Προς το περιεχόμενο

πιασαρικο ονομα για fast food

emporiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γυρνα λιγο πισω να θυμειθεις την ασχετη απαντηση σου με τον τιτλο του topic

Αν θελω να θυμηθω την απαντηση μου ,δεν χρειαζεται να παω τοσο πισω.Αν εννουσες την απαντηση του παιδιου στην αρχη του θεματος δεν θεωρω οτι ηταν τοσο ειρωνικη η προσβλητικη ( μαλλον εκπληξη δηλωνε για αυτη την πρωτοβουλια σε τετοιους δυσκολους καιρους )προς εσενα , ωστε να μας αποκαλεσεις ολους (μια και μιλησες γενικα )ουτε λιγο ουτε πολυ αργοσχολους αμπελοφιλοσοφους....

Απο τους οποιους βεβαια ζητας βοηθεια ...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδες επειδη ξεφυγε η κουβεντα σας ζηταω συγνωμη και στη τελικη πρωτα εμεις ξερουμε που κατατασουμε τον εαυτο μας,οποιος παρεξηγηθηκε και παλι συγνωμη

Δημοσ.

παιδες εχουμε απευθυνθει και σε ειδικους με το αζημιωτο βεβαια και δεν προτειναν κατι καλο και θεωρησα να χρησιμοποιησω το δικο σας μυαλο,και ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι καλο,ευχαριστω παιδια

οκ,ποιοι ειναι οι ειδικοι δηλ?

προσωπικα πιστευω,το θεμα σου επρεπε να ταν αν θα χεις κατι διαφορετικο ειτε σε ποιοτητα-γευση ειτε σε τιμη σε σχεση με τους αλλους και οχι στο ονομα...

κανενας δεν ξαναπαει σε ενα μαγαζι γιατι εχει καλη ταμπελα.

μια ερωτηση εστω κ σε pm αν θες απαντας..περιοχη+νοικι με συμβολαιο για χ χρονια ή με τον χρονο κ ποσο..

Δημοσ.
μερικοι εχουν τη διαθεση να ρισκαρουν και δουλεψου,αλλοι το χρονο τους περνανε στο internet και στα καφενεια κουβεντιαζοντας για τη που...να τη ζωη.δεν μιλαω προσωπικα γενικα απαντησα

υπαρχουν και αυτοι που απλα κληρονομησανε καποια περιουσια και παρολου που εχουν τοσο ελλειψη φαντασιας που δεν μπορουν ουτε ενα ονομα για την επιχειρηση τους να σκεφτουνε εχουν την δυνατοτητα να ανηγουν επιχειρησεις.. Και παλι ομως κληρονομησανε και αυτο απο μονο του φθανει για να τους παρουσιαζονται ευκαιριες στην ζωη τους(το μπιφτεταδικο επιχειρηματικη ευκαιρια????)

Δημοσ.

Γιατι τα περισσότερα ονόματα μου δίνουν την εντύπωση οτι αφού φάς τον πιττόγυρο-burger-whatever,δέν θα προλάβεις κάν να φτάσεις στην λεκάνη της τουαλέτας;;;

Btw παίζει ψησταριά "Ο βάλτος" στην γειτονιά μου.

Δημοσ.
Γιατι τα περισσότερα ονόματα μου δίνουν την εντύπωση οτι αφού φάς τον πιττόγυρο-burger-whatever,δέν θα προλάβεις κάν να φτάσεις στην λεκάνη της τουαλέτας;;;

Btw παίζει ψησταριά "Ο βαλτός" στην γειτονιά μου.

:devil:

ψωωψωψ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...