Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 παντως εμενα μου αρεσε το eat 'n run του thresh:lol:ηταν βελτιωση του δικου μου βέβαια προτρέπει του πελάτες για τσάμπα φαΐ
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 UpToDate_ απο που είσαι-μένεις αν επιτρέπεται; Αθηνα,Ιλιον. Απλως ειπα να τ'αλλαξω λιγο σε βαλτός--> Κανει καλυτερη εντυπωση
Tenshi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Ναι, εντύπωση μέν δέν υπάρχει δέ...Με ένα πρόχειρο search βλέπεις και μόνος σου οτι ο Βάλτος είναι πιο chic & trendy απο τον Βαλτό. Ορεστιάδα ΒΟΥΖΟΣ Ουζερί Βάλτος, Τηλ.: 25520 χχχχ ΓΑΤΟΣ Ουζερί Βάλτος, Τηλ.: 25520 χχχχ Όπως και να έχει,η τσίρλα είναι σίγουρη...
Septum Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Αν μπορεις πες τι ειδους φαγητο θα πουλαει η παρομοιασε το με καποια γνωστη αλυσιδα.Εμενα θα με βοηθησει να σου βρω κατι
Radiatedsoul Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 «το βρόμικο» «γωνία» «κόκκινο» «στο πόδι» «στο χέρι» «φαε κ ρχομαι» «ο σταθμός» «το μακρύ» "Australia" μπορείς να βάλεις κάτι με "la " στην αρχή για ποιο κυριλε καταστάσεις όπως "la notte" "la corte" etc μπορείς να κανείς συνδιασμο 2 αντιθετων λέξεων όπως "salt & sugar" "black n white" "blue red" etc αν είναι εντελώς χημειο και βρωμικο τότε βάλε κάτι χιουμοριστική όπως « ο μασαμπουκας» «ο μασασουρας» κτλ τόνισε αυτό που θα φτιαχνεις πιο πολύ. αν φτιαχνεις κρεπες ονόμασε το «η κρεπα» «σοκολάτα μπανάνα» « αλμυρο γλυκό» κτλ
Sellers Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Προσωπική μου άποψη είναι να μην βάλεις κάτι ''χιουμοριστικό'', γιατί έχει γίνει πολύ κλισέ. Δοκίμασε να βάλεις κάποια ιταλική λέξη, να κάνεις το μαγαζί πιο πιασάρικο...
De@th L0rd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Και πιο πιασοκώλικο συνάμα γιατί τα ιταλιστί μαγαζιά έχουν κάτι τιμές άστα.
emporiko Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις σας κ το χρονο σας.το μαγαζι ειναι σε κεντρικο σημειο που θα δουλευει με τις ωρες καταστηματων και σε στυλ everest
mindtrapper Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Cholesterol High. Με theme από αμερικάνικο λύκειο
andreas_g Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Θα μπορουσες να το πεις " Το παρδαλο αρκουδι ".......... Δεν ξερω για εσας αλλα εγω θα πηγαινα σε ενα τετοιο μαγαζι!!!!:p Αλλο θα ηταν " Το αρωμα " ή " Ελα εδω αν σου βασταει ":p:p:p:p:p " Το κατι αλλο " ισως??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.