Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Στα 98SE (από εχτές) όταν ανοίγω το start menu (ή το menu bar του windows explorer) και πατάω το backspace ή στο input box μίας contact του MS Messenger(δείτε picture) αν δεν έχω γράψει τίποτα και πατήσω το backspace ακούω το pc speaker να κάνει ήχους (ενώ στα XP που έχω δοκιμάσει ακούγεται κανονικά ήχος από τα ηχεία.Επίσης ανάφερα ορισμένα από αυτά τα γεγονότα. Το ίδιο πράγμα επαναλαμβάνεται και σε άλλες περιπτώσεις). Αυτό μου άρχισε να μου το κάνει ξαφνικά από εχτές (και αφού είχα βάλει τα Systemworks 2003 αλλά τα έκανα uninstall και δεν είδα διάφορα...) και έχει καταντήσει εκνευριστικό!! Έχω δοκιμάσει το windoctor των norton utilities 2003, ένα registry cleaner πρόγραμμα της MS ακόμα και έρευνα στο registry χωρίς κανένα αποτέλεσμα! Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων!! (Ελπίζω να καταλάβετε τι πρόβλημα έχω και να μην σας μπέρδεψα περισσότερο από όσο έχω μπερδέψει τον εαυτό μου... ) Material Defender 1032 ΥΣ. Πάντως από ότι έχω παρατηρήσει (σε μένα τουλάχιστον), ή έχω πέσει σε κακή κόπια των 98SE ή τελικά είναι πολύ προβληματικά (και έχω κάνει όλα τα windows updates). Προβλέπω να γυρνάω στα 98(απλά). Picture -------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.