι ανημπορος να αντιδρασει σε οποιον του επιτεθει, οπως θα αντιδρουσε ο Χ μαγκας που κορναρει χωρις λογο, ο Υ που βαραει με το κομπρεσερ κλπ. Και ετσι υπαρχουν μαγκιορικες λυσεις τυπου "κλωτσα το, ριχτου δυναμιτακι, πετα του πετρες κλπ και θα ησυχασει το σκασμενο".

Δημοσ.

E όχι κάτσε να το καλοπιάσεις τότε,πρέπει να σας τύχει κανα παραμελημένο τσοπανόσκυλο καμια φορά να δείτε τη γλύκα.Στο καναπέ και στη θεωρία καλά είναι όλα.

Αν είσαι στο ύπαιθρό,πεζός,ορειβάτης ή ποδήλατο και σε τραβήξει κανένα κάτω κ γκρεμοτσακιστείς,έλα να μου πείς μετά.

Δεν είναι όλα τα σκυλιά το ίδιο,και δεν είναι όλα τα αδέσποτα κακομοιριασμένα με τα κόκκαλα να προεξέχουν κ το κεφάλι σκυφτό.

Τέσπα στο θέμα μας τώρα,αν έρθεις αντιμέτωπος με άγριο σκυλί καλό θα είναι να απλώσεις χέρια ψηλά και να δείχνεις μεγαλόσωμος και να τρέξεις ουρλιάζοντας πρός το μέρος του.

Το ένα θέμα είναι το θάρρος κ το άλλο οτι δεν πιάνει πάντα,γιατί μερικά τετράποδα δε μασάνε τον π**τσο τους.

Δημοσ.
Έλα;Δηλαδή εννοείς ότι όσοι σκοτώνονται άδικα σε οτιδήποτε,από ατύχημα ή έστω από πείνα,από αρώστια,του αξίζει αυτό που παθαίνει;Αυτό θες να πεις;

Για να μην με παρεξηγήτε,δεν είμαι άτομο που θα επιτεθώ σε ένα ζώο.Ίσα ίσα έχουμε και ένα γατί.Αλλά δεν είμαι και άτομο που θα κάτσω να ασχοληθώ για τα σκυλιά και γατιά οκ;Και να κάνω σαν μια παρθένα γιατί ο τάδε το κλώτσησε.

Θα με ένοιαζε πιο πολύ να ασχοληθώ με ένα καυτό κοινωνικό πρόβλημα παρά με τα γατια-σκυλια.

Ναι αυτό θέλω να πω.

Όταν κάποιος πχ τρέχει σα μαλάκας με το αυτοκινητό του ή με το δικυκλό του και πέσει σε καμιά κολώνα ε τι να τον κάνεις αυτόν? να τον λυπηθείς?

Άμα πάει και πεσει σε κανά γελάδι,σε κανά άλογο για το ζώο θα λυπηθώ και όχι για τον άνθρωπο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα ζώα όπως και οι άνθρωποι πρέπει να καταλαβαίνουν οτι ενοχλούν.

...Και επίσης να καταλαβαίνουν ότι είναι μεσημέρι και εσύ κοιμάσαι και δεν πρέπει να γαυγίζουν και επίσης αμα λάχει να μπορούν να λύνουν και καμιά εξίσωση...

:devil:B)

Δημοσ.
Τα ζώα όπως και οι άνθρωποι πρέπει να καταλαβαίνουν οτι ενοχλούν.

Αντε τα κακομοιρα τα ζωα πες οτι ειναι ζωα και δυσκολευονται να καταλαβουν οτι ενοχλουν. (μεταξυ μας και μη το πεις παραεξω, το ζωο ΔΕΝ καταλαβαινει ποτε ενοχλει, ειναι αδυνατον να καταλαβουν τον παρα φυσει καθωσπρεπισμο του ανθρωπου).

Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που καταλαβαινουν οτι ενοχλουν αλλα συνεχιζουν να ενοχλουν ΤΙ ΕΙΝΑΙ και ΠΩΣ πρεπει να τους φερθουμε?

Φυσικα δεν μιλαω για τους Χ, Υ κακοχαρακτηρες και κακους γειτονες, αλλα μιλαω για το συνολο των ανθρωπων που ενοχλουν συνεχως, περιλαμβανομενων εσενα και εμενα.

Δημοσ.

Οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που καταλαβαινουν οτι ενοχλουν αλλα συνεχιζουν να ενοχλουν ΤΙ ΕΙΝΑΙ και ΠΩΣ πρεπει να τους φερθουμε?

Με κροτίδες και μολότοφ φαντάζομαι.... και αν δεν βάλουν μυαλό τους πετάμε και καμια φόλα. :-)

Δημοσ.
E όχι κάτσε να το καλοπιάσεις τότε,πρέπει να σας τύχει κανα παραμελημένο τσοπανόσκυλο καμια φορά να δείτε τη γλύκα.Στο καναπέ και στη θεωρία καλά είναι όλα.

Αν είσαι στο ύπαιθρό,πεζός,ορειβάτης ή ποδήλατο και σε τραβήξει κανένα κάτω κ γκρεμοτσακιστείς,έλα να μου πείς μετά.

Δεν είναι όλα τα σκυλιά το ίδιο,και δεν είναι όλα τα αδέσποτα κακομοιριασμένα με τα κόκκαλα να προεξέχουν κ το κεφάλι σκυφτό.

Αντιθετα με τους ανθρωπους τα ζωα δεν επιτηθονται εαν δεν νιωσουν να απειλουνται...

εαν εσυ τωρα πας στην περιοχη του την περιοδο του ζευγαροματος και σου επιτεθει δεν φταιει το "ενοχλητικο ζωο" αλλα ΕΣΥ (αλλοστε σκεψου τι θα εκανες εσυ αμα εβλεπες καποιον ξενο στο σπιτι σου...??)

Δημοσ.

Οκ εντάξει με πείσατε.Αν ήταν όπως τα λέτε,τα σκυλιά δε θα χρειάζονταν ούτε εκπαίδευση ούτε τίποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Τέσπα στο θέμα μας τώρα,αν έρθεις αντιμέτωπος με άγριο σκυλί καλό θα είναι να απλώσεις χέρια ψηλά και να δείχνεις μεγαλόσωμος και να τρέξεις ουρλιάζοντας πρός το μέρος του.

Το ένα θέμα είναι το θάρρος κ το άλλο οτι δεν πιάνει πάντα,γιατί μερικά τετράποδα δε μασάνε τον π**τσο τους.

Εχω μια μικρη ενσταση στο κατα ποσο ειναι καλο να προσπαθησεις να αποδειξεις στο σκυλι πως εισαι πιο αγριος απο αυτον γιατι αν εχει υψηλη αυτοπεποιθηση και δεν μασαει οπως ειπες, την πατησες ΛΟΛ. Αν και αποδεδειγμενα λειτουργει καποιες φορες που το σκυλι ειναι απλα θρασυδειλο. Το ιδανικοτερο ειναι να χαμηλωσεις και να προσπαθησεις να το καλμαρεις μιλωντας του ηρεμα και κοιτοντας το στα ματια. Αν τωρα ειναι τοσο αγριο που θεωρησεις το ρισκο υπερβολικο ειτε ξαπλωνεις με το προσωπο στο εδαφος ειτε κουλουριαζεσαι. Οπως και να εχει οπως ειπε ενας φιλος παραπανω, τα σκυλια δεν εχουν λογο να σου επιτεθουν εκτος αν νιωσουν απειλη. Οσον αφορα την κροτιδα, απο πειρα, ο θορυβος ειναι πιθανοτερο να το εξαγριωσει και να αρχισει να δαγκωνει ανεξελεγκτα. Και σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω την ριψη κροτιδας σε σκυλο, αλλα για να διευκρινησω τι εννοω πειρα, ενα Πασχα η ανιψια μου χαιδευε ενα σκυλο (οχι αδεσποτο), και ενα δυναμιτακι εσκασε στο διπλανο οικοπεδο με αποτελεσμα ο σκυλος να της δαγκωσει το προσωπο απο τον πανικο του.

• Super Moderators
Δημοσ.
Οκ εντάξει με πείσατε.Αν ήταν όπως τα λέτε,τα σκυλιά δε θα χρειάζονταν ούτε εκπαίδευση ούτε τίποτα.

Οι τεχνικές εκπαίδευσης που στηρίζονται στον εκφοβισμό και στη στέρηση τροφής κλπ είναι πλεον ξεπερασμένες και απαράδεκτες! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχει νόημα!

... Το ιδανικοτερο ειναι να χαμηλωσεις και να προσπαθησεις να το καλμαρεις μιλωντας του ηρεμα και κοιτοντας το στα ματια.

Δεν κοιτάς ξένο σκύλο στα μάτια γιατί το θεωρούν απειλή και πρόκληση!

B)

Δημοσ.

Τα εχεις μπερδεψει. Η εκπαιδευση τους μαθαινει να υπακουν σε συγκεκριμενες εντολες και να αντιδρουν σε συγκεκριμενες καταστασεις (ξενος στο σπιτι, τροφη που του δινει αγνωστος κλπ).

Αλλο η εκπαιδευση λοιπον και αλλο να μαθει ο σκυλος το savoir vivre του πιο ακατανοητου και απροβλεπτου ζωου στη συμπεριφορα του, τον ανθρωπο.

• Moderators
Δημοσ.
Οι τεχνικές εκπαίδευσης που στηρίζονται στον εκφοβισμό και στη στέρηση τροφής κλπ είναι πλεον ξεπερασμένες και απαράδεκτες! Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν έχει νόημα!

Δεν κοιτάς ξένο σκύλο στα μάτια γιατί το θεωρούν απειλή και πρόκληση!

B)

Χμμμμ. Απ'ο,τι διαβασα τωρα ψαχνοντας το εχεις δικιο. Προσωπικα βεβαια αυτο κανω οποτε βλεπω ξενο σκυλο, οποτε αυτο σημαινει ειτε πως ειμαι τυχερος και δεν με θεωρησαν απειλη ειτε πως δεν εχω πεσει σε Αλφα σκυλο. Θενξ για το ινφο, και να φανταστεις πως εχω και σκυλο. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...