Προς το περιεχόμενο

πιασαρικο ονομα για fast food

emporiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
παντως εμενα μου αρεσε το eat 'n run του thresh:lol:

ηταν βελτιωση του δικου μου

βέβαια προτρέπει του πελάτες για τσάμπα φαΐ :P

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
UpToDate_ απο που είσαι-μένεις αν επιτρέπεται;

Αθηνα,Ιλιον.

Απλως ειπα να τ'αλλαξω λιγο σε βαλτός:devil:-->:confused:

Κανει καλυτερη εντυπωση:lol:

Δημοσ.

Ναι, εντύπωση μέν δέν υπάρχει δέ...Με ένα πρόχειρο search βλέπεις και μόνος σου οτι ο Βάλτος είναι πιο chic & trendy απο τον Βαλτό.

Ορεστιάδα

ΒΟΥΖΟΣ Ουζερί Βάλτος, Τηλ.: 25520 χχχχ

ΓΑΤΟΣ Ουζερί Βάλτος, Τηλ.: 25520 χχχχ

Όπως και να έχει,η τσίρλα είναι σίγουρη...

Δημοσ.

Αν μπορεις πες τι ειδους φαγητο θα πουλαει η παρομοιασε το με καποια γνωστη αλυσιδα.Εμενα θα με βοηθησει να σου βρω κατι

Δημοσ.

«το βρόμικο» «γωνία» «κόκκινο» «στο πόδι» «στο χέρι» «φαε κ ρχομαι» «ο σταθμός» «το μακρύ» "Australia"

μπορείς να βάλεις κάτι με "la " στην αρχή για ποιο κυριλε καταστάσεις όπως "la notte" "la corte" etc

μπορείς να κανείς συνδιασμο 2 αντιθετων λέξεων όπως "salt & sugar" "black n white" "blue red" etc

αν είναι εντελώς χημειο και βρωμικο τότε βάλε κάτι χιουμοριστική όπως « ο μασαμπουκας» «ο μασασουρας» κτλ

τόνισε αυτό που θα φτιαχνεις πιο πολύ. αν φτιαχνεις κρεπες ονόμασε το «η κρεπα» «σοκολάτα μπανάνα» « αλμυρο γλυκό» κτλ

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη είναι να μην βάλεις κάτι ''χιουμοριστικό'', γιατί έχει γίνει πολύ κλισέ. Δοκίμασε να βάλεις κάποια ιταλική λέξη, να κάνεις το μαγαζί πιο πιασάρικο...

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας κ το χρονο σας.το μαγαζι ειναι σε κεντρικο σημειο που θα δουλευει με τις ωρες καταστηματων και σε στυλ everest

Δημοσ.

Θα μπορουσες να το πεις " Το παρδαλο αρκουδι "..........

Δεν ξερω για εσας αλλα εγω θα πηγαινα σε ενα τετοιο μαγαζι!!!!:P:p

Αλλο θα ηταν " Το αρωμα " ή " Ελα εδω αν σου βασταει ":p:p:p:p:p

" Το κατι αλλο " ισως??????;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...