sakis63 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Γειά σας συνφορουμίτες,για μια φορά ακόμη να ρωτήσω κάτι που μου κάνει εντύπωση και μου δημιουργεί πρόβλημα. Στον φορητό μου στην κατάτμηση με Linux (και στο OpenSuse Linux 11.0 παλιότερα και τώρα πλέον στο Ubuntu Jaunty Jackalope ) η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή στην ακρόαση είτε σε απλό videoclip από ΥοuTube είτε και σε οποιασδήποτε μορφής κομμάτι ήχου (mp3,ogg κ.λ.π) παρότι στα ρυθμιστικά και του υπολογιστή και της οιασδήποτε εφαρμογής (ΥουΤube player και άλλες ,είτε online players είτε players του συστήματος έχω το σύρτη (slider) στο μέγιστο. Τι μπορεί να συμβαίνει;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:04 ---------- Γειά σας συνφορουμίτες,για μια φορά ακόμη να ρωτήσω κάτι που μου κάνει εντύπωση και μου δημιουργεί πρόβλημα.Στον φορητό μου στην κατάτμηση με Linux (και στο OpenSuse Linux 11.0 παλιότερα και τώρα πλέον στο Ubuntu Jaunty Jackalope ) η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή στην ακρόαση είτε σε απλό videoclip από ΥοuTube είτε και σε οποιασδήποτε μορφής κομμάτι ήχου (mp3,ogg κ.λ.π) παρότι στα ρυθμιστικά και του υπολογιστή και της οιασδήποτε εφαρμογής (ΥουΤube player και άλλες ,είτε online players είτε players του συστήματος έχω το σύρτη (slider) στο μέγιστο. Τι μπορεί να συμβαίνει;; Παιδιά πειράζοντας λίγο τις ρυθμίσεις βρήκα προσωρινά μια λύση.Επέλεξα HDA Intel Alsa Mixer ως προεπιλεγμένη συσκευή μείκτη ενώ είχε μπει μάλλον μετά από update σε drivers Pulse Audio Mixer πριν.Και πάλι όμως η ένταση στο playback δεν συγκρίνεται με την αντίστοιχη στα Windows Vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Μια ειναι η σιγουρη λυση για το προβλημα σου http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2797668&postcount=3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Για κάνε κλικ πάνω στο εικόνίδιο στο μεγαφωνάκι και δες να είναι όλες οι μπάρες ανεβάσμένες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis63 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Για κάνε κλικ πάνω στο εικόνίδιο στο μεγαφωνάκι και δες να είναι όλες οι μπάρες ανεβάσμένες ....Ανεβασμένες ήταν.Είναι το πρώτο που κοιτάμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δοκιμασες να βγαλεις το pulseaudio και να κανεις οσα ειπα εγω? Αν το κανεις και δουλεψει, θα μου επιτρεψεις να φερω ενα πραγματικο παραδειγμα (real life example) για να εξηγησω τι φταιει και γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Σου λέω για εκτός από τα master να δεις και το δίπλα τις δίπλα μπάρες ιδίως την pcm. Δώσε και σε κονσόλα alsamixer και δες και εκεί αν οι μπάρες είναι ανεβάσμενες. Τέλος δες και στα προγράμματα που παίζεις μουσική όπως το vlc αν έχεις κάνει κάποιο σετάρισμα και τα έχεις σε χαμηλή ένταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis63 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Σου λέω για εκτός από τα master να δεις και το δίπλα τις δίπλα μπάρες ιδίως την pcm. Δώσε και σε κονσόλα alsamixer και δες και εκεί αν οι μπάρες είναι ανεβάσμενες. Τέλος δες και στα προγράμματα που παίζεις μουσική όπως το vlc αν έχεις κάνει κάποιο σετάρισμα και τα έχεις σε χαμηλή ένταση. ..Nαι το κατάλαβα αυτό που λες και απ'ότι βλέπω είναι οκ όλα.Anyway ευχαριστώ θα κοιτάξω και το link με τις οδηγίες που έδωσε πιο πάνω ο jim_p γιατί ενώ χθές φάνηκε να λύθηκε το πρόβλημα σήμερα σε ένα άλλο clip από το ΥουΤube μόλις που ακούγονταν ενώ όλα τα ρυθμιστικά είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Για τα βιντεο στο youtube και γενικα, για το flash δηλαδη, πρεπει να κανεις οτι λεω στο gstreamer-properties. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.