Προς το περιεχόμενο

χαλασε το psp????!

kolasios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα!Ειχα κανει το πσπ μου downgrade κανονικα δουλευε ρολόι!μια μερα το συνδεσα στο pc για να βαλω αλα παιχνιδια και μου βγαζει σε ενα μενου στην καρτα μνημησ και δεν ηξερα τι ειναι και τα διεγραψα ολα αλα μετα καταλαβα οτι ηταν το λογισμικο του πσπ τωρα βεβεα δεν ανοιγει καθολου τι μπορω να κανω??

Δημοσ.

Μαλον εσβησες τα αρχεια της flash και το brickαρες.

Μπορεις να το επαναφερεις με μια μπαταρια pandora.

edit

Καλα ρε φιλε πας και γραφεις σε αλλο θεμα,σου απανταει ο gherudos και αφου σου απαντησει πας και φτιαχνεις δικο σου θεμα?

ΕΛΕΟΣ ρε παιδια τους noobαδες μου μεσα.

Δημοσ.

λιγο δυσκολο να brickare απο αρχεια που έσβησε απο την καρτα μνημης. Τα files του custom firmware εχουν flasharistei και δεν μπορεις να τα πειραξεις μεσω υπολογιστη.. Βέβαια έχω να ασχοληθω πολυ καιρο με psp οποτε τα πραγματα μπορει να εχουν αλλαξει :)

Δημοσ.
λιγο δυσκολο να brickare απο αρχεια που έσβησε απο την καρτα μνημης. Τα files του custom firmware εχουν flasharistei και δεν μπορεις να τα πειραξεις μεσω υπολογιστη.. Βέβαια έχω να ασχοληθω πολυ καιρο με psp οποτε τα πραγματα μπορει να εχουν αλλαξει :)

μια χαρά μπορείς να πειράξεις τα αρχεία τις μνήμης flash του PSP από το pc!!

παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα!Ειχα κανει το πσπ μου downgrade κανονικα δουλευε ρολόι!μια μερα το συνδεσα στο pc για να βαλω αλα παιχνιδια και μου βγαζει σε ενα μενου στην καρτα μνημησ και δεν ηξερα τι ειναι και τα διεγραψα ολα αλα μετα καταλαβα οτι ηταν το λογισμικο του πσπ τωρα βεβεα δεν ανοιγει καθολου τι μπορω να κανω??

προφανώς άλλαξες την επιλογή USB DEVICE και την έβαλες στην μνήμη flash, καλά ρε σι δεν ήξερες, δε ρώταγες?

Δημοσ.
παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα!Ειχα κανει το πσπ μου downgrade κανονικα δουλευε ρολόι!μια μερα το συνδεσα στο pc για να βαλω αλα παιχνιδια και μου βγαζει σε ενα μενου στην καρτα μνημησ και δεν ηξερα τι ειναι και τα διεγραψα ολα αλα μετα καταλαβα οτι ηταν το λογισμικο του πσπ τωρα βεβεα δεν ανοιγει καθολου τι μπορω να κανω??ουτε καν ο υπολογιστης δεν το εντοπιζει πως 8α το κανω μηπωσ να το πηγαινα στη sony?
Δημοσ.
Δεν μου λες ρε φιλε μηπος δεν ξερεις να διαβαζεις? :mad:

ούτε να γραφή ξέρει :lol:

παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα!Ειχα κανει το πσπ μου downgrade κανονικα δουλευε ρολόι!μια μερα το συνδεσα στο pc για να βαλω αλα παιχνιδια και μου βγαζει σε ενα μενου στην καρτα μνημησ και δεν ηξερα τι ειναι και τα διεγραψα ολα αλα μετα καταλαβα οτι ηταν το λογισμικο του πσπ τωρα βεβεα δεν ανοιγει καθολου τι μπορω να κανω??ουτε καν ο υπολογιστης δεν το εντοπιζει πως 8α το κανω μηπωσ να το πηγαινα στη sony?

αν το πάρεις στην sony με πειραγμένη μνήμη flash θέλω πολύ να ακούσω τι θα σου πουν :lol:

Μαλον εσβησες τα αρχεια της flash και το brickαρες.

Μπορεις να το επαναφερεις με μια μπαταρια pandora.

edit

Καλα ρε φιλε πας και γραφεις σε αλλο θεμα,σου απανταει ο gherudos και αφου σου απαντησει πας και φτιαχνεις δικο σου θεμα?

ΕΛΕΟΣ ρε παιδια τους noobαδες μου μεσα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:08 ----------

ρε εσύ πας καλά γιατί άνοιξες άλλο topic? έλεος

Δημοσ.

Αφου το παιδι ειναι τελειος ασχετο(για να μην πω χειροτερη λεξη και φαω banακι)

Δηλαδη παει και ξεθαβει θεμα,του απαντανε και μετα παει και φτιαχνει δικο του θεμα.

(εγω του απαντησα πριν δω οτι του απαντησαν στο αλλο θεμα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...