Προς το περιεχόμενο

πιασαρικο ονομα για fast food

emporiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προκειται να ανοιξω ενα fast fast σε καλη περιοχη και εχουμε κολλησει στο ονομα αφου δεν εχουμε βρει καποιο

που να μας αρεσει οποτε ελπιζω στη βοηθεια των μελων του insomnia.σας ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μερικοι εχουν τη διαθεση να ρισκαρουν και δουλεψου,αλλοι το χρονο τους περνανε στο internet και στα καφενεια κουβεντιαζοντας για τη που...να τη ζωη.δεν μιλαω προσωπικα γενικα απαντησα

Δημοσ.
προκειται να ανοιξω ενα fast fast σε καλη περιοχη και εχουμε κολλησει στο ονομα αφου δεν εχουμε βρει καποιο

που να μας αρεσει οποτε ελπιζω στη βοηθεια των μελων του insomnia.σας ευχαριστω εκ των προτερων

"Fast and Furious"..... και εχω ερθει για πλακα :)

• Super Moderators
Δημοσ.
τι σε πειραζει εσενα ρε apsiman αν ο αλλος θελει να ανοιξει μαγαζακι.μαγκια του

και ο βλαμμένος Thresh θα ρωτήσει...

τι σε πειράζει εσένα που τον πειράζει εκείνον? :P

Δημοσ.
μερικοι εχουν τη διαθεση να ρισκαρουν και δουλεψου,αλλοι το χρονο τους περνανε στο internet και στα καφενεια κουβεντιαζοντας για τη που...να τη ζωη.δεν μιλαω προσωπικα γενικα απαντησα

Και εγώ γενικά εξέφρασα την απορία μου, όχι προσωπικά.....;)

τι σε πειραζει εσενα ρε apsiman αν ο αλλος θελει να ανοιξει μαγαζακι.μαγκια του

Προς θεού (όποιου θέλετε εσείς) δεν με πείραξε ότι θέλει ο άλλος να ανοίξει ένα μαγαζί. Αν αυτό καταλάβατε από το σχόλιο μου τότε λυπάμαι, δεν εξέφρασα την απορία μου καλά!!Η απορία κ το σχόλιο μου ήταν στο ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έσκασαν 2 θέματα παρόμοιας θεματικής ενότητας.....Και εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση πως κάποιος έχει λύσει όλα τα πιθανά προβλήματα-εμπόδια για να ανοίξει ένα μαγαζί (οποιοδήποτε μαγαζί όχι μόνο φαγάδικο) και του λείπει μόνο το όνομα. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Thats it, τέλος.

Offtopic end, αραδιάστε ονόματα για το fast food place....

Δημοσ.
Και εγώ γενικά εξέφρασα την απορία μου, όχι προσωπικά.....;)

Προς θεού (όποιου θέλετε εσείς) δεν με πείραξε ότι θέλει ο άλλος να ανοίξει ένα μαγαζί. Αν αυτό καταλάβατε από το σχόλιο μου τότε λυπάμαι, δεν εξέφρασα την απορία μου καλά!!Η απορία κ το σχόλιο μου ήταν στο ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, έσκασαν 2 θέματα παρόμοιας θεματικής ενότητας.....Και εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση πως κάποιος έχει λύσει όλα τα πιθανά προβλήματα-εμπόδια για να ανοίξει ένα μαγαζί (οποιοδήποτε μαγαζί όχι μόνο φαγάδικο) και του λείπει μόνο το όνομα. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Thats it, τ

παιδες εχουμε απευθυνθει και σε ειδικους με το αζημιωτο βεβαια και δεν προτειναν κατι καλο και θεωρησα να χρησιμοποιησω το δικο σας μυαλο,και ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι καλο,ευχαριστω παιδια

Δημοσ.

παιδες εχουμε απευθυνθει και σε ειδικους με το αζημιωτο βεβαια και δεν προτειναν κατι καλο και θεωρησα να χρησιμοποιησω το δικο σας μυαλο,και ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι καλο,ευχαριστω παιδια

Στις κουβεντες μας περι της που...νας ζωης (αλλοι θα τις ονομαζαν σχολιασμο για καποια κοινωνικα , οικονομικα προβληματα η ακομα και προσωπικα που μπορουν να μας απασχολουν ) δεν συμπεριλαμβανεται η ευρεση ονοματος για το μαγαζι σου.Σορρυ και να μας συμπαθας ετσι ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...